Kuvajte sa osmehom

x   T.

Pravo je vreme da unesete novinu u svoj dom. Kupite Končar šporet na popustu i uštedite.

Glavni uređaj u svakoj kuhinji je šporet. Najukusnije obroke, slatkiše i slaniše, kao i napitke pripremićete na šporetu brenda Končar. Iskoristite akciju u našim prodavnicama, kupite i uštedite.

KONCAR ST 5040.BR1

Akcija

Akcija traje od 15. do 29. septembra.

Popust

Popust od 20% odnosi se na celokupnu ponudu Končar šporeta. Kupite i uštedite.

Garancija

Bićete bezbrižni i mirni, jer dobijate garanciju u trajanju od 5 godina za sve modele.

Končar šporeti

  • standardni šporeti sa ringlama
  • kombinovani plinsko-električni
  • sa ravnom pločom
KONCAR ST 6022 P.BR2

Za koji god model da se odlučite, nećete pogrešiti. Oni su pouzdani, inovativni, modernog ili klasičnog dizajna, štede resurse i olakšavaju život zahvaljujući korisnim funkcijama tako da ćete moći kvalitetnije da provedete svoje slobodno vreme. Svi modeli su visoke energetske klase A. Možete izabrati model sa turbo ili konvencionalnom rernom. Sa funkcionalnom turbo rernom u isto vreme ćete moći da pripremite više jela. Imaju dvostruko zastakljena vrata. Posao oko pripremanja hrane biće vam olakšan zahvaljujući funkcijama koje imaju: de frost, gril, ventilator i slično.

KONCAR ST 6040 GKFDIU5

Kombinovani šporeti imaju 2 gorionika i 2 ringle. Električni šporeti sa ravnom pločom su lepog i atraktivnog dizajna. Sa potapajućim dugmićima, tajmerom, automatskim ili poluautomatskim modom rerne i drugo. U ponudi je i šporet sa 5 grejnih zona. Širine šporeta su 50 i 60 cm. Zapremine rerni su različite: 48l, 50l, 53l, 55l, 60l, 65l, 72l i druge.

Donja fioka je dovoljno prostrana tako da možete u nju smestiti pribor, posude za pečenje i pripremu jela koje ne koristite često i sve što želite. Na ovaj način dobili ste dodatni kuhinjski element za skladištenje. 

Na Končar šporetu pripremićete i ona najzahtevnija i najkomplikovanija jela. Imaju brojne mogućnosti pa ćete moći precizno da podesite šta želite. Uređaji su bezbedni i ekonomični, a održavanje je jednostavno.

Izaberite model po svojoj meri u Tehnomedia prodavnicama i kuvajte sa osmehom!!!

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *