Toplina koja očarava: Alfa-Plam kamini Rustikal

blog x

Upoznajte Alfa-Plam kamine Rustikal – Vaše savršene saveznike protiv hladnoće!

U hladnim zimskim danima, kada se mraz uvuče u svako ćoše vašeg doma, postoji nešto čarobno u toplini koju može pružiti dobar kamin. Dok zima nosi pokrivače od snega i hladan povetarac, mi vam donosimo rešenje koje će vas “otopiti”. Zamislite oazu topline, gde vatrena igra unutar kamina prkosi ledenim zracima. Hladnoća može biti nemilosrdna, ali ne i kada se pred njom pojavi Alfa-Plam kamin Rustikal, spreman da vas obgrli svojim toplim rukama.

  • Saznajte zašto je upravo ovaj kamin vaš najbolji saveznik protiv zimske hladnoće?

Zamislite zimsku idilu, sa snegom koji lagano prekriva prozorska stakla, a vi uživate u toploti koju pružaju Alfa-Plam kamini Rustikal. Ova serija kamina predstavlja vrhunac udobnosti i stila, sa dva modela koja obećavaju da će unaprediti vaš dom na jedinstven način. Oba kamina su pažljivo izrađena od livenih i limenih pozicija, pružajući visok nivo kvaliteta i dugotrajnu upotrebu.

image

Ovaj kamin je čudo izrade, kombinujući visokokvalitetno livenje i lim sa vatrootpornim staklom na prednjem delu, pružajući vam savršen pogled na vatru. Vrata ložišta, smeštena sa desne strane, otvaraju se pomoću specijalnog ključa, dodajući dozu tajanstvenosti. Regulatori vazduha, postavljeni na prednjoj strani, daju vam kontrolu nad intenzitetom toplote.

Snaga od 11 kW obezbeđuje efikasno korišćenje energije, a stepen iskorišćenosti od 71,44% za drvo i 75,7% za ugalj čini ga pravim šampionom među kaminima. Dimenzije za instaliranje su prilagođene vašim potrebama, olakšavajući proces postavljanja ovog elegantnog kamina u vaš dom.

image

Ovaj model je esencija topline, sa snagom peći od 11 kW i visinom od poda do ose dimovodnog nastavka od 650 mm. Potreban protok vazduha kroz dimnjak od 12 Pa obezbeđuje optimalne uslove za savršeno sagorevanje. Sa zapreminom zagrevanja od 100 – 150 m³, ovaj kamin pruža idealnu ravnotežu između moći i efikasnosti.

Dimenzije 72 x 82 x 44 cm čine ga savršenim dodatkom za prostor, dok težina od 117 kg garantuje stabilnost. Ovaj kamin je dizajniran sa pažnjom prema potrebama korisnika, pružajući vrhunski doživljaj zagrevanja prostora.

Ukoliko tražite spoj stila, topline i funkcionalnosti, Alfa-Plam kamini Rustikal su odgovor na vaše zimske želje.

  • Zaključak

Ukoliko tražite spoj stila, topline i funkcionalnosti, ovi Alfa-Plam kamini su odgovor na vaše zimske želje. Birajte između ova dva modela i doživite toplinu koja očarava vaš dom u zimskim danima

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *