Alat za svaki posao

x   T.

Ni jedan posao ne može da se obavi bez dobrog i odgovarajućeg alata. Tehnomedia vam nudi odličan izbor alata za sve i svakoga.

Uvek je potrebno nešto popraviti u domu i zato vam je neophodan alat. Možda želite nešto da napravite i u tom slučaju vam je potreban alat. Bilo da ste majstor-amater ili profesionalac, za svaku situaciju i sve namene, kod nas ćete pronaći odgovarajući alat. Tehnomedia nudi maksimalan izbor alata po minimalnim cenama.

Tehnomedia ponuda

kompleta alata DEWALT DCD996P2-QW

Akumulatorski alati

Za održavanje domaćinstva, popravke, prepravke i majstorisanje u domu ili renoviranje potreban vam je alat. Akumulatorski alati, odnosno alati na baterije su dobar izbor. Ovaj alat je praktičan, jer njihov rad omogućava dugotrajna baterija i za svoj rad ne koriste električnu energiju. Alat je praktičan, jer možete da ga koristite gde god želite u domu ili dvorištu. Kućni alat će vam olakšati posao i uštedeti vaše vreme. Potražite: akumulatorsku brusilicu, akumulatorsku bušilicu i odvijač, akumulatorsku testeru, makaze za živu ogradu, opremu i ostali akumulatorski alat.

kosačica EINHELL BEM 1032

Baštenski alati

Baštenski alati imaju široku namenu. Odličan izbor kvalitetnog alata kako bi vaša bašta ili dvorište izgledali besprekorno potražite kod nas. O baštenskom alatu smo pisali i ovde.

Nudimo: testere, kosačice, trimere, makaze za žive ograde, opremu za baštenski alat (filtere za vodu, konektore), perače pod pritiskom, prskalice, pumpe za vodu, usisivači lišča.

testera DEWALT DWE397-QS

Električni alati

Električni alati su najpraktičniji i najviše se koriste. Potreban vam je samo zidni utikač, izvor struje ili agregat. Performanse zavise od obrtnog momenta koji je povezan sa snagom elektromotora. Snažniji i veći elektromotor biće vam potreban ako želite veći obrtni momenat. U tom slučaju će alat biti teži i većih dimenzija. Električni alati iz naše ponude imaju sjajne performanse, odličnog su kvaliteta i pouzdani su. Za kvalitetan i brz rad potrebno vam je više različitih alata. Pravi alati će vam omogućiti da poslove koje ste planirali da obavite završite kao pravi profesionalni majstori, ako to niste.

U ponudi imamo čitavu paletu različitih alata: brusilice, cirkular, alat za zavarivanje i lepljenje, električna bušilica i odvijač, fen za vrući vazduh, kružna testera,polir mašine, rende,ubodna testera, ručni mikser,uranjajuća testera i ostali električni alat.

labela TOTAL TAT81501

Pneumatski alati

Ovi alati su moćni. Majstorima daju sigirnost pri radu, izdržljivost i maksimalnu efikasnost. Njihova prednost u odnosu na električni alat je što su manjih dimenzija, izdržljiviji su… Prilikom rada koriste samo komprimovani vazduh. Nije potrebna ni struja, ni ulje. Da bi alat obavio posao koji želite potrebno je da ga spojite na kompresor za vazduh, odnosno izvor komprimovanog vazduha koji zatim pokreće mehanizam untar alata. Odnos mase i snage je neverovatno povoljan i zato imaju visoku efikasnost i malih su dimenzija. Imaju veliki obrtni momenat i postižu veliki broj okreta u minuti pa ćete sve radove obaviti sigurno i brzo. Dugotrajni su i dobra su investicija. Pneumatski-vazdušni alat je nastao pre električnog i za njihov rad je neophodan kompresor.

Nudimo: Pneumatsku heftalicu i pneumatski odvijač.

komplet TOTAL THKTHP90256 25-delni set rucnog alata

Šta je potrebno imati u kući od alata?

Za osnovne radove u domu, intervenciju i prvu pomoć potrebno je da imate ručni alat. Set alata vam je neophodan ako se desi neki sitan kvar ili problem u kući kako biste to mogli odmah da sanirate i budete sam svoj majstor. O alatima smo pisali i ovde.

Čekić, čegrtaljka, digitalni merač uglova. dleto, francuski ključ, inbus ključ, klešta, ključevi, laser za merenje, libela, metalni pištolj, multifunkcionalni nož,pajser, pištolj za farbanje,rezač pločica, sekač, sekira, set, stalak, stega,teleskopska ruka, torx ključ, samo je deo naše bogate ponude.

čekić TOTAL THT713006 300g

Metar, Klešta, čekić, šrafciger i libela

  • Jedan od osnovnih alata je čekić. Za jednostavne popravke i zakucavanje eksera potreban je čekić. Postoje modeli različitih veličina, oblika, materijala, kao što su zidarski, stolarski, gumeni i slično.
  • Klešta su različitog oblika i veličine. Univerzalni model su kombinovana klešta, odnosno motorcangle čija je namena da stežu, seku, savijaju i pomažu oko držanja i sigurno su odlična pomoć oko radova.
  • Šrafciger je veoma koristan i zatrebaće vam često. Potreban je prilikom montiranja raznih delova nameštaja, za zavijanje i odvijanje šrafova. Ima raznih modela. Od onih sa magnetnim vrhom do onih sa različitim nastavcima koji su potrebni za izvršavanje različitih zadataka. Posebni šrafcigeri koji su namenjeni za istitivanje napona su takođe korisni. Služe za proveru napona na utičnicama, osiguračima, baterijama i slično.
  • Metar vam je potreban, jer će vam pomoći da izmerite i premerite sve što želite. Prilikom radova precizno ćete odrediti razne dužine samo sa metrom. Na vama je da izaberete veličinu i da li ćete kupiti od 3,5 ili više metara.
  • Libela će vam pomoći kada želite da nešto bude u pravoj liniji. Postoje i laserski merači, a izbor je na vama.
busšilica BOSCH 06039B3001 EasyDrill 12

Akumulatorska bušilica

Preporučuje se da se u vašoj kutiji za alat nađe i akumulatorska bušilica. Ako bušite rupice na zidu kako biste zakačili sliku, ili zavrćete šrafove ona je dobar izbor. Koliko je teška zavisi od snage koju ima. Model snage od 12 volti je sasvim zadovoljavajući.

Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Nemojte da čekati da se desi neki kvar ili problem u kući, već se opremite alatom iz Tehnomedie na vreme. Za profesionalnu i privatnu upotrebu, za radionicu, kuću ili firmu, sa alatom iz Tehnomedie svaki problem ćete brzo i lako rešiti.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *