Upoznajte Tecno Spark 20C

blog x   T.

Tecno Spark 20C telefon sada je dostupan po neverovatnoj ceni od samo 13.990 dinara. Ovo je prilika koju ne smete propustiti!

U današnjem svetu, gde se svaka misao, svaki trenutak i svaka emocija čini da se svodi na pritisak dugmeta ili dodir ekrana, telefoni su postali produžetak naše svakodnevice. Od buđenja uz jutarnje obaveze koje nas dočekuju na ekranu, do odlaska na spavanje uz poslednje poruke koje razmenjujemo sa voljenima, mobilni telefoni su postali naši verni saputnici u svim životnim izazovima.

Sa svojim karakteristikama, elegantnim dizajnom i sjajnom cenom, Tecno Spark 20C privlači pažnju. Sa ekranom dijagonale 6,6 inča i osvežavanjem od 90 Hz, svaki trenutak proveden na telefonu će biti izuzetno fluidan i uzbudljiv.

Što se tiče performansi, Tecno Spark 20C vas neće razočarati. Pokreće ga Octa-Core procesor sa brzinom od 2,2 GHz, podržan snažnim 8 GB RAM memorije, što znači da možete uživati u brzom i fluidnom iskustvu bez zastajkivanja ili usporavanja.

image

Ali ono što ovaj telefon zaista ističe je njegova kamera. Sa zadnjom kamerom od 50 MP, podržanom AI-Cam tehnologijom, svaki trenutak možete zabeležiti sa neverovatnom jasnoćom i detaljima. Bilo da fotografišete pejzaže, portrete ili noćne scene, Tecno Spark 20C će vas oduševiti svojim fotografijama. Naravno, nije zaboravljena ni prednja kamera od 8 MP, koja će vam omogućiti da pravite sjajne selfije čak i u uslovima slabog osvetljenja.

A tu su i razni senzori poput bočnog senzora otiska prsta, G-senzora, elektronskog kompasa i senzora ambijentalnog svetla i udaljenosti, koji će dodatno unaprediti vaše iskustvo korišćenja ovog telefona.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni bateriju od 5000 mAh koja će vam omogućiti da provedete ceo dan koristeći telefon bez brige o punjenju. A sa brzim punjenjem od 18 W, vaš telefon će biti spreman za novu avanturu u trenu.

Ovaj telefon podržava sve moderne tehnologije poput Wi-Fi, Bluetooth, GPS i NFC, tako da možete biti povezani sa svetom u svakom trenutku.

Uz sve ovo, Tecno Spark 20C dolazi sa Android 13 operativnim sistemom, tako da ćete imati pristup najnovijim funkcijama i aplikacijama.

Ne čekajte više, iskoristite ovu neverovatnu ponudu. Dostupan je u svim Tehnomedia prodavnicama širom Srbije, kao i online. Ova cena je zaista neponovljiva, zato požurite i osigurajte svoj primerak ovog telefona već danas!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *