Honor 10X Lite

Honor X Lite

Honor je sa novim modelom 10X Lite pokazao da zauzima visoku poziciju u konkurenciji proizvođača telefona. Ovaj pametni telefon ima ekran dijagonale 6,67 inča, 4 kamere i bateriju 5 000 mAh uz turbo punjenje.

Pametni telefoni postali su dominantan potrošački uređaj. Bez njih danas ne može da se zamisli život. Pružaju široku mogućnost za rukovanje i funkcionisanje. Sve što je neophodno nalazi se u njemu. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite Honor 10X Lite. Bićete oduševljeni šta sve može, pruža i nudi.

Telefon se stalno koristi, a baterija na ovom telefonu dugo će vas služiti. Sa ovim modelom bićete bezbrižni i moći ćete uređaj da koristite satima i satima. Honor 10X Lite zahvaljujući bateriji koju ima kapaciteta 5.000 mAh može vam obezbediti dosta toga. Ako samo jednom napunite bateriju moći ćete na primer da obavite do 59 sati telefonskih poziva, čak 38 časova 4G poziva, slušati 79 sati FM radio i reprodukovati 23 sata video zapisa. Potpuno punjenje uređaja za samo 95 minuta omogućava 22,5W SuperCharge funkcija. Ako je nekome ko je u vašoj blizini baterija telefona pri kraju možete mu napuniti uređaj, jer je obrnuto punjenje od 2.5W takođe dostupno na ovom smartfonu.

Ima 4 kamere. Glavna kamera je 48MP, zajedno sa 8MP ultraširokim senzorom, 2MP makro i 2MP senzorom dubine.  Jasne slike dobićete sa ovim telefonom čak i ako je osvetljenje slabo zahvaljujući glavnoj kameri rezolucije 48 MP sa naprednim noćnim modom. Fotografije pejzaža ili gradske panorame ispašće vam besprekorno zahvaljujući ultraširokoj kameri koja ima ugao do 120 stepeni. Selfijem sa efektima ćete biti oduševljeni a za to je namenjena prednja kamera koja ima 8MP senzor i smeštena je u punch-hole otvoru.

Verovali ili ne možete da smestite, odnosno uskladištite 12 000 e – knjiga, 300 televizijskih epozoda, 100 igara, do 10 000 fotografija od 10 MB…To omogućava 128 GB prostor za skladištenje koji se može proširiti pomoću microSD kartice, do 512 GB. Radi na EMUI 10.1. Opremljen je režimom više prozora što znači da možete da vidite dve različite aplikacije, a da ne pređete na drugi prozor. Ako volite da čitate knjige, to možete i na ovom telefonu lako, jednostavno i sa uživanjem pomoću režima e – knjiga.

Honor telefoni se ističu i po dizajnu. Tako je i sa ovim modelom , jer je na njemu sve stilizovano, moderno i upečatljivo. U ponudi su 3 boje Honora 10X Lite: Midnight Black, Emerald Green i Icelandic Frost.

Honor 10X Lite pružiće vam odlične mogućnosti i performanse. Neprestanu zabavu garantuje vam idealan spoj funkcija koje poseduje. Ovaj moderan i lep telefon sa velikim ekranom, odličnom kamerom i dobrom baterijim po neverovatno pristupačnoj ceni potražite u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *