Moćno čišćenje pomoću Samsung veš mašine

x Samsung Masina

Odlučili ste da kupite novu veš mašinu. Muče vas mnoga pitanja i ne znate na šta da obratite pažnju.

Sa Samsung mašinom WW80J5446FX/LE nećete pogrešiti.

Veš mašina se ne kupuje često i zato je važno da izaberete pravi model i brend. Sa Samsungom ćete biti sigurni i bezbrižni godinama a ovaj proizvođač garantuje dugotrajnost.

Samsungova veš mašina WW80J5446FX/LE je inteligentan uređaj nove generacije. Štedi struju i vodu i zadate naredbe obavlja brzo, efikasno i lako. Kvalitet pranja je savršen tako da će veoma brzo skinuti sve mrlje pa i one od vina ili čađi na primer. Broj obrtaja pri centrifugi je 1400 što znači da će veš biti izuzetno oceđen (na 1 600 obrtaja je veš isceđen 50%, dok na 400 voda ostaje u rublju  90%). Punjenje je sa prednje strane i u proseku ovakve mašine troše  5-10% manje struje nego mašine sa poklopcem, odnosno gornjim punjenjem.

samsun ves masina

Posetite Tehnomediu i po najpovoljnijoj ceni i odličnim uslovima kupovine izaberite Samsung mašinu za pranje veša sa Eco Bubble tehnologijom pomoću mehurića.

Ova samostojeća mašina za pranje veša je od inoxa, širine 60 cm i kapaciteta pranja 8kg. Brzina centrifuge: 1400 obr/m. Poseduje digitalni inverter motor, keramički grejač, led displej. Bubanj je tipa Diamond Drum. Self-cleaning: samočišćenje. Ovaj model odlikuje visoka energetska klasa ( A+++ ) tako da štedi energiju prilikom rada a to ćete osetiti na računu za struju na kraju meseca. Nivo buke je izuzetno nizak i iznosi 49/74 dB. U zavisnosti od toga šta perete tako možete i podesiti programe: E pamuk, brzo pranje, baby care, posteljinu, pamuk, svakodnevno pranje, tamnu odeću, osetljiv veš, eco drum clean, pretpranje, intenzivno, ispiranje i centrifuga, samo centrifuga, super eko ispiranje, sintetika, vuna.

Motor sa digitalnim inverterom obezbeđuje vrhunsku energetsku efikasnost, minimalnu buku i izuzetne dugotrajne performanse, pa ima sertifikovani radni vek od 20 godina i podržan je garancijom od 10 godina.

Sve fleke pomoću veš mašine Samsung WW80J5446FX/LE biće intenzivno uklonjene. Dodirom na dugme, tehnologija Bubble Soak pomaže pri uklanjanju najrazličitijih tvrdokornih mrlja. Ona dodaje još jednu fazu u redovan ciklus pranja tokom kojeg se odeća temeljno natapa u aktivnim mehurićima  što omekšava mrlje koje se potom efikasno uklanjaju. Eco Bubbl tehnologija donosi moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti tkaninu i štedi energiju.

ves masina

Još jedna dobra karakteristika je i stayClean fioka. Više deterdženta biće isprano zahvaljujući posebno osmišljenim sistemom za ispiranje vodom. Time je obezbeđeno da pregrade budu čistije i u većoj meri higijenske, sa manje nevidljivih tragova sapuna. Ova mašina za veš je modernog dizajna. Posebnu eleganciju doprinose kristalno providna vrata koja se neprimetno uklapa u vaš prostor. Samsung mašina za pranje veša lako će rešiti sve vaše probleme. Smart check je sistem za automatski nadzor grešaka koji otkriva i utvrđuje probleme i nudi vam jednostavna rešenja za probleme preko aplikacije za pametne telefone. Na taj način vam štedi vreme i moguće troškove za skupe popravke.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *