Električni bicikl idealan za prevoz i zabavu

xXplorer

Zdravu, sigurnu, jednostavnu i brzu vožnju imaćete sa električnim biciklom. Od klasičnog se razlikuje, jer poseduje električni motor koji se puni na struju.

Dolazite na posao biciklom, ali se nervirate jer se uvek umorite i oznojite tokom vožnje. Pravo rešenje je električni bicikl. Ekonomičan je i utiče na kondiciju i dobro zdravlje. Mogu da ga voze i stari i mladi bez muke i napora. Vozite ga kao običan okrećući pedale, a kada se umorite jednostavno ga prebacite na električni pogon i on će sve sam uraditi umesto vas. Opremljen je baterijom i motorom pa pomaže da okrećete pedale i lako savladavate uspone a kada pređete na električni pogon opušteno se vozite. Odličan je kako za kraće tako i za duže razdaljine i relacije.

Električni bicikl vam pruža osećaj slobode tokom vožnje. U ovo vreme `korone` garantuje i potrebnu distancu i samozaštitu. Nemojte ići gradskim prevozom i rizikovati svoje zdravlje zbog gužve. Stručnjaci tvrde da biciklizam jača imuni sistem, pluća kao i kardiovaskularni sistem.

Električni bicikli brenda Xplorer pouzdanog su kvaliteta i visoke klase. Jednostavno i lako se voze. Vežbaćete i biti uvek u treningu, bez napora i umora. Ljubitelji ovog prevoznog sredstva kažu da ako ste često vozili običan bicikl, električni brenda Xplorer vozićete češće.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite električni bicikl po svojoj meri i želji poznatog brenda Xplorer. Oni garantuju da ćete tokom vožnje  biti bezbrižni, sigurni i mirni. Ako ugasite motor moći ćete da se rekreirate. E-bicikl je zabavno, korisno i praktično prevozno sredstvo.Sklopiv model je veoma jednostavan i praktičan. U 3 koraka se sklopi  i bez napora ga možete poneti sa sobom gde god da krenete. Smestite ga u auto, autobus ili gde želite.

x plorer

Sklopiv model Xplorer električni bicikl E bike City Vibe 20″ poseduje izuzetne karakteristike. Ram: 20″ (Alloy). Veličina točka: 20″. Gume: 20 x 1,75. Kočnice: Tektro V-Brake. Menjač: Shimano, Tourney 7 brzina. Prednji amortizer.LCD displej.Motor: BAFANG 250 W.Baterija: 36 V, 13 Ah.Brzina: 25 km/h.Domet sa jednim punjenjem: 50~55 km.Vreme punjenja: 6-8 h.Asistencija: 5 nivoa.Certifikati: CE, RoHS. Nogar, zvono. Prednje i zadnje svetlo dobijaju napajanje od baterije.

Za vožnju vam  nije potrebna vozačka dozvola. Do željenog odredišta doći ćete brzo. Lako ćete savladati sve prepreke, gužve.Uzbrdica je teška za vožnju i potrebno je uložiti malo više napora. Sa ovim električnim biciklom sve prepreke se lako i brzo savladaju. Električni bicikl je ekološko prevozno sredstvo. Vozeći ga brinete o životnoj sredini i o okruženju. Nema korišćenja fosilnih goriva kao izvora energije, benzina, izduvnih gasova…Štedi vaše vreme i novac. Brzo stižete gde god ste naumili i lako ćete izbeći sve gužve.

xplorer e bicikl

Požurite do Tehnomedie i nabavite električni bicikl Xplorer E bike Silver Line LADY 26″ izuzetnih karakteristika i mogućnosti. Ram: 18″ (Alloy).Veličina točka: 26″.Gume: 26 x 1,75.Kočnice: Tektro V-Brake.Menjač: Shimano, Tourney 6 brzina.Prednji amortizer.LCD displej.Motor: BAFANG 250 W.Baterija: 36 V, 13 Ah.Brzina: 25 km/h.Domet sa jednim punjenjem: 50~55 km.Vreme punjenja: 6-8 h.Asistencija: 5 nivoa.Certifikati: CE, RoHS.Ostalo: nogar, zvono.

Električni bicikl je ustvari 2 u 1. Spoj klasičnog modela sa savremenim elektro pogonima. On služi da vam pomogne kod pedaliranja tako što ćete lakše savladati uzbrdice. Ako odlučite pedale prilikom vožnje i ne morat da okrećete i zato penzioneri vole ovo prevozno sredstvo. Na ovaj način imaćete osećaj kao da vozite skuter na primer.

Mnogo je mogućnosti.  Možete da ga vozite kao klasičan bicikl tako što ćete okretati pedale, voziti samo pomoću pogona bez korišćenja pedala ili povremeno koristiti i jedan i drugi način vožnje.

Električni bicikl mora redovno da se puni, a kako ga ne biste unosili u kuću, samo odvojite baterije od rama bicikla prilikom punjenja.

U zavisnosti od modela zavisi i maksimalna brzina koju mogu da razviju. Kod nekih je 45 km/h. Motor se automatski isključuje nakon dostignute maksimalne brzine. 250W ili 500W je limit snage motora.

Ovaj bicikl mogu svi voziti. Vozačka dozvola nije potrebna. Mogu se voziti na biciklističkim stazama kaoi na ulici. Ovaj bicikl je obezbedjen jer ima ocije za zaključavanja i čitače koji se otključavaju na otisak prsta.

Živite život punim plućima  i uživajte u svežem vazduhu vozeći ovaj bicikl. Možete ga voziti i po kiši jer je motor zaštićen od uticaja vlage.

bicikl

Xplorer…

Kompanija Xplorer se izborila za lidersku poziciju na tržištu. Uspešno posluju i rade više od 20 godina. Xplorer je marka sportskih proizvoda: bicikala za odrasle i decu , opreme za bicikle , fitness sprava i fitness opreme za kuću i profesionalnu upotrebu kao i opreme za stoni tenis, fudbal i druge sportove. Od drugih se razliku izuzetnim kvalitetom izrade, modernim dizajnom i pristupačnim cenama. Ovaj brend garantuje za sigurnost svojih proizvoda za sport i rekreaciju.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite svoj električni bicikl poznatog brenda Xplorer. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *