Besprekorne Hisensa klime

x Hisense KlimeI

Tropske dane možete prebroditi jedino pomoću klima uređaja, a najbolja je ona koja odgovara vašim potrebama. Sa Hisensa klima uređajem nećete

pogrešiti.

Bez klime skoro više niko ne može i zato posetite Tehnomediu i nabavite Hisensa klimu po svojoj meri. Izuzetnog su kvaliteta i dizajna, a pružaju mnoge mogućnosti.

Izaberite Hisense inverter, standardnu ili pokretnu odnosno prenosivu klimu. U Tehnomedia ponudi su različitog kapaciteta do 9 000 BTU i 12 000 BTU, kao i energetske klase A i A++. Sa njima možete ohladiti i zagrejati dom.

Prva kompanija koja je lansirala i proizvela na tržište inverter klima uređaje je Hisene pre 20 godina. Oni su oduvek bili na čelu industrije inverter klima uređaja i stalno rade na razvoju i promociji inverter tehnologije. Poverenje potrošača zadobili su pre svega nenadmašnom tehnologijom i kvalitetom.

Četiri ključna elementa Hisensa su: tehnologija, kvalitet, integritet i odgovornost.

Klime ovog brenda imaju pouzdanu i jednostavnu Wi-Fi konekciju. Pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze možete upravljati svojim klima uređajima sa bilo kog mesta. Ismart Life aplikacija je dostupna na srpskom jeziku za iOS i Android operativne sisteme. Na taj način u svakom tenutku stvorićete prijatnu atmosferu u svom domu i pre nego što stignete. Hisense inverter klime poseduju vrhunsku tehnologiju za najbolje performanse. FULL DC INVERTER. Buka je veoma niska, kontrola temperature veoma precizna, a kompresor radi efikasnije i lakše. 360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja smanjuje energetske gubitke i omogućava inteligentan rad klime. Efikasno, bešumno i prijatno.

image

Za savršenu temperaturu postoji jedno dugme SMART MODE. Ovaj režim rada vam daje sigurnost ako ne želite da razmišljate o izboru načina rada klime ili kada naglo padne temperatura napolju. Procedura je jednostavna  izaberite temperaturu koju želite da vam bude u domu i Smart Mode, a specijalni logički algoritam najbolje će podesiti brzinu ventilatora i način rada vašeg uređaja. Ovaj pametni uređaj će tako sam odrediti da li treba da greje ili hladi ako kojim slučajem temperatura naglo skoči napolju ili padne. Hisense klime automatski pokreću usmerivač vazduha, a zahvaljujući ovoj tehnologiju imaćete maksimalnu udobnost.

4D AUTO SWING: U sva 4 smera kroz prostoriju je omogućen protok hladnog i toplog vazduha zahvaljujući automatskom pomeranju horizontalnog usmerivača vazduha. U svakom trenutku klime ovog brenda inteligentno kontrolišu temperaturu.

I FEEL: U daljinskom upravljaču je smešten senzor I Feel visoke preciznosti. Unutrašnja jedinica klime automatski podešava rad uređaja tako što mu senzor prenosi informacije o temperaturi. Hisense inverter klime štede energiju i čuvaju prostor od smrzavanja.

8°C HEATING: I kada je temperatura napolju veoma niska ovaj poseban režim rada održava temperaturu na 8°C. Tako se sprečava oštećenje opreme u prostoriji zbog niske temperature, a i veoma je mala potrošnja struje. Hisense klime imaju 7 nivoa zaštite spoljne jedinice.

MULTI ANTI-CORROSION PROTECTION: Keramičkom pečenom bojom i vruće pocinkovanom čeličnom pločom zaštićeno je kućište spoljašnje jedinice i na taj način stvorena je snažna sedmostruka zaštita. Spoljašnjoj jedinici tako ne mogu ništa vremenske prilike i produžen joj je radni vek.

Tehnologija MULTI-LAYER AIR PURIFYING daje osiguran visok kvalitet vazduha. Hisense AC zahvaljujući filterima daju bolji i zdraviji vazduh. Silver Ion filter, Photic Catalist filter, HEPA filter, Aroma filter, Vitamin C filter i Catechin filter su najčešći filteri u Hisense klimama. Ove klime najbolje apsorbuju neprijatne mirise i čestice.

hisense klima

ACTIVE CARBON FILTER: Ovaj filter vam daje mogućnost uživanja u čistom i svežem vazduhui idealan je za odstranjivanje neprijatnog vazduha. Uklanja duvanski dim, hemikalije i isparenja pomoću čestica zahvaljujući filteru sa aktivnim ugljem. Imaćete uvek zdrav i čist vazduh.

MILDEW PROOF: Kako bi isušio isparivač i nakon što isključite klimu, unutrašnji ventilator će raditi još 30 sekundi. Vazduh će uvek biti zdrav i svež na taj način, a spreči će se skupljanje plesni na isparivaču.

Možete svakom članu porodice prilagoditi noćni režim rada, FOUR SLEEP MODES. San i odmor su veoma važni za zdravlje, a HISENSE klime imaju 4 noćna režima rada, SLEEP, i prilagođavaju se svakom uzrastu. Odaberite određeni režim rada za decu, omladinu, odrasle, starije i krivulja temperature će se prilagoditi. Otići ćete na spavanje i sutradan se probuditi odmorni i sveži.

Možete za svaki period u toku dana da podesite rad klime, TIMER 24H. U određeno vreme tokom dana po sopstvenoj želji možete podesiti klimu da se automatski uključi ili isključi.

Za brzo rashlađivanje koristite turbo mod, FAST COOLING. Brzinu hlađenja ćete povećati za čak 25% i postići veći kapacitet hlađenja, ako koristite ovu jednstvenu tehnologiju slabe magnetne reguacije kada su visoke temperature.

HISENSE klime imaju mogućnost i smanjenja nivoa buke, SILENT OPERATION. Kada je klima ovog brenda uključena to nećete ni primetiti jer će vam se učiniti da je u prostoriji tišina, zahvaljujući ovoj opciji nivo buke je veoma nizak i može biti svega 19 dB, dok na primer šapat ima 30 dB. Hisense inverter klime su savršene jer opcija smart mode garantuje svežinu, a intergrisana Wi-Fi kontrola štedi vreme.

Za koju god HISENSE klimu iz Tehnomedie da se odlučite nećete pogrešiti. Inverter, pokretne ili standardne  učiniće vaš dom prijatnom oazom tokom letnjih vrelina. Odlikuje ih efikasnost, funkcionalnost, izuzetan kvalitet, sigurnost, dugotrajnost i smanjena potrošnja električne energije.

klima hisense

Inverter Hisense klime manje troše električnu energiju i to ćete znatno osetiti na kraju meseca na računu za struju. One se ne isključuju kada jednom postignu željenu temperaturu nego smanjenom snagom nastavljaju sa radom. Hlađenje će biti ravnomerno i konstantno, jer nema oscilovanja temperature u prostoriji pošto motor radi bez prekida, ali prilagođenom snagom. Zimi ih karakterišu odlične radne performanse. Osim što ekonomično hlade, ove Hisense klime sa inverter motorom tokom zime su odlično rešenje za grejanje vašeg doma i to mnogo bolje rade od onih standardnih klima. Zahtevaju manje troškove održavanja i imaju znatno duži životni vek.

Kod prisutnih osoba u prostoriji, njihove pozicije i aktivnosti možete prepoznati Hisense „smart eye“. Pravac izduvavanja vazduha automatski će se prilagoditi korisnikovom položaju i  trenutnim aktivnostima kada pametno oko infracrvenim skeniranjem ustanovi da se povećala njegova toplota. TMS Comfort Control System. Parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima izračunava Hisense TMS tehnologija. Samo jednim dugmetom možete pokrenuti inteligentan nadzor vazduha, kontrolu temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja vazduha na sveobuhvatan način na vašoj Hisense inverter klimi. Ne morate da brinete o tome kako ćete koristiti klima uređaj.Pametan protok vazduha sa plafona i poda. Tokom leta, hladan vazduh se spušta od plafona kako bi nas rashladio i okružio prirodnom svežinom. Zimi, topao vazduh se podiže od poda i zagreva celo telo od stopala. Veoma su pouzdane Hisense klime. Inverter ima mogućnost  rada u režimu hlađenja na spoljnoj temperaturi od -15°C. Zahvaljujući Hasense tehnologiji predgrevanja i tehnologiji električnog  grejanja šasije omogućeno je grejanje na -20°C.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i zaberite Hisense klima uređaj i nećete pogrešiti. Maksimaan izbor po minimalnim cenama obezbedila vam je Tehnomedia. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *