Vrtiću iz Trstenika “Biseri” uručena donacija

Tehnomedia je donirala ručnu peglu Predškolskoj ustanovi Biseri.

Vladimir Radenković predstavnik naše kompanije Tehnomedia centar d.o.o. uručio je donaciju u vidu pegle Predškolskoj ustanovi iz Trstenika “Biseri”.

Zaposleni su se zahvalili našoj kompaniji na ovakvom vidu pomoći. Prema njihovim rečima, ovaj aparat im je neophodan za normalno funkcionisanje, jer će poboljšati kvalitet boravka mališana u toj ustanovi.

“Na ovaj način biće olakšano održavanje higijene i svakodnevno obavljanje uobičajenih poslova i hvala Tehnomedii na pomoći i poklonu.”

Kompanija Tehnomedia d.o.o. sprovodi aktivnosti društveno odgovornog poslovanja i pomaže kako kolektivima i ustanovama, tako i pojedincima.

“Nakon pisma koje smo dobili od vrtića prepoznali smo potrebu ove ustanove i odmah odreagovali i uručili aparat koji im je neophodan i koji su tražili. Najveća snaga je u ljudima u teškim vremenima. Problemi postaju rešivi kada brinemo jedni o drugima i kada smo tu jedni za druge. Mi kao kompanija smo uvek na strani života, porodice, zajedništva i dece i trudimo se da pomognemo kad god smo u prilici”, istakao je Radenković.

Kao društveno odgovorna kompanija, uključeni smo u dešavanja u okruženju i trudimo se da ga unapredimo pružajući podršku raziličitim projektima i humanitarnim radom. Organizovali smo do sada brojne humanitarne turnire, bili sponzori raznih kulturnih i sportskih manifestacija. Donirali i pomagali, kako belom tehnikom, aparatima, tako i finansijskim sredstvima, institucije i fizička lica.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *