Idemo dalje!!!

x   T.

Naše kolege pokazale su zavidno fudbalsko umeće i igrali nerešeno 3:3 sa ekipom “Atlas” na tradicionalnom Fortuna turniru u Novom Sadu.

Zaljubljenici u fudbal pratili su ovo sportsko nadmetanje i uživali u sjajnoj igri. Veliki broj posetilaca ispunio je tribine i aplauzima, povicima i navijanjem reagovali na svaki potez obe ekipe. Među prisutnima su bili i naši i kupci. Ovo je bio i sjajan vid promocije, jer su bili istaknuti naši reklamni panoi, a svi zainteresovani potrošači su mogli da pitaju sve što ih zanima. Naše kolege iz Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu osim što su odlični prodavci veliki su zaljubljenici u sport i fudbal tako da svoje umeće pokazuju i na sportskom terenu. Takmiče se u okviru biznis lige i do sada su pobeđivali protivnike, a ovo im je prva utakmica sa nerešenim rezultatom.

   n x

Utakmica je od starta bila otvorena i dinamična, a završena je nerešenim rezultatom 3:3 protiv ekipe “Atlas”.

“Velika borba sa puno šansi sa obe strane vladala je tokom cele utakmice. Naša ekipa je sve vreme bila u vođstvu, ali je ipak protivnik “Atlas” uspevao da nas stigne. Mislim da je možda i realno da se ovako završila utakmica podelom bodova, jer bilo je šansi na obe strane. Bulatović je odigrao maestralno i to krunisao het trikom. Naša verna publika je bila i ovog puta u velikom broju uz nas i davala nam podršku i hvala im na tome, jer nam to zaista znači,” istakao je Zoran Ignjatović.

Ekipa Tehnomedie igrala je u sastavu: Zoran Ignjatović, Ivan Vuković, Veljko Bulatović, David Radosavljević, Dragan Modić, Đorđe Gajić.

   n x

Za igrača utakmice proglašen je Veljko Bulatović iz naše ekipe koji je postigao 3 gola. 

Večeras će naša ekipa odmeriti snage sa ekipom “Data Dev”.

Organizatori ovog sportskog događaja su članovi neformalne grupe Grmečlije. Utakmica je odigrana u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu.

Držimo palčeve našim momcima i idemo dalje!!! Do pobede.

   n x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *