Čarolija popusta

Promotivni baner

Spas u zadnji čas. Novogodišnja revija niskih cena u Tehnomedia maloprodajnim objektima i Web prodavnici.

Ukrasili ste dom, okitili jelku, ali vam nedostaju pokloni. Najbolje novogodišnje poklone pronađite kod nas. Idealna je prilika da sebi priuštite novi uređaj ili aparat iz naše bogate ponude, ali i da po neverovatno povoljnim cenama kupite darove i za svoje najbliže. Pripremili smo vam fantastična novogodišnja sniženja i zato iskoristite ovu mogućnost na najbolji mogući način.

  • Veliku specijalnu novogodišnju akciju pogledajte OVDE.

Kada?

  • Sada. Akcija traje u periodu od 12. do 31. decembra 2022. godine.
x   T.

Ili popust, ili ništa

Približavamo se kraju godine i odbrojavanje polako počinje. Zato bi bilo lepo da nekoga nagradite za posebne zasluge u vašem srcu ili životu i izaberete poklon iz bogatog Tehnomedia asortimana. Na ovaj način iskoristićete novogodišnje popuste, a toj osobi pokazati koliko vam znači. Nema veće nagrade od osmeha i sreće na licu voljene osobe, prijatelja, kolege…

U ovo vreme je dozvoljeno maštati, sanjati i želeti, a ono što ste oduvek priželjkivali da imate ili da poklonite nekome sada možete i ostvariti i pri tom uštedeti, jer su počela novogodišnja sniženja u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Kupujte po specijalnim prazničnim cenama. Ovo su savršeni trenuci da iznenadite voljenu osobu ili nekog dragog, jer i ljubav i prijateljstvo dobijaju neku posebnu čaroliju u ovo doba godine.

x   T.

Kupite i uštedite

Praznicima se svi radujemo i odbrojavanje do Nove godine polako počinje. Praznična groznica nas sve polako hvata, jer je pred vama najbolja novogodišnja ponuda niskih cena ikada.

Budite na pravom mestu u pravo vreme i ugrabite proizvod koji ste oduvek želeli na popustu. Priuštiti sebi kvalitet po najpovoljnijim cenama u našim prodavnicama. Naravno možete kupovati i iz fotelje, online u našoj Web prodavnici ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999 i poručite željeni proizvod.

Obradujte sebe ili drage ljude proizvodima iz naše bogate novogodišnje ponude po specijalnoj prazničnoj ceni, na popustu i uštedite.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Zanimljivosti

Novogodišnje proslave nisu novina 20. veka. Slave se već 4 000 godina. Stari Mesopotamci su Novu godinu slavili nekih 2000 godina pre nove ere. U našim krajevima je Nova godina počela da se slavi od IX. veka, kada je većina Južnih Slovena primila hrišćanstvo. Novogodišnji pokloni datiraju još iz antičkih vremena kada su Persijanci imali običaj darivanja jaja kao simbola plodnosti i novog života. Nova godina se često proslavlja uz vatromet i opštu buku. U davna vremena verovalo se da vatra i buka mogu da oteraju zle duhove i donesu sreću. Vatromet su izmislili Kinezi, a zaslužni su i za povezivanje novogodišnjih proslava i vatrometa. Za novu godinu postoje i različita verovanja u različitim krajevima sveta. U našoj zemlji postoji verovanje da ne treba sa neplaćenim računima i dugovima ulaziti u Novu godinu. Kako biste izbegli lošu sreću u predstojećoj godini postoji verovanje da 1. januara iz kuće ne treba ništa iznositi, pa ni smeće i voditi računa da se tog dana ne polomi nešto.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *