Braun za dvoje

braun

Sa Braunom imaćete glatku i negovanu kožu, kao i urednu i lepu bradu i kosu.

Braun će vam pružiti najbolje. Više ne morate da idete u kozmetički salon kako biste uklonili malje. Sve možete sami kod kuće da obavite pomoću Braun epilatora. Sigurno i bezbolno rešićete se nepoželjnih dlačica. Na ovaj način uštedećete vreme i novac. Odličan su izbor i za najosetljivije delove tela poput bikini zone. Zahvaljujući raznim nastavcima možete ih koristite i za pazuh ili lice i naravno bikini. Površina za depilaciju se smanjuje nastavcima koji pokrivaju glave s pincetama.

image

Braun je odličan izbor. Nekoliko nedelja imaćete glatku, nežnu i lepu kožu. Efikasniji su i od voska za depilaciju. Velika je prednost što ne morate da čekate da vam dlačice porastu kako bi se odstranile. IPL Braun epilatori su laserski za upotrebu kod kuće i postepeno ćete uz njihovu pomoć smanjiti broj dlačica. Imaju senzor koji se prilagođava boji kože i time automatski prilagođava jačinu svetlosti. Imaju 10 nivoa jačine koji odgovaraju najrazličitijim tonovima kože.

Braun epilatori su dizajnirani su tako da će zadovoljiti sve vaše potrebe. Jednostavni su za rukovanje. Pojedini modeli imaju potpuno pokretnu glavu i pogodni su za celo telo. Poseduju SensoSmart tehnologiju. Nežni su i laki za upotrebu. Moguće je temeljno tretiranje i uklanjanje i onih najkraćih dlačica. Uz pojedine modele dobijate uz epilator i trimer, dok je Comfort sistem sa valjcima za masažu i rukavicom za rashlađivanje.

Pojedini modeli su bežični i mogu da se koriste i pod vodom. Na vama je da izaberete da li ćete da se sređujete dok vam je koža mokra ili suva. Na mokroj koži epilacija je manje bolna, a topla voda opušta kožu. Modeli imaju različiti broj pinceta. Što ih je veći broj depilacija je brža.

Braun epilatori i trimeri dolaze sa različitim funkcijama i dodacima. Modeli sa kablom i strujnim napajanjem su jači. Veoma precizno možete stilizovati kosu i bradu kod kuće uz Braun trimere.

image

Braun epilatori i trimeri su najpopularniji zahvaljujući inovacijama i originalnom , prepoznatljivom dizajnu. Karakteriše ih nemačka tehnologija. Podešavanje je precizno a korišćenje bezbedno.

Možete birati Braun trimer za bradu, brkove, kosu i telo koji poseduje brojne dodatke kao i postolje za punjenje. Čisto brijanje na licu i vratu omogućava Gillette Fusion5 ProGlide sa Flexball tehnologija. Konstantnu brzinu sečenja obezbeđuje Autosensing motor. Oštrice su Lifetime Sharp i aparati su vodootporni. Uz određene modele pored trimera za bradu i kosu dobijate i trimer za nos i uši, detaljni trimer, glavu za nošenje tela, mini brijač od folije, češljeve, gillette britvu. Precizni brojčanik nudi podešavanja različitih dužina. Dizajnirani su tako da uklanjaju i seku neželjene dlačice sa lica i tela pa i čak sa teško pristupačnih mesta, kao što su: prepone, obrve i slično.

Za besprekorno stilizovanje brade neophodan vam je Braunov trimer. Za savršeno glatku kožu nabavite Braunov epilator. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *