Igračka za sve članove porodice

x XPLORER

AR konzole su zabavne naprave koja rade sa pametnim telefonom, a pomoću njih možete da igrate mobilne igrice. Predlažemo vam najbolje. Xplorer pištolj za Smartphone AR Blaster i Xplorer AR konzola Proton.

Ovaj svet virtuelne stvarnosti koji živimo možete iskoristiti na najbolji način. Igračka za sve generacije i celu porodicu je AR konzola. One proširuju stvarnost, a potrebno je samo pevezivanje sa pametnim telefonom, preuzimanje aplikacije i na kraju uživanje u zabavnim igrama. Predlažemo vam savršen Xplorer. U Tehnomedia prodavnicama po neverovatno niskim cenama možete nabaviti: Xplorer pištolj za Smartphone AR Blaster i Xplorer AR konzola Proton black. Za kompletan doživljaj nabavite i VR naočare V2 istog brenda.

Vaše stvarno okruženje, odnosno ono što kamera telefona vidi i prikazuje se na ekranu, koriste igre AR GUN, proširene stvarnosti. Svemu tome dodaju se računarska grafika i likovi. Zabava je izuzetna, jer vaše dete ili vi ne morate biti u jednom položaju sedeći na stolici uz računar, na primer, nego se krećete po prostoru. Ove igračke su izuzetno korisne za vaše mališane. Na ovaj način mogu da vežbaju i steknu preciznost i razviju motoričke veštine i sposobnosti, koordinaciju, podstaknu dečiju maštu, kao i razvoj prostornog razmišljanja.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovu najbolju igračku namenjenu svima po fantastično niskoj ceni. Možete se zajedno igrati i uživati, a dete će biti prezadovoljno. Važno je samo da uzmete ove zabavne pištolje za igre, opustite se i uživate. Izgledaju futuristički, tako da smo sigurni da će vas i dizajnom potpuno osvojiti.

Dosadno je igrati igrice na mobilnom telefonu i ovakav vid zabave nikome više nije interesantan, a posebno ne vašem detetu i zato je vreme da nabavite Ar konzole i igre i to Xplorer Proton ili Blaster. Ove konzole se spajaju na napredniju aplikaciju i biće vam potrebne nešto jače performanse pametnog telefona: minimalno 2 GB RAM, 2 GHz CPU i 1 GB slobodnog prostora.

Sve je lako. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR gun preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može da počne. Mnogi vole igrice pucanja, a najzabavnije je igrati iz prvog lica, jer na taj način možete da iskoristite 360 stepeni rotacije i najveću mobilnost tokom igranja.

Ova dva modela Proton i Blaster su naprednije igračke konzole. Poseduju dugmiće sa strane koji omogućavaju zumiranje u FPS igricama, što ih svakako čini zanimljivijim. Zahvaljujući dodatnom joysticku, možete jednostavno menjati municiju, bolje zoomirati i lakše se kretati u prostoru.
Kompatibilne su sa Andriod i iOS.

AR konzola se lako povezuje sa pametnim telefonom. Preuzmite aplikaciju Super AR ili AR Gun. Najlakši način je skeniranje KR koda iz okvira konzole koji vodi do veze za preuzimanje aplikacije. Možete da preuzmete odgovarajuću aplikaciju iz Play prodavnice na svoj mobilni telefon na klasičan način. Nakon preuzimanja aplikacije, stavite baterije u AR konzolu (2kAAA za Crossfire, Proton i Blaster, 3kAA za Kscalibur) i uključite konzolu (pritisak okidača za Proton, Kscalibur i Crossfire, držeći taster ON 2 sekunde za Blaster). Uključite Bluetooth na pametnom telefonu i pokrenite aplikaciju. Prilikom pokretanja aplikacija će tražiti samu konzolu. Nakon povezivanja sa konzolom, aplikacija će se uspešno pokrenuti. Xplorer AR konzola je ustvari kontroler u obliku ispaljivača koji radi zajedno s vašim telefonom, a povezuje se putem Bluetootha i služi kao joystick i nosač. Telefon je postavljen kao ciljnik i kako se krećete u prostoru, tako se i okolina igre kreće zajedno sa vama. Neke igre koriste vaše okruženje, a neke imaju virtualno okruženje. Super AR GUN aplikacija podržava i proširenu stvarnost, pa možete da pucate po neprijateljima dok se u pozadini pojavljuje vaša trenutna okolina. Mogu na primer Zombiji ili drugi neprijatelji iskakati pravo ispred vas i to baš gde se nalazite istog trenutka, ili se boriti u vazduhu i još mnogo toga, uostalom na vama je da odlučite. Jednom kada preuzmete aplikaciju i povežete konzolu proširene stvarnosti s mobilnim, moći ćete da birate između više od 20 različitih igrica od kojih ćete se teško odvojiti. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti.

Obični pištolji igračke su postali prošlost i otišli u zaborav, ovo je prava igračka za vašeg mališana. Uostalom, nije bez razloga ovo najprodavaniji i najpopilarniji proizvod za igru. Potrebni su: AR Toy Gun, pametan telefon i igrice koje su lako dostupne za preuzimanje. Postavite telefon na postolje igračke i dobili ste ulaznicu u svet različitih igrica u kojima ste učesnik. Različiti predmeti, prepreke, uslovi ili opasnosti koje morate da savladate pojaviće se u zavisnosti od toga koju opciju izaberete. Sve zavisi od vaših pokreta i vašeg kretanja, jer se sve to prenosi i u virtuelnoj igrici. Koristite samo okidač na pištolju. Skeniranjem QR koda sa kutije, imate izbor igara koje možete preuzeti. Na telefonu uključiti bluetooth, pre otvaranja igre i pritisnuti okidač na pištolju na tri sekunde . Na taj način povezujete telefon sa Xplorer AR pištoljem i započinje se fantastična igra u virtualnom svetu. Sve Xplorer konzole nude mogućnost igranja i uživanja u više od 20 različitih igrica na samo jednoj aplikaciji. 

Xplorer pištolj za Smartphone AR Blaster i Xplorer AR konzola Proton black će vas oduševiti. Ne morate da čekati neki poseban povod poput rođendana ili praznika, već jednostavno obradujte dete ovom zabavnom igračkom.

image

Za kompletan doživljaj potrebne su vam i naočare. Xplorer VR naočare V2 zajedno sa vašim pametnim telefonom stvoriće vam neverovatan osrećaj i doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stepeni. Zaboravićete gde prestaje stvarnost i počinje mašta. Monitori vam neće trebati. U bilo koji deo virtuelnog sveta i to u stvarnom vremenu gledaćete pomoću ovih naočara.

Veoma su udobne, prilagodljive, sigurne i bezbedne. Lako ćete ih pričvrstiti i podesiti traku za glavu. Kameru na uređaju je moguće koristitit dok je smešten u naočare zbog klizne zaštite. Dimenzije su: 198 x 135 x 105 mm, a težina je 330 grama.

Pravo je vreme da posetite Tehnomediu i nabavite model po svojoj meri Xplorer pištolj za Smartphone AR Blaster, Xplorer AR konzola Proton u crnoj, crvenoj i beloj boji. Ova savršena igračka za sve generacije je poklon kome će se svako obradovati. Verovali ili ne košta samo 499 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. daaeacbebb?s=&#;d=mm&#;r=g BizNet says:

    Ovo je super igračka za mobilni telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *