Savršeno jednostavno peglanje sa Philips parnom stanicom

Philips blog oktobar

Aparat za idealno jednostavno peglanje čak i najizgužvanije odeće od različitih materijala.

Izbegavate peglanje, jer dugo traje i nikada niste zadovoljni rezultatom. Revolucionarno rešenje nude parne stanice, jer peglaju brže, bolje i lakše. Parna stanica u kompletu na prvi pogled deluje glomazno, ali tokom rada samo odvojite peglu koja je lagana, a rezervoar za vodu ostaje na svom mestu. Pegla parne stanice je mnogo lakša od standardne, klasične pegle.

Philips parne stanice poseduju inovativna rešenja i koriste prilikom rada najnovije tehnologije. Sa naprednim funkcijama koje su neverovatno korisne i jednostavne za upotrebu zavolećete peglanje, jer ceo posao završavate u kratkom roku.

Kapacitet rezervoara

Peglanje je brže i jednostavnije zahvaljujući velikom kapacitetu vode koji može da stane u odvojiv rezervoar parne stanice. U zavisnosti od modela staje od 1,5 do 1,8 litara, što je dovoljno za nepekidno peglanje u trajanju od 2 sata. Samim tim para će biti jača i biće vam potrebno manje vremena za peglanje, jer ne morate svaki čas da dosipate vodu. Dovoljno je da peglate samo sa jedne strane i u jednom potezu, a ispraviće se svi nabori. Rezervoar možete dopuniti u svakom trenutku i nije potrebno da isključite parnu stanicu. Ona će signalizirati kada je potrebno da se dopuni ukoliko nivo vode u posudi bude ispod minimuma. Možete koristiti i običnu vodu sa česme. Easy De-Calc Plus sistem signalizira kada je vreme da se stanica očisti od kamenca. Čišćenje je jednostavno. Odvrnete ventil i kamenac će sam isteći.

PHILIPS PSG8040/60

Zašto kupiti Philips parnu stanicu?

  • Brže pegla i do 40% u odnosu na klasične modele
  • Ima veliki rezervoar za duže peglanje
  • Funkcija Speed Mode automatski prilagođava količinu pare brzini peglanja kako biste brže završili sa peglanjem
  • Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP, neće progoreti nijednu tkaninu koja se pegla. Zato ne brinite ako je ostavite na odeći koju peglate na dasci za peglanje
  • Jednostavno pegla i najtvrđe tkanine
  • Sa moćnom parom ispeglaće i najjače nabore
  • Štedi struju
  • Pegla je lagana za korišćenje zbog ergonomske drške i male težine
  • Omogućava vertikalno peglanje parom

Savršeno i jednostavno peglanje sa OptimalTemp tehnologijom

Ova tehnologija omogućava idealan odnos količine pare koja se ispušta i temperature grejne ploče. Dobićete savršene rezultate, zahvaljujući temperaturi koja će biti podešena na optimalnu u kombinaciji sa snažnom parom.

PHILIPS PSG8140/80

Philipsova Perfect Care parna stanica nema točkić ili dugme za podešavanje temperature i nema pregorevanja odeće. Grejna ploča T-ionic Glide omogućava da i ona najgrublja tkanina klizi. Pegla je samo 800 grama, tako da vas neće boleti leđa, ramena i ruke od težine i dugog peglanja. Napredni modeli imaju i pametni senzor DynamiQ koji prepozna kada se kreće i pomera pegla i na koji način, a onda počinje da ispušta paru. Kada pegla stane prestane i ispuštanje pare. Poseduje sistem zaključavanja tako da nema potrebe da se plašite ako ste van kuće a zaboravite da isključite parnu stanicu. Nakon 10 minuta mirovanja, pegla će se automatski isključiti. Silent Steam tehnologija tihog rada predstavlja odlično rešenje da ne ometate ukućane dok spavaju.

Vertikalno peglanje

Modeli sa naprednim senzorom detektuju i prepoznaju kretanje u svim pravcima i zato je moguće u samo jednom potezu automatskim mlazom pare opeglati sve vrste tkanina, ili da osvežite haljine, zavese, jakne tako što ćete ih staviti u vertikalni položaj.

Vrhunski dizajn

Philips parne stanice su vrhunskog je dizajna i jednostavno ćete ih smestiti u svaki kutak doma.

Sa ovakvom peglom dobijate najbolju kućnu pomoćnicu. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama, jer je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *