Čistimo skladište

blog x   T.

Započni svoje novo televizijsko putovanje sa Philips televizorom. Iskoristi sjajni popust i izaberi model po svojoj meri.

U današnjem digitalnom dobu, televizor nije samo komad tehnologije u vašem domu – on je prozor u svet, ulaznica u neograničene svetove zabave, informacija i emocija. Bez televizora, propustili biste mnoge važne trenutke, od uzbuđenja najnovijih filmskih blokbastera do dubokih emocija u omiljenim serijama. Upravo sada je pravo vreme za ulaganje u vaš televizijski doživljaj, a sjajni Philips modeli su na popustu i čekaju da unaprede vašu svakodnevicu. Iskoristite priliku da svoj dom pretvorite u bioskopsko platno, domaću arenu za sportske događaje i prostor za porodično okupljanje. Ovo je vaša prilika da uđete u svet kvalitetne zabave po posebnoj ceni.

  • Iskoristite ekskluzivnu Tehnomedia ponudu za odabrane modele Philips televizora koji su na specijalnom popustu!
image

Upoznajte ovaj Philips LED televizor modela 55PUS7008/12 Smart 4K – vrhunski uređaj koji će transformisati vaš doživljaj gledanja. Sa dijagonalom od 55″ (140 cm) i rezolucijom od 4K Ultra HD 3840 x 2160, svaki detalj će biti jasno prikazan na vašem ekranu.

Opremljen LED tehnologijom ekrana, ovaj televizor nudi izvanredan kvalitet slike, a uz osvežavanje ekrana od 60 Hz, doživećete glatke i fluidne pokrete bez trzaja. Procesor slike Pixel Precise Ultra HD pobrinuće se za svetle boje i duboke kontraste, dok podrška za HDR10, HLG i HDR10+ pruža vrhunski doživljaj gledanja. Kada je u pitanju zvuk, uživajte u bogatom audio iskustvu sa 16 W snage i tehnologijama kao što su A.I. Sound, Clear Dialogue, Dolby Bass Enhancement i Dolby Volume Leveller. Ovaj TV ima New Philips Smart OS operativni sistem i omogućava pristup raznim aplikacijama i funkcijama direktno na ekranu. Povežite se sa omiljenim platformama kao što su YouTube, Philips store, Amazon Prime video i Netflix, a podrška za Alexa i Google Home čini upravljanje još jednostavnijim.

Sa tri HDMI i dva USB priključka, kao i podrškom za Wi-Fi 802.11n, ovo je centar vaše multimedijalne zabave. Dodatno, podržani formati uključuju širok spektar video, audio i foto formata, dok 8-dnevni EPG (Elektronski Programski Vodič) omogućava pregled programa unapred. Sa energetskom klasom E i potrošnjom energije od 64 kWh/1000 h, ovaj televizor je i ekološki svestan izbor. Sa VESA standardom od 200 x 100, lako se može montirati na zid ili postaviti na stalku.

image

Besprekoran Philips LED televizor modela 65PUS7008/12 Smart 4K je impresivan uređaj koji će unaprediti vaše iskustvo gledanja i transformisati vaš prostor u centar zabave. Sa dijagonalom ekrana od 65″ (165 cm) i 4K Ultra HD rezolucijom (3840 x 2160), ovaj televizor donosi izuzetno oštru sliku i bogate detalje na velikom ekranu.

Zahvaljujući LED tehnologiji ekrana i osvežavanju od 60 Hz, doživite besprekorno jasne i fluidne pokrete, pružajući vam nezaboravno vizuelno iskustvo. Procesor slike Pixel Precise Ultra HD i podrška za HDR10, HLG, i HDR10+ omogućavaju impresivne boje, kontraste i dubinu slike. Snažan zvuk dolazi iz audio sistema sa 16 W snage, podržanog tehnologijama poput A.I. Sound, Clear Dialogue, Dolby Bass Enhancement i Dolby Volume Leveller. Funkcije poput Night Mode (noćni mod) i A.I. EQ prilagođavaju se vašim potrebama, čineći svaki trenutak uživanja u zvuku savršenim.

Ovaj Smart televizor koristi najnoviji Philips Smart OS operativni sistem i omogućava vam pristup omiljenim aplikacijama i servisima. Uživajte u povezivanju sa platformama poput YouTube, Philips store, Amazon Prime Video, Netflix, i još mnogo toga. Kompatibilnost sa Alexa i Google Home dodatno olakšava upravljanje. Sa tri HDMI i dva USB priključka, tkao i podrškom za Wi-Fi 802.11n, ovaj model postaje središnje mesto vaše digitalne zabave. Raznovrsna podrška za video, audio, i foto formate, uz 8-dnevni EPG (Elektronski Programski Vodič) i teletekst sa 1000 strana Hypertext, čine ga savršenim izborom za sve ljubitelje televizije.

S energetskom klasom E i potrošnjom od 85 kWh/1000 h, ovaj televizor donosi i ekološku osvešćenost u vaš dom. Sa VESA standardom od 400 x 300, postavljanje na zid ili postolje je jednostavno. Pretvorite svoj doma u bioskopsku salu sa Philips televizorom i uživajte u vrhunskom kvalitetu slike i zvuka za nezaboravna iskustva gledanja.

  • O Philips televizorima

Philips je istaknuti lider u domenu proizvodnje i distribucije televizora. Manji televizori, sa dijagonalom do 50 inča, često su opremljeni VA panelima, dok se veći modeli često oslanjaju na IPS panele. VA paneli su prepoznatljivi po postojanijim bojama i izvanrednom kontrastu, dok IPS paneli nude svoje prednosti u većim dimenzijama. Igranje igrica na Philips televizorima je sjajno iskustvo. Skuplji modeli su posebno efikasni u odzivu ekrana, što je ključno za igrače. Ističemo i mogućnost prilagođavanja boja u skladu sa okruženjem i individualnim željama gledalaca, što zadovoljava čak i najzahtevnije korisnike. Dizajn Philips televizora je moderan. Philips smart modele, ističu se android sistemom i brzinom aplikacija. Daljinski upravljači Philips televizora su pouzdani i brzo reaguju. TV uređaji ovog brenda ističu se i po izvanrednom zvuku. Prednosti Philips televizora su brojne, a izdvajamo par:

  • Visokokvalitetna slika i zvuk
  • Izvanredan kontrast boja uz mnogo podešavanja slike
  • Upotreba visokokvalitetnih materijala u izradi

Ne oklevaj, iskoristi akciju i obraduj sebe sjajnim televizorom!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *