Flip 6 Martin Garrix: Zvuk generacije u vašim rukama

blog x

Zaronite u svet zvuka sa ovim zvučnikom koji spaja vrhunsku tehnologiju JBL-a sa magičnim dodirima Martina Garrixa. Ova moćna, prenosiva čarolija donosi ne samo vrhunski zvuk, već i dozu ekstravagancije u vašu svakodnevicu.

U svetu zvučnika, jedan se izdvaja kao prava zvezda – JBL Flip 6 Martin Garrix Limited Edition. Ovaj prenosivi Bluetooth zvučnik ne samo da pruža vrhunski zvuk, već nosi pečat jednog od najpoznatijih imena u svetu elektronske muzike – Martina Garrixa.

Sa snagom od 20 W RMS za vufer i dodatnih 10 W RMS za visokotonac, Flip 6 obećava audio doživljaj koji će vas ostaviti bez daha. Drajveri, veličine 45 x 80 mm za vufer i 16 mm za visokotonac, zajedno stvaraju harmoničan zvuk koji će vas uvući u svet muzike.

image

Frekventni opseg od 63 Hz do 20 kHz garantuje da ćete čuti svaki detalj omiljene pesme, a odnos signal/šum od 80 dB osigurava kristalno čist zvuk bez nepotrebnih smetnji.

Ono što ovaj zvučnik čini još fascinantnijim je vreme reprodukcije do 12 sati. Bez obzira na to da li ste na izletu, planinarenju, plaži ili jednostavno kući, Flip 6 će vas pratiti tokom celog dana. A vreme punjenja od samo 2.5 sata (pomoću brzog punjenja od 5V/3A) znači da ćete se brzo vratiti u svet zvuka.

Ali to nije sve! Flip 6 dolazi sa JBL Original Pro Sound tehnologijom, koja podiže doživljaj zvuka na potpuno novi nivo. A uz PartiBoost funkciju, možete povezati više Flip 6 zvučnika za eksplozivni audio doživljaj na vašim zabavama.

Uz JBL Portable aplikaciju, možete prilagoditi postavke zvuka prema vašim željama i kontrolisati zvučnik direktno sa vašeg pametnog uređaja. Sve to dolazi u kompaktnom paketu dimenzija 178 x 68 x 72 mm i težine svega 0.55 kg, čineći Flip 6 savršenim saputnikom gde god da krenete.

A kad kažemo gde god da krenete, mislimo i pod vodom! Flip 6 je IP67 otporan na vodu i prašinu, čineći ga idealnim izborom za plažu, bazen ili bilo koji avanturistički izlet. I ne brinite se o punjenju – USB-C kabl dužine 1.2 metra će vam pružiti dovoljno slobode.

Sa svojim višebojnim dezenom, Flip 6 ne samo da pruža vrhunski zvuk već i izgleda fantastično dok to radi. Ovaj zvučnik je jednostavno remek-delo tehnologije i stila, stvoren da oživi svaku melodiju i pridoda dozu glamura bilo kojem okruženju.

Sa Flip 6 Martin Garrix Limited Edition – doživite muziku na potpuno novi način!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *