Fudbaleri Tehnomedie u Novom Sadu nižu pobede

grupna slika fudbalera

Fudbalski tim Tehnomedie koji čine naše kolege prodavci iz Novog Sada uspešno se bori za vrh tabele Fortuna prve lige. Pokazuju zavidnu igru na terenu i kontinuirano beleže pobede u poslednjim utakmicama.

Ponosni smo na svoje kolege sportiste iz Novog Sada. Ovo je dokaz da se utakmice mogu igrati na visokom nivou i da se može ostvariti dobar uspeh.

“Ovo je fantastična ekipa. Iako su svi amateri, igrači su izuzetno motivisani i odgovorni prema svom timu”, kaže trener Zoran Ignjatović.

“Tehnomedia igra u punom sjaju. Sinoć smo pobedili ekipu “Tref” sa 12 : 0, “IT po pivo” nedavno smo savladali sa 5:2. Pobede se samo nižu i ostvarili smo vrednu pobedu u borbi za vrh tabele i naši igrači iz utakmice u utakmicu pokazuju svoj kvalitet i talenat. Cela ekipa daje svoj maksimum i lepim potezima stavlja svima do znanja koliki kvalitet poseduje. Utakmica sa ekipom “Tref” je obilovala lepim potezima i mreža protivnika je napunjena do vrha. Pobeda je zaslužena uprkos tome što smo bili oslabljeni ne igranjem 3 igrača, ali momci su pokazali da su svi podjednako dobri. Od golmana koji brani u vrhunskoj formi do svih igrača na terenu, još pobeda nije izostala. Tehnomedia je stavila svima do znanja da će napasti prvo mesto i osvajanje Fortuna 1. lige,” kazao je Ignjatović.

   n

Tehnomedia je ovu utakmicu odigrala u sastavu: Aleksandar Dragutinović, Zoran Ignjatović, David Radosavljević, Dušan Koska (4 gola), Aleksandar Tanjga (1 gol), Vladimir Ignjatović (6 golova), Samuele Samardžija, Nebojša Nedeljković (1 gol), Ivan Vuković. Za igrača utakmice proglašen je Vladimir Ignjatović.

Naredni meč je zakazan za 7. april sa ekipom “Studio-G”.

“To je derbi kola i ako uspemo da ih pobedimo izbićemo na prvo mesto na tabeli. Do kraja lige imamo još 5 utakmica i preostale utakmice su nam jako bitne u borbi za prvo mesto. Postalo je veoma interesantno i za publiku i za nas i 3 ekipe su se izdvojile, a među njima smo i mi. Tako da će međusobni susreti rešiti prvaka lige,” zaključuje Ignjatović.

Igrači kažu da su izuzetno ponosni na svoje uspehe i da će nastaviti da se bore za vrh tabele i dalje.

“Ovo je veliki izazov za nas, ali smo spremni da se borimo i da pokažemo šta možemo.”

Podršku pružaju i verni navijači.

“Ovo je nešto što nas ujedinjuje. Navijamo za ovaj tim i želimo im sve najbolje u daljem takmičenju”, kaže jedan od navijača.

Fudbaleri amateri pokazuju da se može igrati kvalitetan fudbal i da se takođe može postići uspeh. Nadamo se da će naše kolege nastaviti da nižu pobede i da će u budućnosti postati primer i inspiracija drugim timovima da se uključe u sport i da se trude da postignu svoje ciljeve. Na ovoj način se promoviše zdrav način života, jača zajednica i razvijaju veštine i prijateljstva.

   n x
   n x
  x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *