Zbogom fleko! - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Bela tehnika » Zbogom fleko!

Zbogom fleko!

15.09.2022

Kupite Beko veš mašinu sa Steam Cure tehnologijom i na poklon dobijate vaučer u vrednosti od 5 000 dinara.

Veš mašina se kupuje da bi nas godinama služila i zato je važno odabrati dobar model i brend. Za najbolje rezultate pranja, izaberite Beko. Pravo je vreme za kupovinu.

Kupovinom kojih modela dobijam poklon vaučer?

BEKO B5WF U 79418 WB

Kada je akcija?

Akcija traje od 15. septembra do 31. oktobra.

Kako da dobijem poklon vaučer?

Kupovinom Beko veš mašine iz izdvojene ponude ostvarujete pravo na poklon vaučer u vrednosti od 5 000 dinara koji možete koristiti u svim DM drogerijama.

 • Kupite Beko mašinu za veš sa Steam Cure tehnologijom tokom promo akcije
 • Svoju kupovinu registrujete na sajtu beko5.com
 • Uploudujte slike računa i popunjene garancije i nakon provere podataka dobićete povratnu informaciju kada možete očekivati vaučer za kupovinu.
 • Veš mašine možete registrovati najkasnije do 15. novembra 2022. Nakon registracije, dobićete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu putem mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.
 • Ukoliko su svi podaci tačni, u narednih 30 dana možete očekivati isporuku vaučera na kućnu adresu.

O Steam cure tehnologiji?

BEKO HTV 8736 XC0M

Beko Steam Cure mašine za pranje veša omogućavaju duboko higijensko čišćenje vašeg veša.

Prednosti dodavanja pare tokom pranja su:

 • Dubinsko higijensko pranje
 • Odeća je laka i prijatna na dodir
 • Tkanina je manje izgužvana

Para dodata na početku ciklusa omekšava nečistoću na tkanini i olakšava njeno uklanjanje u kasnijim fazama pranja. To garantuje idealno čistu i svežu odeću. Dodavanje pare u završnoj fazi pranja obnavlja prvobitni oblik odeće, čineći tkaninu izuzetno mekom i manje izgužvanom.

Na programima kao što su pamuk, sintetika i slično para se ubacuje pre pranja. Dok na programima kao što su košulje i peškiri posle završenog centrifugiranja.
Ovaj program može besprekorno da očisti i do 24 vrste fleka. Mrlje od kečapa, kafe, čokolade, šminke, krv i druge brzo će biti odstranjene, ako podesite ovaj program rada.

O ProSmart inverter motoru

 • Efikasan
 • Trajan
 • Tih

Ovaj motor koji duže traje je u isto vreme i tiši i štedljiviji. Pruža bolje performanse pranja i sušenja uz tiši i lepši zvuk rada mašine. ProSmart inverter motor ima veću snagu i u poređenju sa standardnim motorima do 3 puta duži vek trajanja.

Beko ima pametno osmišljenu tehnologiju koja brineo svima koji imaju brdo zahteva. Beko tehnologija ProSmart Inverter motor nudi energetsku efikasnost A+++ (-70%)*, dok istovremeno štedi struju. Nema buke, zahvaljujući motoru koji radi bez trenja i neguje vašu odeću. Prilagođena rotacija bubnja pomaže da se odeća lakše i tiše pokreće kroz bubanj, pa veš mašina nikoga neće ometati.

Garancija

Pored garancije u trajanju od 5 godina na Beko veš mašine dobijate i 10 godina garancije na ProSmart Inverter motor. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu extwarranty.beko.com u roku od 90 dana od dana kupovine.

Vaša odeća tretirana u ovim veš mašinama biće u vrhunskom stanju. Zahvaljujući pametnim tehnologijama, maksimalnoj efikasnosti i izdržljivosti sa Beko veš mašinom opraćete osetljive tkanine, veliku količinu veša, ili onaj koji treba oprati u kratkom roku.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram