Ekipa Tehnomedie zasluženo pobedila tim Molera u malom fudbalu

x   T.

Tehnomedia tim pobedio ekipu Molera rezultatom 2:1. Fudbalska utakmica je odigrana u okviru Fortuna lige u biznis kategoriji u Novom Sadu.

Od početka je utakmica bila srčana, otvorena i bez kalkulacija. Tehnomedia je krenula silovito sa željom da obraduje navijače. Tribine su bile pune, a gromoglasno navijanje i pozitivne vibracije koje su stizale od navijača i posetilaca pomogle su našoj ekipi da pruži i više od maksimuma na terenu i izbori se za dobar rezultat i pobedu.

x   T.

Tehnomedia zasluženo slavila pobedu nad ekipom Moleri rezultatom 2:1.

“Zadovoljan sam igrom, kao i rezultatom,” rekao je Zoran Ignjatović, kapiten naše ekipe.

“Odigrali smo još jednu maestralnu uatkmicu pred prepunim tribinama. Utakmica je bila puna tempa i žustrih duela gde se nismo štedeli ni mi, a ni naši protivnici. Utakmica je obilovala šansama na obe strane, mi smo uspeli da realizujemo dve preko Bulatovića i Modića i povedemo sa 2:0. Imali smo još tri stopostotne šanse. Ignjatović i Bašević pogađaju prečke i stative. Protivnik je pokazao svoj kvalitet i da su izuzetno dobra ekipa, ali smo uspeli zasluženo da slavimo pobedu. Sve pohvale za borbenost, ali treba istaći i mladog Beševića koji je sinoć pokazao svoj talenat,” istakao je Ignjatović.

   n x

Naša ekipa igrala je u sastavu: Ivan Vukovič, Veljko Bulatović, Dragan Modić, Vukašin Bešević, Zoran Ignjatović. Po jedan gol za naš tim postigli su Bulatović i Modić. Za igrača utakmice proglašen je Ivan Vuković.

Među našim kupcima i zaljubljenicima u fudbal bila je ovo odlična prilika za zajedničko druženje i upoznavanje naših kolega i na drugačiji način, kao dobre sportiste. Osim što su prisutnima priredili odličnu igru i majstorije s loptom potrošače su upoznali i sa aktivnostima i akcijama koje nam predstoje, poput dana velikih sniženja. Čistimo cene u novembru kako bi bile lepše, jer nam stiže Crni petak pink boje.

Na tradicionalnom turniru Fortuna liga malog fudbala u Novom Sadu u okviru biznis lige ekipa Tehnomedie pokazala je do sada odličnu igru. Naredna utakmica je u utorak, 1. novembra protiv Atlasa. Početak je u 21 sat. Utakmice se igraju u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu.

Hvala našim kolegama iz Novog Sada na sjajnoj energiji koju su pružili tokom čitave utakmice i čestitamo na pobedi. Idemo dalje!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *