Smart televizor je pametan izbor

x Televizori

Smart televizori donose novu dimenziju video doživljaja.

Došlo je vreme da nabavite novi televizor. Za razliku od običnih televizora koje možete koristiti samo za praćenje klasičnog televizijskog prgrama, smart nude mnogo toga.

U Tehnomedia prodavnicama izbor je odličan i trenutno možete birati između 298 modela pametnih, smart televizora. Izabrali ste TV i veličinu ekrana, ali ne znate kakav je kvalitet zvuka ili slike, povezanost? Na ova i sva druga pitanja odgovoriće vam ljubazni i obučeni Tehnomedia prodavci.

image

Da biste pristupili internet uslugama, poput društvenih mreža, surfovanje internetom, video striming omogućiće vam  smart televizori koji se povezuju na internet. Postupak je veoma jednostavan i potreban vam je samo dobar internet i daljinski upravljač. Na velikom ekranu moći ćete da gledate fotografije, filmove i šta god želite ako ga povežete sa vašim laptopom, tabletom ili mobilnim telefonom. Smart televizori sa posebnim aplikacijama koje imaju obogatiće sadržaj a uživanje će biti maksimalno. Na velikom ekranu sasvim drugu dimenziju dobiće YouTube, Netflix, HBO, Hulu, kao i društvene mreže poput Insagrama ili Facebooka.

Smart televizori pristupaju internet sadržaju spajanjem kablom ili Wi-Fi mrežom koju koristite za povezivanje računara s internetom. Podatke za prijavu ćete uneti kada se televizor uključi i poveže. Slično aplikacijama na pametnom telefonu, na smart televizoru videćete meni na ekranu sa dostupnim aplikacijama. U zavisnosti od modela i brenda neke aplikacije će biti unapred učitane, a neke ćete moći da preuzmete. Za određeni kanal ili aplikaciju kliknite ikonu kako biste se prebacili na određenu ponudu i sadržaj koji želite da gledate.

tv

Ono što čini televizore pametnim je integrisana platforma. Televizijske marke uključuju jednu ili više platformi putem kojih nude aplikacije. Mnoge su prednosti koje daju smart televizori. Glavna je svakako pristup internetu kako biste uživali u televizijskim programima, muzici i filmovima bez nekog spajanja televizijskom antenom ili pretplatom na kablovsku. Pojedini modeli daju i mogućnost Miracast i deljenje ekrana mobilnog telefona ili laptopa, a na taj način ćete lako pregledati sadržaj na TV ekranu. Moći ćete da šaljete sadržaj na televizor sa na primer mobilnog telefona a nakon toga nastaviti sa gledanjem programa na vašem TV uređaju. Ovi pametni televizori sve pamte tako da će vam pružiti predloge za gledanje sadržaja i ponuditi ponovo ono što ste već videli. Meni će pored prikaza pregledanog ponuditi kao i predloge za srodne programe ili filmove. Tako vam uređaj štedi vreme pretrage. Smart televizori imaju najkvalitetnije ekrane.

Duša smart televizora je operativni sistem. Vlasnički operativni sistem i komercijalni operativni sistem su vrste koje koriste smart TV uređaji. Za potrebe svojih uređaja sam proizvođač televizora je razvio vlasnički operativni sistem. (Neki od primera su LG webOS i Samsungov Tizen OS). Operativni sistemi koje je prihvatio veći broj proizvođača je komercijalni i za njih dostupan veći broj aplikacija. (Na primer Android TV i Opera OS).Kupovina smart televizora je dobra odluka i ako nemate druge uređaje koji omogućavaju pristup internet sadržaju. Za bilo koji brend da se odlučite nećete pogrešiti,jer ovi uređaji pružaju nezaboravno iskustvo gledanja i slušanja. Ponuda je bogata i za svačiji džep tako da će svako pronaći model za sebe.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite smart televizor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru. Proverite.

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. bebfacabb?s=&#;d=mm&#;r=g Auto delovi says:

    Pohvale za tehnomediu. Usluzni prodavci i odlicne cene,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *