Zbogom fleko!

blog tehnomedia x

Kupite Beko veš mašinu sa Steam Cure tehnologijom i na poklon dobijate vaučer u vrednosti od 5 000 dinara.

Veš mašina se kupuje da bi nas godinama služila i zato je važno odabrati dobar model i brend. Za najbolje rezultate pranja, izaberite Beko. Pravo je vreme za kupovinu.

Kupovinom kojih modela dobijam poklon vaučer?

Kada je akcija?

Akcija traje od 15. septembra do 31. oktobra.

Kako da dobijem poklon vaučer?

BEKO B5WF U 79418 WB

Kupovinom Beko veš mašine iz izdvojene ponude ostvarujete pravo na poklon vaučer u vrednosti od 5 000 dinara koji možete koristiti u svim DM drogerijama.

 • Kupite Beko mašinu za veš sa Steam Cure tehnologijom tokom promo akcije
 • Svoju kupovinu registrujete na sajtu beko5.com
 • Uploudujte slike računa i popunjene garancije i nakon provere podataka dobićete povratnu informaciju kada možete očekivati vaučer za kupovinu.
 • Veš mašine možete registrovati najkasnije do 15. novembra 2022. Nakon registracije, dobićete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu putem mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.
 • Ukoliko su svi podaci tačni, u narednih 30 dana možete očekivati isporuku vaučera na kućnu adresu.

O Steam cure tehnologiji?

BEKO HTV 8736 XC0M

Beko Steam Cure mašine za pranje veša omogućavaju duboko higijensko čišćenje vašeg veša.

Prednosti dodavanja pare tokom pranja su:

 • Dubinsko higijensko pranje
 • Odeća je laka i prijatna na dodir
 • Tkanina je manje izgužvana

Para dodata na početku ciklusa omekšava nečistoću na tkanini i olakšava njeno uklanjanje u kasnijim fazama pranja. To garantuje idealno čistu i svežu odeću. Dodavanje pare u završnoj fazi pranja obnavlja prvobitni oblik odeće, čineći tkaninu izuzetno mekom i manje izgužvanom.

Na programima kao što su pamuk, sintetika i slično para se ubacuje pre pranja. Dok na programima kao što su košulje i peškiri posle završenog centrifugiranja.
Ovaj program može besprekorno da očisti i do 24 vrste fleka. Mrlje od kečapa, kafe, čokolade, šminke, krv i druge brzo će biti odstranjene, ako podesite ovaj program rada.

WM ProSmart Inverter Motor Primary

O ProSmart inverter motoru

 • Efikasan
 • Trajan
 • Tih

Ovaj motor koji duže traje je u isto vreme i tiši i štedljiviji. Pruža bolje performanse pranja i sušenja uz tiši i lepši zvuk rada mašine. ProSmart inverter motor ima veću snagu i u poređenju sa standardnim motorima do 3 puta duži vek trajanja.

Beko ima pametno osmišljenu tehnologiju koja brineo svima koji imaju brdo zahteva. Beko tehnologija ProSmart Inverter motor nudi energetsku efikasnost A+++ (-70%)*, dok istovremeno štedi struju. Nema buke, zahvaljujući motoru koji radi bez trenja i neguje vašu odeću. Prilagođena rotacija bubnja pomaže da se odeća lakše i tiše pokreće kroz bubanj, pa veš mašina nikoga neće ometati.

Garancija

Pored garancije u trajanju od 5 godina na Beko veš mašine dobijate i 10 godina garancije na ProSmart Inverter motor. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu extwarranty.beko.com u roku od 90 dana od dana kupovine.

Vaša odeća tretirana u ovim veš mašinama biće u vrhunskom stanju. Zahvaljujući pametnim tehnologijama, maksimalnoj efikasnosti i izdržljivosti sa Beko veš mašinom opraćete osetljive tkanine, veliku količinu veša, ili onaj koji treba oprati u kratkom roku.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *