Tehnomedia FIFA 22 turnir

x   T.

Turnir u igrici “FIFA 22” uskoro u Zaječaru. Prijavite se. Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila vredne nagrade: televizor, mobilni telefon i gejming stolicu.

Da li volite da igrate sportske igrice? “FIFA 22” sigurno je među najpopularnijim igrama na svetu. Pozivamo vas da dođete i pokažete svoje gejmersko umeće i osvojite vrednu nagradu.

Kako se prijaviti za turnir?

Jednostavno kliknite na ovaj link FIFA 22 turnir-Tehnomedia i unesite tražene podatke. Možete se prijaviti do 7. avgusta do 12h.

Kada i gde se održava turnir?

Turnir u simulaciji fidbala FIFA u organizaciji Tehnomedie biće održan 10. avgusta, u sredu, u zaječarskom naselju Ključ 3 na košarkaškom terenu, u Požarevačkoj ulici broj 55. Ljubiteljima fudbala i igrica priredićemo pravi sportski dan za pamćenje.

Pravila turnira

  • Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64.
  • Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Uplata kotizacije

Kotizaciju možete uplatiti na 2 načina. Uplatom na račun ili uplatom na licu mesta, na dan održavanja turnira do 18 sati, nakon čega će biti održan žreb.

Za uplatu na račun, podaci za uplatu sadrže sledeće:

  • Platilac: ime, prezime, ulica i broj, mesto
  • Svrha uplate: uplata kotizacije – FIFA u humanitarne svrhe
  • Primalac: Tehnomedia centar doo, Generala Gambete 44, Zaječar
  • Šifra plaćanja: 189
  • Iznos: 500 RSD
  • Račun primaoca: 205-132428-19

Nagrade

Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila fantastične nagrade za najbolje.

I to nije sve. Za ljubitelje virtuelnog fudbala pripremili smo još neka zanimljiva iznenađenja, utešne nagrade kao i poklone i nagrade za publiku.

x   T.

Ne propustite ovaj događaj i jedinstvenu priliku da pokažete svoje FIFA sposobnosti. Dođite da se zabavimo i igramo.

Vidimo se!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *