Gaming slušalice sa mikrofonom

x Slusalice

Gejmerske slušalice sa mikrofonom pružaju neponovljiv osećaj pri igranju igrica. Strastvenim igračima ili povremenim ljubiteljima igrica,

za potpuni doživljaj i osećaj,

potrebne su kvalitetne gaming slušalice sa ugrađenim mikrofonom. Najbolje su one koje su najudobnije, jer ćete tako biti fokusirani samo na igru, a pri tom su napravljene od laganih i izdržljivih materijala. Gaming slušalice sa mikrofonom nude mnoge prednosti zahvaljujući brojnim funkcijama koje poseduju. U Tehnomedia prodavnicama imate odličan izbor modela izuzetnog dizajna. Izaberite neke od popularnih brendova poput: Marvo, Rampage, Razer.

Ove slušalice su prilagođene gaming populaciji. Sa njima vaša pažnja biće skoncetrisana samo na igru, jer nude dobru izolaciju od spoljnog zvuka. Ništa vas neće žuljati ili smetati, jer su neverovatno udobne, prijatne i prilagodjive tako da ih možete nositi satima i satima.

gaming slusalice

Ako kojim slučajem nosite naočare postoje i za vas slušalice koje ne ostavljaju pritisak na okvire naočara čiju tehnologiju koriste neki proizvođači. Materijali od kojih su napravljeni za glavu i uši su bitni. Jastučići na slušalicama su sa gustom i mekanom podlogom, veoma udobni za nošenje i omogućavaju bolji protok vazduha. Dovoljno su veliki da odgovaraju celom uhu. Veoma udobno ležu na glavi zahvaljujući laganom prijanjanju trake za glavu koja je fleksibilna, tako da vaša avantura igranja može beskonačno trajati. Najudobnije su one trake koje imaju postavljeno dno. Prilikom kupovine obratite pažnju i na težinu gaming slušalica sa mikrofonomU Tehnomedia maloprodajnim objektima možete izabrati izdržljive, a u isto vreme i lagane.

Među najvažnijim komponentama kvalitetnih slušalica za igru je mikrofon. Pomaže vam prilikom komunikacije sa drugim igračima. Vaš glas sa neverovatnom jasnoćom čuće oni sa kojima igrate, a čak postoje i one slušalice koje imaju vrhunsku funkciju za uklanjanje šumova. Možda ste u dilemi za koje se odlučiti. Da li za one gaming slušalice sa jednosmernim ili višesmernim mikrfonom? Višesmerni mikrofoni skupljaju zvukove iz svih smerova i zato su jednosmerni popularniji. Sa mikrofonom na gaming slušalicama možete uraditi šta želite. Uvući ga u samu slušalicu, saviti ga ili pomerati na stranu i položaj koji želite ili ih jednostavno odvojiti.

Žičani i bežični modeli ovih slušalica imaju i mane i prednosti. Kablovi su najveći nedostatak žičanih, pa vam se može dogoditi da se sapletete o kabl ili nenamerno isključite tokom igre. Kod bežičnih gaming slušalica može doći do nekih smetnji od zvučnika, rutera i mobilnih telefona, zbog toga što je većina njih povezana sa platformama za igru putem bežičnih mreža ili bluetooth. Ove slušalice rade na baterije i one mogu tokom igre da otkažu ako nisu napunjene.

slusalice

Važan je i kvalitet zvuka tokom igre. Dobre gaming slušalice dočaraće vam korake vaših neprijatelja, ili zvuk eksplozije, pucnjave, na primer. Zvuk mora biti savršen, bilo da ste samo igrač ili možda podcaster, Twitch streamer ili YouTuber. Sa dobrim slušalicama moći ćete da čujete različite audio kanale na svakoj strani slušalice, odnosno zvuk iz različitih uglova. Poželjna je i osobina koje imaju najbolje gaming slušalice, simulirani surround zvuk. Korisna je funkcija i gašenje buke. Za uklanjanje bilo kog spoljašnjeg zvuka i njegovo gašenje koristi se spoljašnji mikrofon. Na taj način nećete biti izloženi nekim smetnjama iz spoljašnosti i možete se potpuno prepustiti igri.

Doživljaj sa gaming slušalicama biće potpun zahvaljujući zatvorenom dizajnu. Pružiće vam upečatljivo i neponovljivo iskustvo prilikom igranja igrica zahvaljujući snažnijem basu.

slusalice

Ove slušalice uglavnom dobijate sa dva 3,5 mm konektora. Oni služe da možete na primer na zvučnoj karti da povežeti mikrofon sa ulazom i za izlaz iz zvučne karte. USB konektor služi za prenos zvuka digitalnim putem, kao i za osvetljenja i kontrou vibracije. Bolje pozicioniranje neprijatelja u igrama omogućava okružujući Surround zvuk koji podržavaju određene gaming slušalice. Okružujući zvuk može biti fizički i virtuelni. Ako se u okviru same gejmerske slušalice koriste više zvučnika onda je to fizički, dok virtuelni okružujući zvuk podrazumeva virtuelno korišćenje tehnologija kao što je Dolby Headphone. Nakon višečasovnog nošenja nećete osetiti nikakvu teskogu, jer jastučići na njima obezbeđuju savršenu udobnost.

Posetite Tehnomediu i izaberite gaming slušalice sa mikrofonom o kakvim ste oduvek maštali. Maksimalan izbor po minimalnim cenama nudi vam Tehnomedia. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *