Strongman Tehnomedia

x   T.

Najjači ljudi Srbije su pokazali svoju snagu i izdržljivost na Strongman nadmetanju u Zaječaru. Tehnomedia je i ove godine bila jedan od sponzora.

Veliki broj posetilaca okupio se na zaječarskom skveru kako bi pratili jedinstven sportski spektakl “Strongman Grand prix Zaječara” i videli šta sve mogu ljudi-stene da urade voljom, disciplinom i snagom. Publici je najinteresantnija disciplina bila vuča kamiona Tehnomedie koji je težak blizu 8 tona, a takmičarima jedna od najtežih.

vuča kamiona Tehnomedie

“Ovo je neverovatno šta sve mogu da urade ovi ljudi. Ne mogu da verujem da mogu na primer da povuku ovaj kamion Tehnomedie sa tom težinom. To je nadljudska snaga. Neverovatno”, podelila je svoje utiske sa nama Marija Stanković.

“Volim mišiće i uživam u onome što nam pokazuju ovi momci danas. Njihova snaga je stvarno za divljenje. Bravo”, kazala je Ivana Marković.

“Ja se bavim bodi bildingom i ovakava takmičenja su mi uvek zanimljiva. Čestitam svima, jer su pokazali da mogu nemoguće”, rekao je Branislav Ivković.

Za ovu titulu snage je odmeravalo 8 takmičara, a nadmetali su se u 6 disciplina. Vučenje šlepera od osam tona, okretanje gume teške 450 kilograma, nošenje kofera težine 120 kilograma…

Najjači čovek Srbije i pobednik ovog Strongman takmičenja i ove godine je Vladimir Bulatović iz Kikinde. Vladimir je apsolutni šampion Srbije već pet godina zaredom i deveti u svetu.

Vladimri Bulatović pobednik takmičenja

„Discipline su bile malo teže, bilo je jako sunce, imali smo disciplinu podizanja auta koja se do sada nije radila u Srbiji. Konkurencija je sve jača i jača i nadam se da će u budućnosti biti još takmičara u ovom sportu. Ovaj sport mora da se voli, morate imati dobar kardio, da dobro jedete, samo ko ovo voli, može time da se bavi“, istakao je Vladimir.

Publika je vatreno bodrila takmičare tako da im je to davalo dadatni elan i snagu. Prema rečima predsednika Strongman saveza Srbije Zorana Stojića, organizacija je bila odlična i sve je proteklo u najboljem redu.

Zoran Ostojić-predsednik Strongman saveza Srbije

„Ovo takmičenje je održano po treći put u Zaječaru. Prisustvujemo pravom sportskom spektaklu. Ovo je naših osam šampiona, svi su u svojim pojedinačnim kategorijama šampioni u državi. To su naši reprezentativci koji će za dve nedelje nastupiti na Balkanskom kupu u Boljevcu. Organizacija je izvanredna, nikad nije bila na ovakvom nivou, publika je velika i korektno navija za sve navijače. Na ovom takmičenju uvedena je nova disciplina, podizanje auta sa još 180 kilograma težine u gepeku vozila. Ovo takmičenje ne bi bilo na ovako visokom nivou da nije bilo sponzora. Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi i veliko hvala kompaniji Tehnomedia koja nam je i ove godine pomogla u takmičenju i dala nam svoj kamion od 8 tona,” naglasio je Stojić.

dizač automobila

Organizator Otvorenog prvenstva Srbije bilo je Sportsko udruženje “Gym Xtreme” u Zaječaru u saradnji sa “Strong-man” savezom Srbije, uz pokroviteljstvo Grada Zaječara i sponzora među kojima je i Tehnomedia. Organizatori su se zahvalili svima, a kompaniji Tehnomedia centar d.o.o. je uručena zahvalnica za doprinos i razvoj sporta.

Tehnomedia, kao društveno odgovorna kompanija u svom poslovanju neguje timski duh i zajedništvo i podržava i pruža pomoć dešavanjima i takmičenjima i u oblasti sporta, jer su zdravi stilovi života veoma bitni.

prevrtanje traktorske gume
takmičari
vuča kamiona od 8 tona
dizač tereta
deca vuku konopac
pehari
vuča kamiona
vuča kamiona
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *