Tehnomedia na izboru za Miss Srbije

x   T.

Tehnomedia jedan od sponzora takmičenja izbora za Miss Srbije u Gornjem Milanovcu.

U Gornjem Milanovcu, rodnom gradu Andrijane Savić pobednice Miss Srbije 2019. godine i Duška Kuzmanovića saradnika i prijatelja Miss Yu kompanije održan je polufinalni izbor za Miss Srbije 2022. Za najlepšu devojku Gornjeg Milanovca, po oceni žirija izabrana je Ana Kukolj. Za prvu pratilju proglašena je Aleksandra Mojsević, a za drugu Javorka Ramić.

Jedan od sponzora ovog prestižnog takmičenja lepote bila je i naša kompanija. Ovo je bio i odličan vid promocije, a svi prisutni su na licu mesta mogli da razgovaraju sa našim kolegama i saznaju sve šta ih zanima.

AKI  x
Foto:Elit foto (fotografska radnja G. Milanovac)

Ana ima 21 godinu i studira stomatologiju. Kaže za sebe da je pravična i ambiciozna, govori engleski i grčki jezik, a gluma joj je hobi. Kako kaže, oseća se ponosno kada može nekome da pomogne na bilo koji način.

This image has an empty alt attribute; its file name is 2-1-1024x880.jpg

Foto:Elit foto (fotografska radnja G. Milanovac)

“Žiri nije imao lak zadatak, jer su sve učesnice lepe, a treba izdvojiti najbolju i najkompletniju među jednakima, istakla je misica koja nas je predstavljala na svetskom izboru održanom prošle godine,” Andrijana Savić.

“Na mojoj naslednici je da bude primer mladima prvo u Gornjem Milanovcu a onda i šire, da promoviše sve vrednosti našeg kraja, kulturnu baštinu, turističke potencijale i destinacije gde god da se nađe.”

Organizator Duško Kuzmanović je zadovoljan kako je sve proteklo.

“Za mene kao fotografa je bio veliki izazov organizovati ovakav događaj koji se održava po licenci Miss Yu kompanije jedine ovlašćene za svetska takmičenja. Posebna čast je bila ugostiti Vesnu De Vinču od koje sam dobio pozitivne kritike da je događaj organizovan na svetskom nivou”.

Pored domaćina, u žiriju su bili i Nebojša Stojanović, skloništa Srbije, glumac Milan Bosiljčić, Miss Glam World Valentina Vasilić i predsednica kompanije Vesna De Vinča- Jugović.

This image has an empty alt attribute; its file name is miss-srbije-1024x335.jpg

Foto:Elit foto (fotografska radnja G.Milanovac)

Tehnomedia je društveno odgovorna kompanija i pored toga što pomažemo onima kojima je pomoć neophodna, bilo da se radi o ustanovama, kolektivima ili pojedincima, podržavamo i sportske i kulturne manifestacije i događaje.

Nakon izbora, organizovana je VIP žurka i proslavljeno krunisanje nove misice ove opštine. Nastupili su Zorana, Mikan Kozomora, Dragan Pavlović pobednik sabora trubača i Jellena.

AKI  x
Foto:Elit foto (fotografska radnja G. Milanovac)

Ovaj polufinalni izbor za Miss Srbije za 2022. godinu organizovao je BVM studio iz Gornjeg Milanovca, koji se bavi fotografijom i video produkcijom. Izbor je upriličen na novootvorenim bazenima na Rudniku, a pobednica se direktno plasirala u finale. Takmičenje se održava pod licencom Miss Yu kompanije, jedine ovlašćene za svetska takmičenja.

AKI  x
Foto:Elit foto
AKI  x
Foto:Elit foto
AKI  x
Foto:Elit foto
AKI  x
Foto:Elit foto
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *