Električni trotinet – rešenje za sve probleme

x Trotinet

Električni trotineti su budućnost. Ovo je jeftino i odlično sredstvo za prevoz gde god da ste.

Neko je lepo napisao da električni trotinet štedi novac, vreme i živce. Pravi su izbor za kraće relacije kao i za zabavu. Ako želite da postanete vlasnik električnog trotineta Xiaomi MI ELECTRIC, Tehnomedia je pravo mesto za vašu kupovinu. Isti model možete izabrati u crnoj i beloj boji kao i Pro varijanta istog.

etrotinet

Cena je i više nego povoljna. Izračunajte samo koliko biste novca potrošili na gorivo, parking, taksi. Jednostavan je za upravljanje i nije vam potrebna nikakva dozvola za vožnju.

Sve je počelo pre nešto više od dvadesetak godina kada je Amerikanac Dean Keiman napravio e-skuter na dva točka.  Bilo je to atraktivno prevozno sredstvo u velikim gradovima. Ličilo je na kolica za baštu sa dugom ručkom fiksiranom na platformi s dva veća uporedna točka. Tehnika balansiranja učinila ga je jednostavnim za vožnju. Nije doživeo veliku popularnost zbog velikih dimenzija i male brzine. Njegovo mesto pre nekoliko godina zauzeo je električni trotinet.

etrotinet

Ovo je ustvari moderna, lepo dizajnirana i funkcionalna električna verzija pomalo zaboravljene zabave za decu – trotineta. Manjih je dimenzija, lakši, sklopiv i praktičan. Prilagodljiv je svim uslovima. Pravo je rešenje za gužve tako da neke delove puta ako nećete da pređete vožnjom možete i pešice. Električni trotineti su postali pravi hit za gradsku mobilnost zbog brzine. Ekološki su savršeni, jer ne zagađuju životnu sredinu. Baterije se pune 5 do 6 sati i u njoj se akumulira energija. Punjenje se vrši preko bilo koje utičnice. Potrošnja struje je zanemarljiva. Kada se isprazni gura se nogom kao obični stari trotinet. U zavisnosti od težine i da li ima nekih prepreka na putu jednim punjenjem možete ovim prevoznim sredstvom preći i do 30 km ili 40 km. Dovoljno je snažan tako da može da savlada svaku uzbrdicu.

Električni trotinet Xiaomi MI ELECTRIC može da razvije maksimalnu brzinu 25 km/h. Snaga motora je 250 W. Izrađen je od aluminijuma, ali lagan 12,5 kg. U 3 jednostavna koraka može da se sklopi i ponese. Sigurnost mu daje disk kočenje. Može da ponese do 100 kg. Snažan električni motor omogućava brzu i glatku vožnju. Bezbedni ste i u mraku jer je prednje i zadnje osvetljenje dometa do 6m. Osećaj slobode prilikom vožnje je neverovatan. Vremenske prilike mu ne mogu ništa  i moći ćete da ga vozite i po kiši ili nekom prašnjavom ili blatnjavom okruženju bez straha da će to uticati na njegov rad ili će se pokvariti. Nema više kašnjenja i gužve jer ćete moći sve i svakoga da zaobiđete i stignete na vreme. Njegova prednost je i što može da se sklopi stavi u svaki gepek automobila ili jednostavno ga ponesete sa sobom.

etrotinet

Električni trotinet odlikuje mala težina, jednostavnost korišćenja, minimalni troškovi održavanja, nema traženja parking mesta. Možete brzo da se prevezete sa jednog na drugo mesto bez napora, kao i po potrebi da se odgurnute nogom. U mnogim zemljama na primer masovno se iznajmljuju električni trotineti.

Osim sigurne kupovine u Tehnomedia prodavnicama dobijate i kvalitetnu garanciju. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *