Detelina sa 4 lista za mladence

baner

Specijalna online Tehnomedia ponuda povodom Mladenaca traje samo 2 dana: 22. i 23. marta.

Na Mladence je običaj da se bračnom paru u prvoj godini braka donese poklon. Na taj način im izražavate ljubav i podršku dok započinju svoj zajednički život. Izbor može biti teška odluka, pogotovo ako ne znate što bi im se dopalo. Ako ne znate šta je mladencima potrebno imamo 4 predloga za vas, poput deteline sa 4 lista za srećan početak zajedničkog života. Svaki od ovih aparata je koristan i sigurno će im pomoći u njihovom novom životu zajedno.

x   T.

1.Sa blenderom za par sekundi se dobija čaša puna vitamina i minerala. Priprema je laka, korišćenje jednostavno kao i čišćenje aparata. Usitniće i promešati sve što se želi, a osveženje spremno za tili čas. Materijal posude blendera je higijenski dobar izbor, jer ne upija boje i mirise, dugotrajan je i otporan na grebanje.

2. Paročistač obezbeđuju čist dom i zdravo okruženje. Ne koristi hemikalije, već čisti snagom vodene pare. Čisti i dezinfikuje. Multifunkcionalan je i praktičan jer čisti pored podova i ogledala, prozore, tepihe, tekstil i slično. U zavisnosti od toga sa čega želite da uklonite prljavštinu stavite određeni nastavak i uključite paročistač. Posao čišćenja obavlja brže i bolje za razliku od briska ili džogera.

3.Aparat za kafu pravi savršenu kafu nezaboravnog ukusa. Ništa ne može tako da razbudi i napuni energijom kao šoljica kafe. Dan počinje, ali se i završava ovim crnim napitkom. Konzumira se i u pauzama dok se nešto radi ili odmara. Najukusnija je ona kafa pripremljena u aparatu za kafu. Mladence će ovaj poklon sigurno obradovati.

4. Kuhinja ne može da se zamisli bez miksera. On je najvažniji asistenti oko pripremanja hrane i specijaliteta i zato se i najviše koristi. Nije bučan, funkcionalan je, a pomoću mnogih opcija za korišćenje sve se lako i brzo završava.

Ova 4 aparata iz naše dvodnevne specijalne ponude, mladencima će olakšati i ulepšati trenutke. I zato po specijalnoj ceni poručite neki od ovih proizvoda koje šaljemo na vašu adresu. Načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Pronađite svoju detelinu sa 4 lista u Tehnomedia ponudi, a pažnja je najvažnija prilikom darivanja.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *