Pametni produžni kabl

x Produzni kabli

Sa bilo kog mesta možete kontrolisati da li su vaši uređaji uključeni ili ne pomoću Nedis pametnog produžnog kabla 3xSHUCKO 4xUSB 16A WIFI.

Stalno ste u žurbi i često vam se dogodi da u toj brzini zaboravite da isključite neki uređaj. Na putu od kuće do posla ste se setili da niste sigurni da li ste isključili peglu. Razmišljate kako bi bilo idealno da to nekako proverite daljinski kako se ne biste vraćali. Taj problem zauvek će rešiti Wi-Fi pametni produžni kabl. Za razliku od onih običnih, Nedis produžni kabl 3xSHUCKO 4xUSB 16A WIFI možete povezati na vašu kućnu Wi-Fi mrežu. Sada njegovim utičnicama možete upravljati sa bilo kog mesta.
produzni e
Pomoću adekvatne aplikacije možete proveriti njen status ili uključiti i isključiti napon u određenoj utičnici. U određeno vreme možete zakazati automatsko uključivanje i isključivanje posebno za svaku utičnicu.
produzni kabl
Ovo je izuzetno koristan i pametan uređaj. Nedis pametni produžni kabl sa 3 utičnice tipa šuko i 4 USB porta. Direktno se povezuje sa Wi-Fi ruterom i omogućava vam daljinsko upravljanje i mogućnost planiranja tri uređaja. Njegova konfiguracija je veoma jednostavma.Pomoću pametnog telefona  moći ćete da rasporedite uključite ili isključite uređaje. Koristeći svoj glas sa Amazon Alexa i Google Home možete preuzeti kontrolu. Može se koristiti kao samostalni pametni priključak za proširenje ili se upariti s drugim Nedis® SmartLife proizvodima. Podržava ukupnu potrošnju energije do 3 680 V. Frekvencija: 2412 – 2484 MH. Pojačanje antene: 2.5 dBi. Maksimalna snaga transmisije: 20 dBm. Dužina ovog pametnog produžnog kabla je 1,8 m. Moguća je daljinska i lokalna kontrola.
Kako biste uvek bili sigurni da li su određeni uređaji uključeni ili ne pomoći će vam Nedis produžni kabl 3xSHUCKO 4xUSB 16A WIFI. Potrebna vam je samo internet veza i aplikacija na vašem pametnom telefonu. Posetite Tehnomediu i po povoljnoj ceni nabavite ovaj aparat. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *