Snaga + moć = WBS računar Black PC Ryzen 7

x WBS Black PC

U moru ponuda gotovih konfiguracija kako biti siguran da ste izabrali pravu? Predlažemo vam WBS računar Black PC Ryzen 7. Čini ga besprekoran sklop snage i grafičkih performansi.

Ovaj gaming računar sastoji se od najkvalitetnijih komponenti koje su savršeno uklopljene. Pružiće vam preciznost, snagu i brzinu. Sa ovim računarom dobili ste najbolje osnovne komponente: procesor, memorija (RAM), grafička kartica, matična ploča, napajanje i SSD Hard disk. WBS računar Black PC Ryzen 7 ima odlične performanse i ispuniće sva vaša očekivanja.

image

LC Power kućište je prelepog dizajna sa RGB osvetljenjem i sasvim dovoljno prostora za hlađenje da se vaš novi ljubimac nikada ne pregreje. Procesor je čip koji je zadužen za sve što računar radi. AMD Ryzen 7 2700X je najbolji izdanak druge generacije AMD Ryzen procesora. Bržim pristupom podacima koji se čuvaju u keš memoriji i uz istovremeno veći broj izvršenih instrukcija po radnom ciklusu, daje CPU da mnogo bolje ispunjava zahtevne potrebe gejmera i drugih. Raspolaže sa 8 fizičkih i 16 logičkih instrikcijskih nizova istovremeno. Procesorska jezgra su organizovana u dva procesorska agregata sa po četiri fizička. Izrađena po ZEN 12 nanometarskoj tehnologiji koja pruža odlične performanse i najzahtevnijim korisnicima. Radna brzina ovog procesora je 3,7 ghz, dok u turbo boost režimu postiže neverovatnih 4,3 ghz. Ima ukupno 20MB memorije za keširanje podatka, kojoj je skraćeno vreme odziva i čekanja u komunikaciji sa procesorskim jezgrima.  Procesor broji oko 4.8 milijardi tranzistora na površini silicijumskog jezgra od 213 mm2 . Unapređeni memorijski kontroler podržava dvokanalni režim rada DDR4 memorije i dobio je pomenutu podršku za rad sa bržim modulima JEDEC 2993MHz.

Matična ploča ima važnu ulogu kod računara. Ona sve druge komponente računara povezuje u funkcionalnu celinu i obezbeđuje im kvalitetnu međusobnu komunikaciju. Od nje zavisi maksimalni radni učinak svih drugih komponenti koje se nalaze unutar računara.

Matična ploča je Gigabyte AMD MB B450M S2H 1.0 AM4. Ovo je jedna od najprodavanijih matičnih ploča iz srednjeg segmenta koja je takodje zalog za budućnost s obzirom da je najavljen UPDATE BIOSa za novije generacije procesora. S obzirom da ploča ima podršku za RGB FUSION to može biti još jedan razlog za kupovinu ovog računara. Uz ovako jaku konfiguraciju nikad nije na odmet ubaciti još neki RGB COOLER koji usput možete kontrolisati uz RGB FUSION.

Maksimalna ukupna memorija: 32GB. Ostale osobine su: dvokanalni (Dual-channel) režim rada memorije, podrška za Extreme Sana ploča poseduje 2 slota za memorije koja rade u DUAL režimu i imaju podršku XMP. Maksimalni kapacitet je 2x16gb DDR4 memorije što je sasvim dovoljno za lagan rad računara.

RAM Memorija: 16 GB DDR4 3200 MHz. Hyper X fury DDR4 3200mhz je savršeno uklopljena uz HIGH end processor kakav je Ryzen 7 2700x. Ova memorija će izvući maksimalnu brzinu u radu. Pravo uživanje imaćete prilikom igranja najkomplikovanijih igrica poput PUBG, WOT, ASSASIN CREED…

Grafička kartica je vrlo kompleksna komponenta računara i njena funkcija je da proizvede sliku koju vidite na monitoru. „Srce“ grafičke kartice je čip koji zovemo grafički procesor (GPU) i ne treba ga mešati sa centralnim procesorom računara (CPU). Pored grafičkog procesora, u sastavu grafičke kartice se nalazi i video (grafička) memorija. Kao što centralni procesor računara sarađuje sa radnom memorijom, tako i grafički procesor sarađuje sa video memorijom, zbog čega napredniji korisnici često kažu da je grafička kartica računar u računaru. Ovaj model ima snažnu grafičku karticu. Jedna od najbitnijih ujedno i hajskupljih stavki prilikom odabira računara je upravo grafička kartica. Uz GTX 1660 sa 6gb ddr6 bićete sigurni da će vaš računar izgurati i najzahtevnije zadatke u narednim godinama. Savršen spoj upotpunjuje izuzetno jak procesot koji će vam u paru sa ovom grafičkom i RAM memorijom isporučiti odličnih 100 do 140 fps prilikom igranja i najzahtevnijih igrica. Proizvođač čipseta nVidia. Veličina memorije 6 GB. Hard disk je za skladištenje podataka. Ovaj računar za skladištenje podataka koristi SSD (solid-state-drive) uređaj. Veoma je brz i pouzdan. Tu će biti usnimljeno bukvalno sve što će vaš računar sadržati: od operativnog sistema, preko programa i dokumenata, do fotografija, pesama, filmova.

Hard disk: Kingston SSD kapaciteta 480 GB, a oblik 2.5 inča.

SSD je danas postao neizbežan prilikom izbora računara.
Kingston je jedan od najboljih i najpoznatijih proizvođača hard diskova.
Sa 480gb skladišnog prostora dobijate sasvim dovoljno za instaliranje svih aplikacija koje koristite. Zahvaljujući brzinama od 500mbs i 450mbs za upis podataka nikada nećete gubiti vreme na pokretanje aplikacija.

Kupovinom ovog računara dobijate jedan multimedijalni uređaj koji vas nikad neće izneveriti. Uz izuzetno jak procesor i grafiku sa 6 gb rama, 16 gb DDR4 i 480 gb ssd-a dobijate dovoljno moćan računar koji će odoleti svim vašim izazovima. Sve ove komponente napaja poprilično kvalitetno LC power napajanje od 600w koje isporučuje sasvim dovoljno struje za napajanje svih komponenti.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj računar po najpovoljnijoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *