Leifheit garancija za kvalitet

naslovna

Leifheit daske za peglanje i sušilice za veš su moderne, inovativne i kvalitetne.

Idealne daske za peglanje potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Sa Leifheit daskama lako opeglaćete sve što želite. Potražite model po svojoj meri i ubrzajte peglanje uz inovativne Leifheit daske Air Board koje reflektuju paru i toplotu, i time peglaju veš i sa donje strane. Daske ovog brenda sa air board tehnologijom za dvostrano peglanje je ono što vam je potrebno. Ako živite u malom stanu izaberite model manjih dimenzija.

image

Leifheit daske za peglanje su proglašene za najuspešnije među modernim daskama. U Tehnomedia prodavnicama imate odličan izbor. Neki modeli zahvaljujući inovativnoj termo reflektujućoj peni od koje su izrađene odbijaju toplotu i paru do sebe i ubrzavaju peglanje za 33 %. Zahvaljujući jedinstvenom zaobljenom dizajnu nogu koji omogućava dodatni prostor za kolena ove daske možete koristiti i u sedećem položaju.

Sve Leifheit daske za peglanje su veoma praktične i stabilne za rad. Vrh je zaobljen kako bi se olakšalo peglanje košulja. Veoma su lagane i zauzimaju malo prostora. Airboard Deluxe XL na primer od dodataka poseduje: stalak za odlaganje pegle koji može da se fiksira po celoj površini za peglanje, produžni gajtan sa utičnicom za peglu i antenu na koju se fiksira gajtan pegle kako ne bi smetao tokom peglanja. Navlake se mogu prati u veš mapini jer su izrađene u kombinaciji sunđera i pamuka.

Zahvaljujući ovim daskama peglanje će vam biti olakšano. a odeća bolje očuvana. Stabilne su zbog široko i nisko postavljenih stopica.

image

Sušilice za veš ima svako domaćinstvo. Leifheit su funkcionalne i prilagodljive. Na vama je samo da izaberete model i veličinu. Imate sklopive, rotacione, zidne, na sprat, viseće. U zavisnosti od prostora izaberite i model.

Sa Leifheit sušilicom uštedećete prostor. Prednost sklopivih je laka prenosivost. Rotaciona je dobar izbor za dvorište. Mnogo veša može stati na nju, a kada je ne koristite jednostavno se sklapa kao kišobran. Ako se odlučite za sušilicu na sprat neće vam zauzeti toliko prostora, a dobijate istu dužinu žica za sušenje poput sklopivih. Sjajan je izbor za male prostore i tuš kabinu. Zidna sklopiva sušilica na izvlačenje je inteligentno rešenje za kupatilo ili terasu. Instalira se lako, a kada ne sušite veš, žice možete sakriti i neće vam smetati. Može da se drži i na otvorenom prostoru i može da kisne jer su žice zaštićene kada je sklopljena, pa se ne prljaju. Sušilica za veš je plastificirana protiv rđanja. Izrađena je od BASF plastike, a linije su od kanapa. Na radijator, u kadu ili terasu možete postaviti viseću sušilicu i veoma je praktična zimi. Leifheit sušilice su dugotrajne, moderne, praktične, lagane i stabilne.

Tehnomedia nudi odličan izbor Leifheit proizvoda po povoljnim cenama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *