Grazia Shopping Night u Tehnomedia prodavnici

x   T.

Tehnomedia je obezbedila 15% pousta na odabrane modele u trajanju od 7 dana u prodavnici koja se nalazi u Beogradu u Kolarčevoj 7.

U okviru Grazia Shopping night-a, Tehnomedia je obezbedila 15 % popusta na 9 odabranih artikala samo u prodavnici koja se nalazi u Beogradu na Terazijama, piše magazin GRAZIA u svom najnovijem broju.

TM-gracia-800x533.jpg

Svi vole da izgledaju lepo, negovano i uredno. U tome će vam pomoći aparati za negu iz Tehnomedie: epilatori, prese za kosu i figaro. U okviru Grazia Shopping Night-a u periodu od 8. do 14. oktobra Tehnomedia je obezbedila 15 % popusta na 9 odabranih artikala samo u prodavnici koja se nalazi u Beogradu na Terazijama u Kolarčevoj br. 7. 

naslov

Sjajnu, zdravu, negovanu kosu i besprekornu frizuru dobićete sa presama za kosu: Rowenta, Sencor i Remington koje sada možete kupiti na popustu u Tehnomediji. Modernu i lepu frizuru sa loknama i kovrdžama koje nikada ne izlaze iz mode napravićete pomoću figara po super ceni: Braun, Gorenje i Profi Care. Savršeno glatku kožu dobićete sa epilatorima iz Tehnomedia ponude. Izaberite: Babyliss, Philips ili Silkn. Kupite i uštedite. 

Kompanija “Tehnomedia centar d.o.o.” je osnovana 2001. Danas zauzima lidersku poziciju u zemlji u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom. U ponudi imaju više od 20 000 artikala najpoznatijih svetskih renomiranih proizvođača. Kupovinu možete obaviti u jednoj od 57 Tehnomedia prodavnica u 36 gradova, online ili pozovite Call centar na 011 44 44 999.

Ljubazni i obučeni prodavci, poseban odnos prema potrošaču, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, “Tehnomediju” već 20 godina čine drugačijom od drugih. Proverite!

TM-gracia-800x600-slajd-1.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *