Počela sa radom Tehnomedia u Železniku

Svečano je otvorena 12. prodavnica u Beogradu, u naselju Železnik, a 63. u Srbiji. Veliko interesovanje posetilaca, zadovoljni kupci, odlična atmosfera, uručenje vrednih poklona, akcije, obeležili su prvi radni dan.

Prvi kupci stali su u red par sati pre otvaranja radnje. Nestrpljivo su čekali da se otvore vrata, a nakon objave da je radnja otvorena, red se zgusno i znatiželjno su razgledali bogat asortiman proizvoda.

  n x

“Najava da će biti danas nagrađivani kupci me je privukla da dođem još u 7 sati jutros i čekam da uđem. Kupila sam nešto od kućnih aparata na popustu i nadam se da ću možda dobiti i neki vredni poklon,” rekla je Ana Jovanović.

“Došla sam iz sasvim drugog dela grada namenski samo zbog otvaranja nove Tehnomedie i da budem iskrena zbog ovih skupih poklona koje dodeljujete kupcima. Radnja je prelepa, sve je što bi se reklo “pod konac.” Usluga je dobra, imate fantastičnu ponudu uređaja, aparata i svega,” istakla je Karolina Mitić.

“Prvi utisak je odličan. Srećno i samo tako nastavite. Živim ovde u komšiluku i sigurno ću često dolaziti. Niko kao vi ne poklanja ljudima vredne uređaje i aparate i to je razlog više za moje oduševljenje. Svaka čast,” kazao je Mile Vučković.

  n x

Adresa

Nalazimo se u naselje Železnik u centralnom delu beogradske opštine Čukarica kod autobuskog stajališta Nićiforević, u ulici Stevana Filipovića 1d. Ovo naselje je jedno od najstarijih u okolini Beograda. Zahvaljujući dobroj infrastrukturi i linijama gradskog saobraćaja odlično je povezan sa gotovo svim delovima grada. Tako da ćete jednostavo do nas stići svojim vozilom ili gradskim prevozom.

Опис није доступан.

Popusti

Povodom otvaranja nove prodavnice poklanjamo vam trodnevne popuste od od 27. do 29. oktobra 2022. godine.

 • 20% popusta na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije.
 • 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Pokloni i srećni dobitnici

Kao i uvek kada otvaramo novi maloprodajni objekat obezbedili smo i ovog puta 8 vrednih poklona: televizor, laptop, mobilni telefon, pametni sat, šporet, usisivač, pametni utikač i tastaturu. Srećni dobitnici nisu krili svoje oduševljenje kada su čuli od naših prodavaca da su oni postali vlasnici vrednih poklona koji su im uručeni na licu mesta.

Josipi Protrlić je bio prvi kupac i prvi koji je obavio kupovinu u vrednosti preko 50 000 dinara. Uručena su mu dva poklona: MARVO gejmerski set (4 u 1) i televizor Sharp LED 55BL2EA android 4K.

Опис није доступан.

Fatmir Haiti je na poklon od naše kompanije dobio SMART WATCH HONOR Magic Watch 2, jer je bio prvi kupac sa računom većim od 30 000 dinara.

Опис није доступан.

Prvi kupac u prodavnici sa računom većim od 20 000 dinara bila je Ana Vidović i na dar je dobila Alcatel mobilni telefon 1S 2021 3GB/32GB.

Опис није доступан.

Ljiljana Jović je na poklon od Tehnomedie dobila laptop HP 250 G8 2E9H3EA. Njoj je poklon pripao, jer je bila 63. kupac sa obavljenom kupovinom čiji je račun iznosio više od 10 000 dinara.

Опис није доступан.

Momčilo Filipović je bio126. kupac sa računom čiji je iznos veći od 10 000 dinara i na poklon je dobio Hansa šporet FCEW 682109.

  n x

Milan Arsić je na poklon dobio Philips pametni utikač Hue 1x Smart plug. On je bio prvi kupac Philips artikla iz grupe: monitori, muzička linija i slušalice.

  n x

Ivana Nonović je dobitnica ELECTROLUX usisivača EUS89TM S 1245, jer je bila 189. kupac koja je obavila kupovinu sa računom većim od 10 000 dinara.

  n x

Svečanom otvaranju prisustvovali su i naši poznati influenseri Vuk i Aleksandra na radost i oduševljenje najmlađih posetilaca.

Опис није доступан.

Tehnomedia tim u Železniku sačinjen od 8 novih kolega, dočekao je prve potrošače i uspešno ih uslužio. Stručni i ljubazni prodavaci su u svakom trenutku spremni da izađu u susret i odgovore svakom zahtevu i potrebi.

“Zadovoljni smo današnjim odzivom i interesovanjem potrošača. Drago nam je kada vidimo sreću i osmehe na licima naših kupaca i raduje nas što smo ih i ovog puta usrećili vrednim poklonima. Obezbedili smo i slavljeničke popuste i niske cene. Kupci su imali priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u ovom našem savremeno opremljenom maloprodajnom objektu. Trenutno imamo 63 prodavnice u 37 gradova širom zemlje. Naši planovi su dugoročni sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznatljivi,” ističu naše kolege iz menadžmenta.

This image has an empty alt attribute; its file name is 313009166_1800168073674669_6743356001208581708_n-1024x768.jpg

Radno vreme

Radno vreme nove Tehnomedia prodavnice je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 16 sati.

Očekujemo vas. U novom prodajnom prostoru možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora od malih kućnih aparata do premium brendova i ekskluzivnih uređaja. 

Zajedno smo 21 godinu. Hvala vam na ukazanom poverenju i podršci svih ovih godina. Idemo dalje i nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
Опис није доступан.
Опис није доступан.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *