Budite bezbrižni uz AEG

AEG x blog

Sa uređajima brenda AEG bićete sigurni i mirni godinama.

Na našem tržištu je sve bogatija ponuda bele tehnike. Međutim takvi uređaji se ne kupuju često i zato je važno odabrati dobar i kvalitetan uređaj. U Tehnomedia prodavnicama pronaći ćete sve što vam je potrebno. Ponuda je raznovrsna, a cene pristupačne.

Karakteristike električnog šporeta AEG

Capture

Imamo odličan izbor šporeta, a izdvajamo električni šporet AEG sa staklokeramičkom pločom čiji model ima oznaku CCB6440ABW.

Sve što vam je potrebno od špreta dobijate sa AEG. U svakom trenutku imaćete savršeno pripremljen i ukusan obrok. Rukovanje je jednostavno, a ušteda dobra. Možete da pripremate i pržite hranu bez ulja. Samo u ovoj AirFry rerni i žičanom plehu dobićete božanstvene hrskave krompiriće ili krokete. Uživaćete u najukusnijoj i zdravoj, hrskavoj korici šta god da pripremate. Vruć vazduh će peći sastojke iz svih pravaca zahvaljujući rupicama na plehu. Vrata poseduju 3 izolaciona stakla. Pečenje je moguće u 2 nivoa. Tu je i sat sa tajmerom, zvučna signalizacija koja će vas obaveštavati o celom toku pečenja, od početka, trajanja, kraja ili upozoriti ako ima nekih problema. Dobijate bolji pristup posuđu u rerni zahvaljujući teleskopskim klizačima koji stabilno stoje i mogu do kraja da se izvuku. Na taj način su vam slobodne ruke za dodavanje začina ili pečenje na primer. Rerna je sa ventilatorom i multifunkcionalna sa više opcija i izvora toplote. Kapaciteta je 73 l.

Ovaj šporet se brzo zagreva i na mestu gde želite i u vreme koje vam je potrebno dobićete potrebnu toplotu kako biste nešto pripremili ili skuvali, podgrejali. Možete da spremite bilo šta od obroka, a krajnji rezultat će biti savršen. Čišćenje ove staklo keramičke ploče za kuvanje i rerne za pečenje je jednostavno i lako se briše i održava. Skidaju se staklena vrata.

Ovaj šporet ima električnu ploču i rernu, rotacione tastere na uvlačenje, kontrole za 4 grejne zone, fioku namenjenu za smeštaj posuđa za pripremanje hrane i visinu koja je prilagodljiva. Štedljiv je i energetske klase A.

Zašto je AEG mašina za sušenje veša odličan izbor?

Capture

Najzdravije, najekonomičnije i najbolje je veš sušiti u mašini koja je napravljena za tu namenu. Izaberite AEG mašinu za sušenje veša.

Iz Tehnomedia ponude izdvajamo kondezacionu AEG mašina za sušenje veša

Odeća će biti besprekorno osušena i spremna za nošenje, a dom bez vlage. Naime, ako veš sušite u zatvorenom prostoru na radijatorima ili žici doći će do isparavanja oko 4 l vode i to će sasvim sigurno dovesto do toga da se na zidovima stvori buđ.

Ova mašina je sa inverter motorom i zato je snažna, izdržljiva i jaka. Inverter motor nema karbonske četkice i koristi suprotna naelektrisana magnetna polja, a to omogućava da tiše radi motor, jer je smanjeno trenje motora. Efikasno je pokretanje i zaustavljanje motora.

Ovaj AMG model je kondenzacijskog tipa što znači da radi na način da kondenzuje paru unutar mašine pomoću vazduha iz spoljašnjeg prostora i pretvara je u vodu. U odvojivi rezervoar se prikuplja voda i kada je napunjen, jednostavno se može isprazniti.

Ova sušara je kapaciteta 8 kg. Ima opciju odloženog starta kao i posebne programe za sušenje. Izaberite odgovarajući program za određenu tkaninu od pamuka, pamuka eko, sintetike, sportske odeće, posteljine, osetljive garderobe i osiguraćete najbolje sušenje za svaki veš i tkaninu. U ovoj mašini postoji i režim za jednostavno peglanje, a to vašoj odeći pruža mogućnost da zadrži malu količinu vlage za lako i savršeno peglanje. Zahvaljujući okretanju bubnja u oba smera odeća će biti opuštena i sprečuće se da bude izgužvana ili upetljana. Osušena odeća iz AEG mašine biće bez mikroba, alergena i predivnio će mirisati i biti mekana. Nežno će osušiti i najosetljivije tkanine. AEG je na sve mislio.

Stabilna i kvalitetna AEG mašina za sušenje veša je prijatno tiha, nivo buke je 65dB. Ovo su samo neki od razloga zašto jednostavno morate imati ovu mašinu.

Kompanija AEG

U elektro industriji je kompanija AEG prisutna 132 gdodine. Oni su sinonim za nemački inžinjering i projektovanje. Prvi ugovor su dobili daleke 1 884. godine kako bi električnom energijom snabdeli Berlin. Počeli su sa električnim sijalicama i postepenio se širili i granali. Danas se bave proizvodnjom različitih proizvoda koje povezuje jedna zajednička stvar a to je električna energija.

Proizvodi AEG karakteriše kvalitetan proizvod koji će precizno raditi. Oni su inovativni i pouzdani. Spajaju lepo i funkcionalno. Vode računa o bezbednosti pri radu i dizajnu. Kako je napredovala industrija pravljenja automobila, vozova, mašina i alata tako su se širila područja rada AEG. Verovali ili ne proizvode i pojedine delove za nuklearne alate. Kompanija AEG je multifunkcionalna i multipraktična. Njihov moto i filozofija je perfekcija i funkcija.

Tehnomedia je vaše mesto sigurne i dobre kupovine. Izaberite AEG uređaj po svojoj meri i najboljim uslovima plaćanja. Tehnomedia je prepoznatljivo različita već 20 godina. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *