Budi uvek fit

x   T.

Najvažnije je biti zdrav. Budite uvek u formi uz Xplorer i vežbajte kod kuće. Najkorišćenije kućne sprave za vežbanje su: sobni bicikl, traka za trčanje i eliptik trenažer.

Tokom jeseni i zime vežbajte kako biste uvek bili fit. Ne morate više gubiti vreme u teretani, jer možete opremiti kutak u svom domu fitnes opremom. Iskoristite Tehnomedia akciju i po super ceni poručite: sobni bicikl, traku za trčanje i eliptik trenažer. Vežbajte, jer ćete tako biti zdraviji i izgledaćete bolje. Vežbajte, jer ćete biti i srećniji. Stimulisaćete proizvodnju hormona sreće, serotonina u mozgu.

Akcija

Akcija traje u vremenskom periodu od 15. do 30. septembra i važi isključivo za ONLINE poručivanje.

Popust

Popust je 15% na odabrane Xplorer fitnes proizvode.

Načini plaćanja su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Šta je na popustu?

XPLORER Diamond

O spravama za vežbanje

Ovi bicikli i eliptični trenažer su savršeni za vežbanje i za početnike i napredne vežbače jer možete izabrati laganu ili intenzivnu vežbu. Vežbanje sa ovim spravama poboljšava kardiovaskularni sistem, smanjuje masnoću i jača mišiće. Udobne su, a pomoću traka za pedale efikasno ćete pedalirati guranjem nadole, ali i podizanjem nagore. Zamajac je čelični točak koji se nalazi unutar bicikla i ima ulogu opterećenja na noge vozača i teži 2 kg. Imaju dovoljno velike ekrane na kojima ćete lako očitati osnovne podatke o: vremenu, brzini, potrošenim kalorijama, pređenoj udaljenosti. Mogu biti prikazani i podaci o otkucaju srca, nivou otpora, broju obrtaja u minuti i slično.

Xplorer magnetna traka za trčanje je konstruirana za korisnike težine do 110 kg. Sigurna je, lagana i jednostavna pružiće vam zadovoljstvo trčanja i kvalitetnog treninga u domu. Brzo ćete postići željene rezultate, samo redovno vežbajte. Njen zamajac je 3,5 kg sa 8 podesivih stepeni otpora s obzirom na individualnu potrebu. Računar sa LCD ekranom prati: potrošene kalorije, brzinu, udaljenost, vreme, skeniranje.

Sobni bicikl

Sa ovom spravom za vežbanje popravićete držanje i raspoloženje. Dobićete savršeo oblikovane noge, struk, leđa, trbušnjake. Sjajan je izbor i za kardio trening. Svi mogu da koriste ovu spravu. Sedi se uspravljenije nego na običnom biciklu. Sedište je udobno i šire nego kod standardnog bicikla. Važno je da bicikl odgovara vašoj visini, odnosno da da su vam noge ispružene kada je pedala u donjem položaju tokom korišćenja.

XPLORER MAGNETNA TRAKA ZA TRCANJE BLAZE

Magnetna traka

Telo možete oblikovati i pomoću magnetne trake. Dobar su izbor za održavanje kondicije, smanjenje masti u organizmu, kontrolu telesne težine, kao i za kardio treninge. Magnetna traka pomoću magneta pravi opterećenje, a okretanjem točkića kontroliše se razdaljina. Opterećenje je veće kada su magneti blizu i obrnuto. Pri treningu kaiš trake pokrećete vi trčanjem ili hodanjem. U isto vreme se sama traka pokreće dok po traci trčite ili hodate sporo ili brzo.

XPLORER Dynamo

Kalorije i trenažeri

  • Sa eliptičnim trenažerom možete da sagorite između 300 i 600 kalorija na sat, navedeno je sajtu Xplorer. Ovo je kombinacija trake za trčanje, stepera i bicikla. Na ovoj spravi je naprezanje veće, jer se izvode eliptični pokreti i ne preporučuje se onima koji imaju probleme sa kolenima.
  • Sa trakom za trčanje možete da sagorite na sat između 450 i 650 kalorija na sat. Možete da simulirate i trku u realnom vremenu, poput sprinta, spusta, uspona i slično. Trake za trčanje imaju programe za promenu brzine i nagiba.
  • Sa sobnim biciklom za sat vremena sagorećete između 500 i 900 kalorija. Samo sednete i okrećete pedale. Nema opterećenja zglobova niti neke posebne tehnike.

Vežbanje i fizička aktivnost su važni zbog vašeg zdravlja, samopouzdanja i sreće. I zato, ne gubite vreme. Poručite online Xplorer opremu kod nas, počnite da vežbate i budite uvek fit.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *