Baštenski alati

x   T.

Poslovi oko uređenja bašta, dvorišta ili oko kuća su počeli. Uvek ima nešto da se radi, a za to vam je neophodan kvalitetan alat.

Za uređenje dvorišta i bašta potreban vam je alat. Nudimo odličan izbor:

  • testera (motornih, električnih, kružnih, povratnih, električnih lančanih)
  • kosačica i trimera
  • makaza za žive ograde
  • opreme za baštenski alat (filter za vodu, konektor)
  • perača pod pritiskom
  • prskalica (prenosna, ručna)
  • pumpi za vodu (potopna pumpa za prljavu vodu, baštenska pumpa, hidropak, dubinska pumpa)
  • usisivača lišča.

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine?

Za baštenske poslove potreban vam je kvalitetan i funkcionalan baštenski alat. Prilikom kupovine obratite pažnju na izdržljivost, efikasnost i kvalitet. Važno je da se redovno održava kako bi vas što duže služio. Nakon završenog posla, u zavisnosti od vrste alata, očistite ga, podmažite ili naoštrite.

Električna testera

BOSCH 06008B8400 UniversalChain 40

Poslove sa motornom testerom nećete obavljati svakodnevno, ali je ovo ipak alat koji je potrebno da imate. Trebaće vam za seču grana, orezivanje drveća. Idealna je za testerisanje grana i sečenje drva za ogrev ili manjih trupaca. Rukovanje je lako jer su ergonomskog dizajna. Sa motornom testerom svaki posao učiniće lakšim. laka je, jaka i kompaktna.

Kosačica i trimer

TOTAL TGT141181

Da bi travnjak lepo izgledao potrebno ga je redovno održavati, a za tu namenu potrebni su vam kosilica za travu i trimer. Ako je površina ravna neka vaš izbor bude kosilica. Za neravnu površinu, sa delovima sa biljkama, cvećem, drvećem ili nekim preprekama posao ćete obaviti trimerom. Sa ovim kosačicama mogu da rade i žene. Tihe su i lake.

Makaze za žive ograde

TOTAL THTLI2001

Živa ograda je estetski veoma privlačna, štiti od vetra, stvara prijatnu mikroklimu i na prirodan način bićete zaštićeni od radoznalih pogleda s ulice ili iz komšiluka. Kako bi bila lepa potrebno je održavanje, a ovaj posao je veoma delikatan. U Tehnomedia prodavnicama nabavite makaze za živu ogradu, jer lepo ošišana i sređena živa ograda je ogledalo svakog uređenog dvorišta.

Perač pod pritiskom

MICHELIN MPX25EHDS 170BAR 2.5KW

Ovaj uređaj je odlično sredstvo u borbi protiv nečistoća. Za skidanje raznih vrsta prljavštine potreban vam je perač pod pritiskom. Lako ćete pomoću ovog alata da očistite svoj automobil ili se otarasite prljavštine tamo gde je ima najviše oko točkova na primer. Sa njim možete prati i tepihe, fasade, oluke, staze. Prilikom kupovine izaberite mašinu sa dovoljnim pritiskom i snagom.

Prskalice

TOTAL THSPP4161 Prenosna prskalica

Ako ste baštovan, voćar, povrtar ili cvećar potrebna vam je i prskalica. Jedino sa kvalitetnom prskalicom možete dobro i pravilno da zaštitite celu biljku. U našoj ponudi su modeli koji su izdržljivi, dugotrajni i izuzetno kvalitetni. U radu će vam pružiti veliku udobnost. Jednostavni su za korišćenje i udobni. Pogodni su i za zatvorene poslove u plastenicima ili staklenicima kao i na otvorenom. Ako imate voćnjak, vinograd ili baštu, prskalice su vam neophodne kako biste svoje biljke gajili na pravilan način.

Pumpe za vodu

EINHELL GC-GP 6036

Za funkcionisanje domaćinstva potrebna vam je pumpa za vodu. Iz naše ponude izdvajamo: potopnu pumpu za prljavu vodu, baštensku pumpu, hidropak, dubinsku pumpu. Potapajuće pumpe se uglavnom koriste za izvlačenje vode iz bunara za dvorište, baštu ili domaćinstvo. Pumpa se isključuje kada nivo vode padne ispod minimalno dozvoljenog zahvaljujući pumpama sa plovkom koje su opremljene magnetnim plivajućim prekidačem. Ovi uređaji se koriste za vodosnabdevanje objekata, navodnjavanje, odvodnjavanje, ispumpavanje otpadne vode, prečišćavanje vode ili isušivanje površina.

Usisivač lišća

BOSCH UniversalGardenTidy

Ogledalo svake bašte je lepo održavan travnjak. Potreban vam je alat za obavljanje sezonskog čišćenja i prostora oko kuće. Kako bi baštenske i dvorišne površine bile uredne i čiste pomoći će vam usisivač odnosno duvač lišća. Na svim dostupnim i nedostupnim mestima, na asfaltu, travnjaku i slično sakupiće lišće. Sa ovim usisivačem efikasno i brzo ćete završiti posao.

O čišćenju i uređenju dvorišta i bašta pisali smo i ovde. Uredite i oplemenite svoj prostor pomoću baštenskog alata. Opremite se opremom iz Tehnomedie. Nudimo maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *