Doživi Samsung Experience zonu

samsung zvezda x blog

Otvaranje prve Samsung experience zone u Srbiji u Tehnomedia prodavnici u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu. Očekuju vas vredni pokloni!!!

Ne propustite jedinstven događaj i prisustvujte otvaranju prve Samsung experience zone u Srbiji. Na jednom mestu imaćete priliku da se uverite u posebnost Samsung tehnologije.

Kada?

U petak 23. septembra u 18 sati.

Gde?

Kod nas. U Tehnomedia prodavnici na Novom Beogradu u Omladinskih brigada 33a.

Fokus proizvodi u ekskluzivnoj zoni?

Stručnjaci će vas upoznati i predstaviti vam posebno 4 kategorije proizvoda sa jednom potpuno novom dimenzijom tehnologije. Na licu mesta iz prve ruke saznaćete i uveriti se koje izuzetne tehnološke karakteristike poseduju ovi uređaji i zašto se uz Samsung uređaje osećate najkomfornije.

  • Samsung Neo QLED 8K / 4K televizori
  • OLED televizori
  • Bespoke frižideri
  • Bespoke jet usisivači

O Samsung Neo QLED i OLED televizori

Samsung QLED i OLED televizori imaju kristalnu rezoluciju. Doživećete novo iskustvo gledanja televizijskog sadržaja. Na Neo QLED televizoru svaka slika imaće kristalno čist sadržaj zahvaljujući neuronskom Quantum procesoru. Novu dimenziju doživećete sa Dolby Atmos i Q-symphony jer ćete imati utisak da ste na koncertu ili među navijačima sa sjajnom atmosferom u prostoriji. Ovi modeli su prelepog dizajna i savršeno će se uklopiti u vaš dom ili poslovni prostor. Naravno to se odnosi i na OLED televizore koji imaju tanke crne ivice. Boje su fascinantne, nenadmašnog kvaliteta, kontrasta i detalja koje pruža OLED pojačivač osvetljenosti. Svu moć 4K rezolucije prikazuje briljantna tehnologija 4K AI skaliranja dopunjena sa 20 neuronskih mreža.

O Samsung Bespoke frižideru

Sa novim naprednim funkcijama Bespoke frižidera sve je jednostavno i lako. U njega može stati velika količina namirnica, hrane i pića zahvaljujući velikoj zapremini. Ovaj uređaj je besprekoran zahvaljujući brojnim funkcijama. Sve namirnice su ravnomerno rashlađene pomoću All-Around Cooling sistema. Stabilnu temperaturu održava i sprećava formiranje leda No Frost tehnologija. Najnižu temperaturu za zamrzivač postavlja Power Freeze funkcija.

O Bespoke Jet usisivaču

Ovaj usisivač poseduje napredne performanse čišćenja. Lepog je dizajna i lak je sa težinom od samo 1,44 kg tako da ga možete maksimalno upotrebljavati. Posuda koja skuplja prljavštinu i prašinu je brzo spremna za upotrebu, jer se jednostavno čisti pod vodom. Vazduh u prostoriji je higijenski čist zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha koje sitne čestice prašine efikasno zadržava.

Šta vas sve očekuje u Experience zoni?

Očekuju vas vredni, originalni i zanimljivi pokloni iz bogate Samsung kolekcije uređaja, razne aktivacije, aktuelni influenseri, zone za slikanje i još mnogo, mnogo toga što ćemo otkriti na samom događaju.

Vredni Samsung pokloni

Kao i uvek, obradovaćemo vas i usrećiti vrednim poklonima. Dodelićemo 5 nagrada. Prijavite se i učestvujte u kvizu znanja i osvojite vredne nagrade.

  • Samsung BESPOKE frižider (1)
  • Samsung akumulatorski štapni usisivač (1)
  • Samsung soundbar (1)
  • Samsung usisivač sa kesom (1)
  • Samsung usisivač sa trajnom platnenom kesom (1)

Prva nagrada: Samsung BESPOKE frižider

SAMSUNG RB34A7B5DS9/E

BESPOKE je prilagodljivog izgleda i i funkcija i možete napraviti kombinacije koje odgovaraju vašim potrebama. Sve je multifunkcionalno, pa se tako sklopiva polica izvlači i namešta u dva koraka i po potrebi se mogu smestiti visoke flaše i glomazna ambalaža. Veliki je i prostran, od 390 litara sa svojih 600 mm dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata. Prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je SpaceMax tehnologijom ugrađena veoma efikasna izolacija. All-Around Cooling sistem ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak. Tako će svaka namirnica, na svakoj polici, biti dobro rashlađena i sveža, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata frižidera. Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Prirodna svežina sada traje dvostruko duže. Kutija Optimal Fresh + se može koristiti kao jedna fioka ili se može podeliti na dve zone sa različitim temperaturama. Leva strana je hladnija i u njoj meso i riba ostaju sveži duplo duže. Za to vreme su u desnoj voće i povrće odlično zaštićeni. Vlažnost vazduha u Humidity Fresh + fioci podešava se jednostavnim okretanjem regulatora. U njoj se stvara idealno okruženje za čuvanje različitog voća i povrća, koje tako ostaje sveže, hrskavo i sočno. Pritiskom na dugme, aktivira se funkcija Power Cool i izuzetno hladan vazduh počinje da prodire unutar frižidera kako bi brzo rashladio sve namirnice ili omiljene napitke. Funkcija Power Freeze omogućava brzo ubacivanje hladnog vazduha u zamrzivač. Izvanredna opcija za zamrzavanje ili učvršćivanje zamrznute hrane i pravljenje leda. Zahvaljujući tehnologiji digital inverter, frižider je tih i energetski efikasan.

Druga nagrada: Samsung Jet akumulatorski štapni usisivač

SAMSUNG VS15A6031R1/GE

Poseduje napredne performanse čišćenja. Lako čisti različite vrste podova. Ovaj jak, bežični štapni usisivač sa digitalnim inverter motorom stvara usisnu snagu do 150 W. Aerodinamički dizajn vazdušnog sistema optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava najsitnije čestice prašine. Jet Fit četkom pokupićete sitne čestice prašine iz tepiha, ali i sa tvrdog poda. Okretanje glave za 180 stepeni omogućava da lako promenite smer i očistite svaki ugao. Četka se lako skida kako bi se skinula nakupljena prašina i usisavanje nastavilo higijenski čistom četkom. Ima fleksibilan punjač. Ako ne želite da njime zauzimete mesto, možete ga zakačiti na zid, ili ga možete koristiti kao samostojeći punjač i skinutu bateriju i puniti bilo gde. Baterija visoke efikasnosti (2000 mA) obezbeđuje usisavanje do 40 minuta. Cela posuda za prašinu od 0,8 l, uključujući multiciklonski sistem, može se prati kako bi uvek bila čista i spremna. Lako se skida i bez skidanja cevi, tako da možete jednostavno da istresete prašinu. Čišćenje je bez napora, jer je usisivač lak i od klasičnih Samsung modela lakši je 21%.

Treća Nagrada: Samsung Soundbar

SAMSUNG HW-B550

Ovaj soundbar daje zadivljujući zvuk koji pokreće zvuk oko vas. Tu je i režim za pojačavanje basova. Naglašavanjem basa zvuk se ispunjava dubljim i preciznijim notama, a uz soundbar zvučni doživljaj je kao u pozorištu. Zadivljujuća audio tehnologija koja pokreće zvuk oko vas stvara prostran 3D zvuk, uključujući osećaj visine kroz tehnike obrade zvuka. Tokom bučnih prenosa utakmica ili tihog dijaloga neke drame, možete se osloniti na soundbar pružiti čist zvuk za optimalni TV doživljaj. Imate i režim za video-igre. Automatskim podešavanjem zvuka igrice koju igrate i tehnologijom koja uklanja ometajuće zvuke sprečavanjem mešanja signala, imaćete značajnu prednost, jer ćete tačno znati sa koje strane zvuk dolazi. Dobijate više zvuka, bez kablova i još bolji bioskopski doživljaj. Zajedno sa soundbar zvučnikom uživaćete u Dolby Atmos zvuku na potpuno novom nivou.

Četvrta nagrada: Samsung usisivač sa kesom

SAMSUNG VC20M2540JN/AD

Usisivač je moćan, a lagan sa snagom industrijskog usisivača. Lagan dizajn usisivača Samsung VC2500 sa kesom u kanisteru omogućava vam lako manevrisanje. Njegovo moćno usisavanje obezbeđuje dubinsko i intenzivno čišćenje tepiha, staza i tvrdih podova. Jedinstveni filter EZClean Cyclone odvaja krupne čestice prašine koristeći centrifugalne sile. Kesa za prašinu prikuplja finu prašinu i imaćete četiri puta duže vremena do ponovnog čišćenja nego kod konvencionalnih Samsung usisivača, a ostvaruju se i uštede na troškovima zamene kesa za prašinu. Držač je udoban zahvaljujući ergonomsko neklizajućoj ručki. Neće doći do upetljavanja creva, jer je 360º i može da napravi pun krug oko svoje osnove i može slobodno da se kreće u svim pravcima bez uvrtanja ili upetljavanja. Točkovi su velikii gumeni.

Peta nagrada: Samsung usisivač VCC 4135

SAMSUNG VCC 4135 platnena vreca

Jednostavno uklanja prašinu i prljavštinu sa mesta do kojih ne možete lako da doprete sa funkcijom “jednostavno izduvavanje prašine”. Ima ugrađeni pribor (četka za prašinu + nastavak za otvore) tako da je pristup lak kao i skladištenje i ne može se desiti da neki nastavak izgubite. Snage je 1600 W. Ima trajnu platnenu kesu.

Dođite da zajedno uživamo u brojnim sadržajima na svečanom otvaranju prve Samsung experience zone u Srbiji. Možete se informisati o ovim jedinstvenim modelima na licu mesta, pitati šta vas zanima, razgledati proizvode i osvojiti vrednu nagradu.

Specijalni kutak za fotografisanje

U kreativno osmišljenom ambijentu imaćete mogućnost da ovaj jedinstven događaj ovekovečite i sačuvate od zaborava. Specijalni kutak za fotografisanje “Magic mirror” sa pratećim rekvizitima brkovima, usnama, poljupcima je spreman. Magični trenutak zabeležićemo na licu mesta i odmah dobijate fotografiju kao trajnu uspomenu i dugo sećanje.

Zašto Samsung?

Ako želite najbolje, Samsung je odličan izbor.

“Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja,”navode iz ove komapnije.

Zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku, dođite da se družimo i da budete deo prve Samsung experience zone u Srbiji. U petak, 23. septembra od 18 sati u Tehnomedia prodavnici u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu. Ulaz je slobodan.

Vidimo se!!!Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *