Canon Pixma MG2550S: Svestrani višenamenski štampač

blog x   T.

Ovaj kompaktni štampač kombinuje visoke performanse i višenamensku funkcionalnost.

U današnjem digitalnom dobu, štampači postaju nezamenjivi deo kancelarijske i kućne opreme. Canon je već dugo na čelu inovacija u ovom segmentu, a model Pixma MG2550S predstavlja sjajno ulaganje za one koji traže pouzdanost, kvalitet i višenamensku funkcionalnost.

  • Tehnologija štampe i funkcije

Pixma MG2550S koristi InkJet tehnologiju za štampanje, kako u crno-beloj tako i u boji. Osim standardne štampe, ovaj uređaj omogućava i kopiranje i skeniranje dokumenata. Iako nema funkciju telefaksa, njegova sposobnost štampanja, kopiranja i skeniranja čini ga svestranim alatom za svakodnevnu upotrebu.

image
  • Podržani tipovi i veličine papira

Što se tiče podržanih tipova papira, omogućava štampanje na običnom papiru, kovertima, kao i na Canon foto-papiru Plus II (PP-201) i foto-papiru „za svakodnevnu upotrebu“ (GP-501). Osim toga, podržane su različite veličine papira, uključujući A4, A5, B5, Letter, Legal za obični papir, i 10 x 15 cm, 13 x 18 cm za foto-papir.

  • Rezolucija i brzina štampe

Štampač impresionira visokom rezolucijom štampe do 4800 x 600 tpi, pružajući oštre i jasne rezultate. Brzina štampe takođe nije zanemarljiva, sa crno-belom štampom od 8 stranica u minuti i štampom u boji od 4 stranice u minuti.

  • Skener i kopiranje

Ugrađeni CIS položeni skener omogućava brzo i efikasno skeniranje fotografija i dokumenata sa rezolucijom od 600 x 1200 tpi. Brzina skeniranja formata A4 je impresivnih 14 sekundi. Kada je u pitanju kopiranje, Pixma MG2550S nudi sFCOT od 31 sekunde i sESAT od 1,6 slika u minuti, uz mogućnost višestrukog kopiranja do 21 kopije.

  • Povezivost i kompatibilnost

Štampač se može povezati preko USB velike brzine (B port), što ga čini kompatibilnim sa širokim spektrom uređaja. Takođe podržava različite operativne sisteme, uključujući Windows 10/8/7/Vista/XP SP3 (samo 32-bitni) i Mac OS X 10.6.8 ili novije verzije.

  • Ketridži i performanse

Pixma MG2550S dolazi sa 2 FINE kartridža (crno i u boji), a podržava i opcione XL ketridže za veći učinak. Standardni ketridži nude do 180 stranica za crnu i u boji, dok XL ketridži pružaju veći kapacitet, do 400 stranica za crnu i 300 stranica za u boji.

  • Zaključak

Uz radnu temperaturu od 5 – 35 °C i dimenzije od 426 x 306 x 145 mm, Pixma MG2550S je kompaktan i efikasan štampač koji nudi impresivne performanse. Sa svojom višenamenskom funkcionalnošću, visokom rezolucijom štampe i brzinom, ovaj Canon uređaj je idealan izbor kako za kućnu upotrebu, tako i za manje kancelarije.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *