Dell: 5 godina garancije i 5 godina benefita

blog x   T.

Koliko često vam se dogodilo da kupite nešto novo i pokvari se nakon kratkog vremena? Imamo sjajnu vest. Sa Dell – om je to nemoguće, jer nude nešto posebno: 5 godina garancije i 5 godina benefita.

U svetu tehnologije, trajnost i pouzdanost su od suštinskog značaja. Svakodnevno se oslanjamo na naše uređaje, bilo da su u pitanju poslovne obaveze ili lična zabava. Zato je izuzetno važno imati garanciju i podršku koja će osigurati da naši uređaji besprekorno funkcionišu tokom vremena. Upravo to nudi Dell, sa svojom izvanrednom ponudom: 5 godina garancije i 5 godina benefita koja je dostupna kod nas, jer je

Tehnomedia ovlašćeni prodavac Dell proizvoda.

aefdeefccb.pdf x

1. Garancija 5 godina: Bez brige 5 godina

Ovo nije samo garancija, već bezbrižnost i stabilnost. Dell pruža ne samo sigurnost u smislu popravki, već i brigu o očuvanju vašeg uređaja tokom vremena. Kupcima je na raspolaganju besplatan preventivni godišnji servis računara u ovlašćenom servisu. Tokom ovog servisa, Dell stručnjaci pažljivo proveravaju svaki detalj kako bi osigurali nesmetan rad vašeg uređaja.

2. Besplatno održavanje 5 godina: Redovna nega za neprekidan rad

Kako bi se garantovao nesmetan rad svih Dell uređaja, kupcima je na raspolaganju besplatan preventivni godišnji servis računara. Ovaj servis je ključan za održavanje performansi i produženje životnog veka vašeg uređaja.

3. Besplatno preuzimanje i vraćanje uređaja radi redovnog godišnjeg održavanja

Važno je da se redovno brinemo o našim uređajima kako bismo osigurali dugotrajnost i efikasnost. Dell vam olakšava ovaj proces i omogućava besplatno preuzimanje i vraćanje uređaja radi redovnog godišnjeg održavanja.

4. Podrške inženjera putem TeamViewer-a 1 sat: Brza i efikasna pomoć na dlanu

Vaša podrška ne prestaje sa prodajom uređaja. Dell vam pruža sat vremena “online” podrške tokom trajanja garancije. Putem programa TeamViewer, Dell inženjeri su na raspolaganju da reše sve vaše nedoumice i probleme, brzo i efikasno, bez potrebe za odlaskom u servis.

5. Besplatna usluga ugradnje kupljene komponente za nadogradnju: Pružanje mogućnosti za unapređenje

Vaš Dell uređaj može rasti i razvijati se sa vama. Dell vam omogućava besplatnu uslugu ugradnje kupljenih komponenti za nadogradnju, kao što su SSD ili dodatna RAM memorija, jednom u prvih 5 godina.

Ne zaboravite, da biste iskoristili sve ove super pogodnosti, važno je samo jedno – ne zaboravite na godišnji servis ili besplatno preuzimanje i vraćanje uređaja radi održavanja! Dell je jedini brend koji vam može ponuditi ovakvu sigurnost i podršku i zato nemojte čekati! Izaberite Dell i obezbedite sebi ne samo uređaj, već i miran san u narednih 5 godina.

(Ova garancija važi za određene modele iz Vostro i G serije Dell laptopova, obuhvatajući većinu Dell modela, osim Latitude i Precision serija. Dell pruža 5 godina garancije za sve svoje laptopove, izuzev navedenih serija.)

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *