JVC televizori: moć, snaga i lepota

JVC BLOG

Sa naprednim tehnologijama, brojnim funkcijama i mogućnostima koje pruža TV uređaj brenda JVC bićete oduševljeni.

Bez televizora ne može da se zamisli svakodnevica i on zauzima centralno mesto u domu. U trenucima dokolice pružiće vam maksimalno uživanje. Osim uobičajenog programskog sadržaja koji nudi, zahvaljujući naprednim tehnologijama biraćete kada i šta želite da gledate ili se zabavite i igrate igrice na primer. U eri modernih tehnologija nije lako izabrati dobar TV uređaj. Neka vaš izbor bude JVC televizor, jer pružiće vam sve ono što ste oduvek želeli od jednog TV-a.

JVC 65VA3000

Zašto izabrati JVC TV?

Zato što je kvalitetan, funkcionalan, poseduje brojne tehnologije, besprekoran kvalitet slike, sjajan zvuk i ima lep dizajn.

  • Elite UHD televizori

Smart JVC televizor vam pruža svetski sadržaj na dohvat ruke. Vaš televizor postaće pametniji zahvaljujući brojnim korisnim alatima i raznim aplikacijama za gledanje multimedijalnih sadržaja.

  • UHD televizori

UHD TV JVC pružiće vam besprekoran kvalitet. Slika iz mašte postaće realnost na JVC televizoru sa poboljšanim bojama sa živopisnim detaljima.

  • FULL HD/HD televizori

Svaki detalj će vas osvojiti lepotom. Ova vrsta JVC televizora omogućiće vam da uživate u svakom sadržaju, jer će vam otkriti detalje koji oduzimaju dah.

  • Android televizori

Ovaj JVC TV će vam pružiti sve. Zahvaljujući vašem smart televizoru imaćete jednostavan pristup svim sadržajima. Imate mogućnost biranja između svih usluga striminga. Glasom možete mnogo toga. Zatražite Googlu da upravlja vašim televizorom glasovnom komandom. Možete da dobijete preporuke šta da gledate i tako dalje. Pomoću ugrađenog Chromecasta direktno možete pustiti muziku, prikazati fotografije i video zapise sa pametnih uređaja na televizor.

Da li izabrati QLED ili OLED?

  • JVC OLED televizor je dizajniran tako da čak i u najtamnijim scenama prikaže živopisnost boja i detalje. Donosi beskonačan odnos kontrasta tako što svoje samoemitujuće piksele skraćuje kako bi prikazao prave, inkjet crne.
  • JVC QLED će oživeti sliku na vašem ekranu. Bojama poput zelene i tamnocrvene omogućiće realističnije i snažnije prikaze u preciznim nijansama. Nudi vam širok spektar do milijardu boja.
JVC 43VUL3100

JVC brend

JVC je globalni brend visokokvalitetnih audio i video proizvoda i tehnologija kompanije JVCKENVOOD Corporation. Osnovan u Jokohami u Japanu 1927. godine kao Victor Compani of Japan. JVC je postao lider u visokokvalitetnom zvuku kroz proizvodnju raznih uređaja. Proizvodi koji se prodaju uključuju kamkordere, projektore, kućne i automobilske zvučne sisteme i slušalice, kao i profesionalne proizvode koji služe za emitovanje, bezbednost, zdravstvenu zaštitu i druga komercijalna tržišta. Proizvodnjom televizora bave se od 1953. godine. JVC je odigrao važnu ulogu u razvoju televizije, komercijalizujući prve japanske crno-bele, a potom i televizore u boji.

Brend JVC je uvek bio jedan od pionira u potrošačkoj elektronici i sinonim za kvalitet i korišćenje vrhunskih tehnologija prilikom kreiranje uređaja.

Posetite Tehnomediu i nabavite TV brenda JVC po svojoj meri. Sigurni smo da ćete pronaći odgovarajući model za sebe. Najbolji uslovi plaćanja i kupovine očekuju vas kod nas.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. cbabeafccfbaa?s=&#;d=mm&#;r=g Misel says:

    Kupio sam 8d vas JVC 55VUL3100 ali imam problem nemogu da nadjem gde se ulazi na google i kako skinuti jos aplikacije probao sam nikako da se snadjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *