Tehnomedia vikend akcija do 20% popusta

x   T.

Nova godina je tu pred vratima i odbrojavamo dane. Kucnuo je poslednji čas i zato smo pripremili još jednu top prazničnu vikend akciju za vas.

Bliži se 31. decembar. Dok se pripremate za doček razmišljate i da li ste kupili sve što je potrebno. Posetite Tehnomediu i pogledajte našu vikend prazničnu akciju.

Poklanjamo vam dodatne popuste na kraju ove 2021. godine. Požurite do Tehnomedie, izaberite, kupite, nosite i uštedite. Sigurni smo da ćete pronaći sve što vam treba.

Do kada traje akcija?

Niste zakasnili, imate još malo vremena da željeni proizvod nabavite po akcijskoj ceni kako bi novogodišnja čarolija bila potpuna. Tehnomedia novogodišnja vikend akcija traje od 29. do 31. decembra.

Koliki su popusti?

Više od 1 740 odličnih modela različitih kategorija proizvoda nalazi se na popustu.

Ostvarite 20% popusta za kupovinu: televizora, zvučnika, periferije, balans skutera, dronova. Za 15% su niže cene laptopova i mobilnih telefona.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom. Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara.

Šta je na akciji?

Volimo poklone. Ništa lepše nego kada obradujete sebe i nekoga koga volite. Vreme je darivanja i iz naše bogate ponude izdvajamo:

Požurite do Tehnomedie po svoj uređaj ili aparat koji smo posebno kreirali za vas po specijalnoj novogodišnjoj vikend akcijskoj ceni. Svratite, izaberite i platite jeftinije.

Tehnomedia, 20 godina drugačija od drugih.

Zanimljivosti

Nova godina se slavi već 4 000 godina. Novogodišnje proslave nisu novina 20. veka. Stari Mesopotamci su Novu godinu slavili nekih 2000 godina pre nove ere. U našim krajevima je Nova godina počela da se slavi od IX. veka, kada je većina Južnih Slovena primila hrišćanstvo. Novogodišnji pokloni datiraju još iz antičkih vremena kada su Persijanci imali običaj darivanja jaja kao simbola plodnosti i novog života. Nova godina se često proslavlja uz vatromet i opštu buku. U davna vremena verovalo se da vatra i buka mogu da oteraju zle duhove i donesu sreću. Vatromet su izmislili Kinezi, a zaslužni su i za povezivanje novogodišnjih proslava i vatrometa.

Za novu godinu postoje i različita verovanja u različitim krajevima sveta. U našoj zemlji postoji verovanje da ne treba sa neplaćenim računima i dugovima ulaziti u Novu godinu. Kako biste izbegli lošu sreću u predstojećoj godini postoji verovanje da 1. januara iz kuće ne treba ništa iznositi, pa ni smeće i voditi računa da se tog dana ne polomi nešto.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *