Tehnomedia nastavila da niže pobede

Fudbaleri grupna slika

Ekipa Tehnomedie je sinoć zabeležila još jednu pobedu u malom fudbalu i savladala ekipu Cerat sa 7:2. Utakmice se igraju u okviru tradicionalnog Fortuna turnira u Novom Sadu.

Od samog starta utakmice gledali smo dobar fudbal, sa dosta prilika na obe strane, ali naše kolege iz Tehnomedia tima su vršili konstantan pritisak pred golom. Krajnji rezultat Tehnomedia-Cerat 7:2.

   n x

Zoran Ignjatović, kapiten naše ekipe se zahvalio vernim navijačima i podršci. Činili su je i naši kupci, a prema njegovim rečima i na ovaj način im se približavamo i pozivamo da dođu i da nas posete. U toku je velika novogodišnja akcija tako da je ovo dobra pozivnica.

“Utakmica je bila otvorena sa obe strane. Ekipe su pokazale veliku želju da ostvare pobedu, ali Tehnomedia je bila bolja u ovom duelu i zasluženo odnela ubedljivu pobedu. Naša verna publika i pratioci davali su nam podršku i ovog puta smo oborili rekord u gledanosti prenosa utakmice. Tehnomedia svakim danom stiče sve više prijatelja, koji sve više pričaju o Tehnomedii kao firmi koja vrednuje ljude i da smo svi kao velika porodica,” istakao je Ignjatović.

   n x

Ekipa Tehnomedie igrala je u sastavu: Ivan Vuković, Zoran Ignjatović, Veljko Bulatović, Dragan Modić, Nemanja Dmitrašinović, Srba Žikić, Bojan Joksimović. Golove za naš tim postigli su: Bulatović 3, Modić 3 i Joksimović 1. Za igrača utakmice proglašen je Veljko Bulatović.

Naše kolege iz maloprodajnog objekta u Novom Sadu osim što su odlični u svom poslu pokazali su i da su pravi virtouzi sa fudbalskom loptom i na terenu.

Tradicionalni turnir Fortuna prva liga u malom fudbalu u biznis kategotiji igra se u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu.

Idemo dalje i sve čestitke našim kolegama na sjajnom rezultatu!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *