Duža svežina, uz više vitamina!

x   T.

Beko frižideri sa inovativnom HarvestFresh tehnologijom čuvaju vitamine i svežinu namirnica. Oni donose prirodni ciklus Sunca.

Život bez frižidera je nezamisliv. Predlažemo vam besprekoran Beko model koji čuva vitamine i brine o vašem zdravlju. Zahvaljujući kvalitetu i inovativnoj tehnologiji HarvestFresh opravdaće vaša očekivanja. Bićete bezbrižni i mirni godinama i služiće vas besprekorno.

Tehnomedia Ponuda Beko frižidera sa HarvestFresh tehnologijom

Otvoren frižider Beko

Poklon

Kupite Beko frižider sa HarvestFresh tehnologijom i na poklon dobijate vaučer od 5 000 din za kupovinu u marketima. Registrujte svoju kupovinu na sajtu beko5.com i ostvarite pravo na poklon. Poklon kampanja traje od 1. juna do 31. jula 2022.

Pravo na poklon-vaučer ostvarićete registracijom kupovine na Beko Harvest Fresh promotivnoj stranici, najkasnije do 15. avgusta 2022. godine. Tu ćete pronaći i sve dodatne informacije o ovoj promociji.

Beko frižidera sa HarvestFresh tehnologijom

Biljkama je potrebna sunčeva svetlost, pa čak i tama. Sunčeva svetlost koju zemlja prima dolazi u tri glavne boje: plavoj, zelenoj i crvenoj, u različito doba dana i svaka ima svoje posebne prednosti za rast biljaka. Periodičnom i homogenom primenom kombinacije ovih svetala, Beko Harvest Fresh obezbeđuje prirodno okruženje (simulirajući ciklus prirodne dnevne svetlosti). Na ovaj način, čak i nakon berbe, nivo vitamina C i A se čuva duže u odnosu na neosvetljenu fioku.Koristeći snagu različitih kombinacija svetlosti, voće i povrće izloženo je prirodnom načinu očuvanja nivoa vitamina C i A, bez potrebe za daljim izlaganjem hemikalijama. Kao rezultat, osigurava da vaša porodica dobije onoliko hranljivih i zdravih voća i povrća koliko i dan berbe.

Tajna je u inovativnoj HarvestFresh tehnologiji sa 3 boje, jer u vašem frižideru oponaša prirodni ciklus dnevnog svetla, u toku kog se Sunce penje na horizontu, dostiže zenit i zalazi. Zahvaljujući tome duže vremena vitamini ostaju u voću i povrću.

Sistem sa 3 boje koji koristi HarvestFresh upotrebljava manje električne energije od tradicionalne tehnologije plavog svetla. Simuliranje 24-časovnog ciklusa Sunca se odvija na sledeći način.

Fioka za voće i povrće
  • Plava (vreme je za buđenje i početak fotosinteze u zoru).
  • Zelena (Podne je i vreme kada biljke koriste najsnažnije dnevno svetlo).
  • Crvena (Održavanje fotosinteze do zalaska, pripremajući se za noć).

Čuvar vitamina i zdravlja

Voće i povrće počinje da gubi vitamine odmah nakon što bude ubrano. Mnoge vrste nastavljaju da gube vitamine i nakon što su smeštene u frižider. Inovativna HarvestFresh tehnologija pomaže da se duže sačuvaju vitamini i hranljivi sastojci u voću i povrću. Vitamini su čudo prirode, kao i sunčevo svetlo. Ali nakon što se voće i povrće ukloni iz svog prirodnog stanja, njihovi vitamini počinju da nestaju. HarvestFresh je posebno dizajniran da spreči ovaj gubitak, kako bi vaša hrana mogla da bude zdravija nego ikada.

Naš imuno sistem jačaju vitamini. Vitamini pomažu u prevenciji bolesti. Oni su prirodni antioksidanti koji štite ćelije u našem telu. Vitamini A i C su prisutni u skoro svakoj hrani a njih kao i sve ostale najbolje čuva HarvestFresh.

Otvoren frižider Beko

Ostale karakteristike

Ovi modeli su najviše energetske efikasnosti i štedljivi su. Sve je pregledno u unutrašnjosti. Staklene police su izdržljive. Većina modela poseduje vrata koja mogu obrnuto da se postave i prilagođavaju se svakom rasporedu u kuhinji. Modeli su sa sistemom hlađenja NeoFrost ili NoFrost.

  • NeoFrost je jedinstveni sistem zasebnog hlađenja pojedinačnih pregrada koji održava idealan protok vazduha i optimalne temperature kako u zamrzivaču, tako i u frižideru. Zahvaljujući ovom sistemu hrana ostaje duže sveža i ne dolazi do stvaranja leda niti mešanja mirisa.
  • Pregrada CoolRoom omogućava da meso, riba i mlečni proizvodi duže ostanu sveži. Ova hrana se čuva na temperaturi malo iznad tačke zamrzavanja uz optimalnu vlažnost. Na taj način, hrana ostaje sveža i zadržava bogat ukus dvostruko duže.
  • EverFresh+ fioka sprečava svakodnevno kvarenje svežih namirnica. Precizne komande za temperaturu i vlažnost smanjuju kondenzaciju u fioci pa voće i povrće ostaje sveže i do 30 dana tako da u svakom trenutku imate na raspolaganju zdrave namirnice.
  • Inverterski kompresor ProSmart pruža veliku efikasnost, dužu trajnost i manje buke. Obezbeđuje brže hlađenje sa manjom potrošnjom uz četiri puta tiši rad u odnosu na standardne frižidere. Brže se prilagođava promenama temperature, duže čuva svežinu hrane i ne troši mnogo električne energije.

Ovi frižideri su kvalitetni, funkcionalni, praktični, pregledni, lepog dizajna i jednom rečju savršeni. Dizajnirani su tako da odgovaraju tvom prostoru i savršeno će se uklopiti sa ostatkom kuhinje. Beko je dokaz da lepota dolazi i spolja i iznutra. Posetite Tehnomediu i izaberite Beko HarvestFresh frižider po povoljnoj ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *