Vrtiću iz Trstenika “Biseri” uručena donacija

x   T.

Tehnomedia je donirala ručnu peglu Predškolskoj ustanovi Biseri.

Vladimir Radenković predstavnik naše kompanije Tehnomedia centar d.o.o. uručio je donaciju u vidu pegle Predškolskoj ustanovi iz Trstenika “Biseri”.

IMG  x

Zaposleni su se zahvalili našoj kompaniji na ovakvom vidu pomoći. Prema njihovim rečima, ovaj aparat im je neophodan za normalno funkcionisanje, jer će poboljšati kvalitet boravka mališana u toj ustanovi.

“Na ovaj način biće olakšano održavanje higijene i svakodnevno obavljanje uobičajenih poslova i hvala Tehnomedii na pomoći i poklonu.”

IMG  x

Kompanija Tehnomedia d.o.o. sprovodi aktivnosti društveno odgovornog poslovanja i pomaže kako kolektivima i ustanovama, tako i pojedincima.

“Nakon pisma koje smo dobili od vrtića prepoznali smo potrebu ove ustanove i odmah odreagovali i uručili aparat koji im je neophodan i koji su tražili. Najveća snaga je u ljudima u teškim vremenima. Problemi postaju rešivi kada brinemo jedni o drugima i kada smo tu jedni za druge. Mi kao kompanija smo uvek na strani života, porodice, zajedništva i dece i trudimo se da pomognemo kad god smo u prilici”, istakao je Radenković.

Kao društveno odgovorna kompanija, uključeni smo u dešavanja u okruženju i trudimo se da ga unapredimo pružajući podršku raziličitim projektima i humanitarnim radom. Organizovali smo do sada brojne humanitarne turnire, bili sponzori raznih kulturnih i sportskih manifestacija. Donirali i pomagali, kako belom tehnikom, aparatima, tako i finansijskim sredstvima, institucije i fizička lica.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *