Donacija kompanije “Tehnomedia” Sportskom savezu grada Zaječara

x   T.

Sportski savez grada Zaječara je organizator brojnih sportskih dešavanja i seminara i bio im je neophodan televizor koji bi bio otvoreni semafor na takmičenjima i služio za edukacije i seminare.

Tehnomedia kao društveno odgovorna kompanija pomaže mnogima. Pružamo podršku i kroz donacije sredstvima ili uređajima i aparatima pomažemo onima kojima je to potrebno. Važno je da svi zajedno pokažemo solidarnost i humanost. Iz Sportskog saveza u Zaječaru su se zahvalili na velikom srcu i pomoći i što smo im ovom donacijom pomogli da organizuju i realizuju razna sportska nadmetanja, edukacije profesora i zaposlenih i druge aktivnosti. Portal Glas sporta je objavio tekst o tome.

This image has an empty alt attribute; its file name is 013.jpg

Košarkaški turnir “Dođi na basket”, Strongmen Kup Zaječara, K3-Memorijalni turnir “Joca Mihailović”, odbojkaški turnir “Dođi na pesak”, samo su neke od sportsko-rekreativnih manifestacija čiju je realizaciju minulih godina pomogla kompanija Tehnomedia i pružila podršku Sportskom savezu grada Zaječara i njegovim članicama u organizaciji. Kada se na to doda i više nego uspešna saradnja u oblasti marketinga, gde je ova velika srpska kompanija jedan od partnera internet portala “Glas sporta” čiji je izdavač Sportski savez, a koji iz dana u dan ima sve više čitalaca i koji prati sva sportska dešavanja u Timočkoj Krajini, onda ne iznenađuje činjenica da se došlo do odluke da se saradnja produbi na obostranu korist, objavio je “Glas sporta”.

image

Tehnomedia centar d.o.o. je prepoznatljivo ime u svetu tehnike i zauzima jedno od vodećih mesta u Srbiji i regionu. Kompanija Tehnomedia kao društveno odgovorna kompanija pomaže brojne društvene i sportske aktivnosti. Tehnomedia centar d.o.o bavi se i humanitarnim radom, a naročito se trudi da pomogne onima kojima je ta pomoć najneophodnija, o čemu govori sijaset akcija u prethodnom periodu. Donirala je i pomagala, kako belom tehnikom, tako i finansijskim sredstvima institucije i fizička lica.

blic crnipetak

Zbog manifestacija koje očekuju zaječarsku “kuću sporta” u narednom periodu, a čiji je dugogodišnji organizator, neophodan je bio televizor koji će služiti i kao otvoreni semafor na takmičenjima, a kasnije i za brojne seminare za sportske radnike, koji će biti organizovani u prostorijama Sportskog saveza grada Zaječara.

image

Sportski savez grada Zaječara kao kuća svih zaječarskih sportista objedinjuje u svom radu sve sportske činioce, a sa više od 50 manifestacija koje organizuje u toku godine sigurno je da je već postao i brend ovog grada, sa dobijenom majskom nagradom kao najprestižnijim društveno-sportskim priznanjem u Republici Srbiji, koja govori u prilog tome.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1111.jpg

“Sportski savez grada Zaječara zahvaljuje se kompaniji Tehnomedia na donaciji u vidu televizora, koji će mnogo pomoći i olakšati kako rad na sportskim manifestacijama, gde će služiti između ostalog i kao semafor, ali i tokom seminara za edukaciju sportskih kadrova, profesora, trenera i drugih sportskih poslenika. Sve to biće još i olakšano zahvaljujući sporazumu koji je zaječarska “kuća sporta” potpisla sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u prištini sa sedištem u Leposaviću, a donacijom televizora kompanija Tehnomedia pomogla je realizaciju brojnih aktivnosti koje nas očekuju u narednom periodu,” poručio je generalni sekretar zaječarske “kuće sporta” Igor Božinović.

Kupovinu najboljih proizvoda možete obaviti 62prodavnice  u 37 gradova u srbiji, putem online sajta tehnomedia.rs ili pozovite Call centar na 011 44 44 999, piše Glas sporta“.

This image has an empty alt attribute; its file name is 238934358_555831802396721_2711763122359245177_n.jpg

Kao društveno odgovorna kompanija, uključeni smo u dešavanja u okruženju i trudimo se da ga unapredimo pružajući podršku različitim projektima i humanitarnim radom. Organizovali smo do sada brojne humanitarne turnire, bili sponzori raznih kulturnih i sportskih manifestacija. Donirali i pomagali, kako belom tehnikom, aparatima, tako i finansijskim sredstvima, institucije i fizička lica.

This image has an empty alt attribute; its file name is 07.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Tehnomedia_fotografije-6-scaled.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_20210604_083258.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 257230912_4439598776109147_2802190040113584034_n-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 003.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *