Tehnomedia Cyber monday

cyber mon x

Eksplozija popusta samo jedan dan, samo jedan ponedeljak, samo online.

Zaboravite na sve dosadne ponedeljke – osim na jedan, na 27. novembar. Cyber Monday je tu da vam popravi raspoloženje, jer donosi super popuste i online radost.

  • Spasitelj u svetu online kupovine stiže u ponedeljak, 27. novembra jer donosimo samo niske cene.

Mnogi ne vole ponedeljak i obično pomisle: “Uh, radna nedelja počinje”. Ali, držite se za stolicu, jer Cyber Monday je tu da vam popravi raspoloženje. Ovaj dan je kao rođendan za ljubitelje online šopinga jer vam nudimo mega popuste, a na vama je samo da kliknete “Dodaj u korpu”.

  • Kako je nastao Cyber Monday?

A sad malo istorije. Da li ste znali da Cyber Monday nije običan ponedeljak. Amerikanci su nam ga poklonili jer su već imali Dan zahvalnosti, pa su odlučili da nam daju i Dan Online Šopinga. Prvi put je proslavljen 2005. godine, kao online verzija legendarnog Black Friday-a. I naravno, od tada se svake godine ponavlja, postajući nezaobilazan deo praznične groznice.

Nakon što su svi opustošili prodavnice u petak (Black Friday), neko je shvatio da ljudi žele još! Tako je rođen Cyber Monday, dan za sve one koji ne žele da se guraju u tržnim centrima već radije sede u svom udobnom domu i klikću po ekranu.

  • Koja je razlika između Black Friday-a i Cyber Monday-a?

Osim što je između njih samo vikend, Cyber Monday je kao Black Friday, ali sa stilom. Umesto da se gurate sa drugima za poslednji sniženi televizor, telefon, frižider ili mikser , na primer, vi udobno pijuckate kafu i lovite online ponude. Da, taj dan je posvećen ljubiteljima e-trgovine, jer ko bi želeo da nosi teške kese i kutije kad može sve naručiti jednim klikom?

  • Zašto je Cyber Monday postao toliko popularan?

Osim što ne morate nositi teška pakovanja po gradu, online kupovina je postala hit i zbog globalne situacije. Pandemija je ljudima pokazala da možemo uživati u kupovini bez gužvi, a online prodavnice su postale pravi spasioci – dostavljaju radost direktno na vrata, uz smešak!

Tako da, spremite se za Cyber Monday 27. novembra. Donosimo vam sjajne popuste, velika sniženja jer je ovo dan niskih cena kada počinje borba klikova mišem.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *