Hisense TV – 7 godina garancije

garancija

Kupite do kraja jula Hisense televizor i dobijate garanciju u trajanju od 7 godina

Vreme je za kupovinu novog televizora. Predlažemo vam brend Hisense. O kvalitetu uređaja govori njegova garancija. Hisense sada nudi garanciju od čak 7 godina. Da biste ostvarili sigurnost u tom trjanju potreno je samo da registrujete svoju kupovinu najkasnije 30 dana od datuma kupovine uređaja koji se nalazi na fiskalnom računu, a najkasnije do 31. jula.

image

Tehnomedia ima odličan izbor televizora Hisense. Sigurni smo da ćete pronaći model po svojoj meri. Po neverovatno povoljnoj ceni dobićete TV uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Hisense spada među prvih 5 svetskih proizvođača na svetu po kvalitetu ekrana koje proizvodi. Ova renomirana kompanija upotrebljava panele prve kategorije.

Hisense je kineski brend i najprijatnije je otkrovenje na našem tržištu. Jedna od najvećih multinacionalnih komapnija na svetu sa sedištem u gradu Qingdao postoji već 52 godine. U Kini se nalazi 13 fabrika, a u drugim zemljama 6. Proizvode televizore, mobilne telefone, laptopove, klime, belu tehniku, optičke kablove i slično. Krajem 2017. godine Hisense je postao većinski vlasnik ogranka kompanije Toshiba (Toshiba Display Solutions).

Hisense televizori koriste prvu kategoriju matičnih panela. Odlikuje ih odličan softver i hardver. Frekvenciju osvežavanja slike od 600 Hz imaju čaki oni osnovni modeli, kao i integrisani hotelski režim rada i od 178° ugao gledanja. Lako i brzo ćete surfovati internetom i jednostavno upravljati aplikacijama poput: YouTube, Netflix i brojne druge zahvaljujući neverovatno brzoj Quad Core SMART platformi VIDAA. Televizore ovog renomiranog brenda odlikuje izuzetan kvalitet, mnoga inovativna rešenja koja poseduju i neverovatno povoljna cena.

Hisense televizori su napravljeni tako da sadržaj koji gledate je: jasniji, tečniji, glatkiji. Poseduju čist, glasan i prodoran zvuk, a prostor oko vas  ispuniće zvuk zadivljujuće realan. Pred vašim očima ukazaće vam se boje i detalji koji oživljavaju zabavu. Ultra živopisne slike, neverovatnih boja, svetlosti i detalja. Rukovanje je veoma jednostavno i bez napora moći ćete da prelazite sa jedne na drugu omiljenu aplikaciju u nekoliko koraka. Sada je vaše zadovoljstvo još kompletnije, jer dobijate 7 godina bezbrižnosti i sigurnosti.

image

Ako ste u dilemi da li da se odlučite za LED ili ULED Hisense televizor, znajte da ULED pruža jasniju sliku sa više detalja i realnim i kvalitetnijim bojama. Kao što vidite određenu sliku golim okom isto tako relano videćete je i na TV ekranu. Bela izgleda svetlije, crna tamnije, a ostale boje jasne i žive. Za razliku od uobičajenih slika zahvaljujući ovoj tehnologiji dobićete crnu boju koja je i 10 puta postojanija i bolje osvetljenje i do 40 puta. Sa Dolby Atmos tehnologijom imaćete bioskopski osećaj zvuka koji će biti svuda oko vas. Dobijate čiste visoke tonove i bogat zvuk sa moćnim basom i imaćete osećaj kao da ste na nekom koncertu, filmu, utakmici ili akciji.

Zapamtite Hisense je po odnosu kvaliteta i dizajna neprikosnoven, a privlačna cena je samo dodatni plus. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Period trajanja akcije je od 1. maja do 31. jula 2021. godine. Tehnomedia je totalno drugačija o ddrugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *