Huawei akcija u Tehnomedia prodavnicama

x Huawei

Neverovatni popusti očekuju vas za Huawei proizvode u Tehnomedia prodavnicama.Ne propustite ovu sjajnu akciju od 13. do 23. novembra.

Iskoristite ovu pogodnost i uštedite. Po najpristupačnijoj ceni možete nabaviti proizvode ovog renomiranog proizvođača: slušalice sa mikrofonom, punjače, opremu za mobilne telefone i tablete, punjače, zvučnike za kompjuter.

Ovakva prilika se ne propušta. Neki od ovih proizvoda biće u vašim rukama po 20 % nižoj ceni ako kupovinu obavite u Tehnomedia prodavnicama od 13. do 23. novembra.

Za popuste jedan dan nije dovoljan i zato smo vam obezbedili desetodnevnu akciju najboljih Huawei cena u Tehnomedia prodavnicama.

Šest modela slušalica sa mikrofonom ovog popularnog brenda nudimo vam po fantastično nižoj ceni, a ako ste u dilemi možete se odlučiti na primer za model: Huawei slušalice CM-H-SHARK. Ovo su bluetooth stereo slušalice-bubice sa mikrofonom. Aktivno potiskuju pozadinsku buku, a uklanjaju i šum vetra brzine do 20 km/h. Poseduju odlične karakteristike.Huawei Kirin A1 čip. Punjenje kutije je moguće putem USB Type-C ili Qi wireless punjača. Detekcija nošenja (samo EMUI 10+), dok je povezivanje automatsko pri otvaranju kutije. Rad i upravljanje je moguće duplim dodirom. Potrebno je oko sat vremena da napunite bateriju. Veoma su lepog dizajna, praktične i lake. Težina bubica je 4,5, a kutije za punjenje 48 g.

image

Po nižoj ceni možete u toku ove akcije kupiti tri modela zvučnika za kompjuter. Ako ne možete da se odlučite predlažemo vam Huawei bluetooth zvučnik CM510 Emerald Green. Njegova snaga je 3 W, prečnik drajvera 40 mm, frekventni opseg 20 Hz – 21 kHz. Može se upariti sa drugim bluetooth zvučnikom. Ugrađeni mikrofon i prednji LED indikator i ima 360° stereo audio, Deep Bass…Trajanje baterije je max 4 sata, a punjenje microUSB. Tžina zvučnika je 112 g, a dimenzije su 50 x 56 mm.

Izaberite: Huawei slušalice s mikrofonom: AM116 Black, AM116 White,  CM-H1C BT Black, CM-H-SHARK White,  CM-H-SHARK Black ili CM-H1C BT white. Ne propustite da po fantastičnoj ceni kupite punjače raznih namena. Birajte između: modela za mobilni telefon AP32, auto punjača AP31 (crni),  kućnog punjača AP32. Nudimo vam na popustu opremu za mobilni telefon i tablet: HUAWEI power bank 10000mAh, USB prenosni punjač CP12S Blue, USB prenosni punjač CP12S White, Power Bank CP07, PF P smart 2019, preklopna maska za P30 lite crna.

Pravo je vreme da obradujete sebe ili one do kojih vam je stalo zvučnicima za kompjuter : CM510 Emerald Green, CM510 Graphite Black, AM08 BT gold.

Huawei…

Vodeći svetski dobavljač infrastrukturnih i pametnih uređaja u oblasti informacione i komunikacione tehnologije je kompanija Huawei. S integrisanim rešenjima u četiri ključna domena – telekomunikacione mreže, IT, pametni uređaji i usluge u oblaku – odlučni su nameri da digitalni svet donesu svakoj osobi, u svaki dom i organizaciju za potpuno povezan, inteligentan svet.

Iskoristite Huawei akciju, kupujte i uštedite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *