Hisense TV – odličan izbor

hisense

Vrhunski kvalitet po neverovatno povoljnoj ceni dobićete kupovinom Hisense DLED televizora čiji model nosi oznaku 58A7100F Smart 4K.

Pravo je vreme da unesete novine u vaš dom i nabavite nov TV. Predlažemo dobar, veliki i multifunkcionalan televizor Hisense DLED 58A7100F Smart 4K. Ovaj “pametni” televizor pruža vam mnogo više od osnovnih funkcija. Samo jednim klikom biće vam omogućen sadžaj koji imate i na računaru ili telefonu. On će vam ustvari zameniti nekoliko drugih uređaja i doneti uživanje u omiljenom sadržaju.

Zašto baš ovaj model TV-a?

  • Zato što je ovo odličan smart televizor sa brojnim mogućnostima i dijagonalom ekrana od 58 inča.
  • Zato što daje savršenu sliku i prelepe prirodne boje sa LED pozadinskim osvetljenjem i Ultra HD (4K) rezolucijom od 3840 x 2160 tačaka, odnosno piksela.
  • Zato što pruža besprekornu osvetljenost od 300 nita.
  • Zato što omogućava kristalno jasan i čist zvuk.
  • Zato što imate mogućnost Wi-Fi i Bluetooth povezivanja. Možete da pristupite sadržaju poput YouTube-a, Netflix-a i njima sličnim sajtovima.
  • Zato što ćete biti sigurni i mirni 7 godina zahvaljujući Hisense garanciji.
image

Lična karta

Ovaj izuzetno kvalitetan smart TV uređaj ima veliki ekran od 147 cm. Krase ga i fantastična slika, odličan zvuk, dovoljno smart mogućnostima, odlična izrada i panel, kao i 7 godina garancije. Poseduje sjajne karakteristike i lepog je dizajna kao i kvalitetne izrade. Veomaje stabilan. Dodatnu čvrstinu pruža mu postolje sa dva para nožica, a možete ga postaviti i na zid.

Zvuk

Osim slike i zvuk je veoma bitna komponenta za jedan TV, a ovaj model pruža vrhunski doživljaj. Uz 2 x 8W snage i dovoljnu glasnoću i za velike prostore. Sa dva zvučnika, dobićete prijatan ambijent i kompletno uživanje bez obzira da li gledate film, pratite utakmicu, uživate u muzici ili gledate informativnu emisiju.

Boje

Ovaj Hisense UHD TV otvoriće vam novi prozor u stvarnost. Sposoban je da proizvodi stvarne i prirodne boje. HDR 10 otvara jednu sasvim novu paletu boja i kontrasta. Pruža neverovatnu dubinu i živopisnost. Hisense Depth Enhancer tehnologija može automatski analizirati sliku i automatski podesiti dinamički kontrast dodajući slojeve kontrasta pozadini, sredini, prednjem planu kako bi se postigla još veća dubina slike.

Kada Hisense UHD TV primi signal, on automatski analizira sadržaj i pojačava kontrast, prilagođavajući scenu superiornom slojevitošću. Oduševićete se detaljnijom tamnijom crnom i svetlijom belom. Sa ovim televizorom imaćete osećaj kao da ste u bioskopu i na mestu dešavanja.

image

Konektori

Konektori se nalaze na poleđini, a na raspolaganju su vam tri HDMI 2.0 porta, dva USB 2.0, optički audio izlaz i 3.5mm izlaz za slušalice, LAN port, antenski i satelitski konektori i CI+ slot. Tu su i nevidljive veze i WiFi, kao i Bluetooth. Sa HDMI i USB ulazima možete reprodukovati mnogobrojne multimedijalne sadržaje na TV uređaju.

Zahvaljujući tome što podržava HDMI ulaze, omogućeno vam je da napravite multimedijski zabavni centar u domu. Možete na televizor da povežete računare, igračke i druge uređaje za kućnu zabavu.

USB Media

Ubacite USB disk u dostupni USB port na televizoru i sadržaj će se unutra automatski pojaviti. Vaše je samo da odaberete, reprodukujete i uživate u omiljenim sadržajima poput filomova, muzike, video klipova ili fotografija.

Dizajn

Ekran ovog televizora izgleda atraktivno i bezgranično zahvaljujući dizajnu i ostaćete usredsređeni na sliku.

Aplikacija Smartphone za Hisense TV pruža potpunu kontrolu nad vašim televizorom u ruci, jer mobilni telefon pretvara u daljinski upravljač.

Kompanija Hisense je jedna od vodećih proizvođača televizora. Omogućili su vam da dobijete najbolji kvalitet i dizajn televizora po niskoj ceni. Ova renomirana kompanija na svetskom tržištu uspešno posluje već 50 godina.

Ako ste u potrazi za novim televizorom, na pravom ste mestu. Vreme je da obavite brzu i laku kupovinu i izaberete Hisense u Tehnomedia prodavnicama ili Web shopu po neverovatno povoljnoj ceni.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *