Crni petak, pink boje

x Crni petak pink boje

Crni petak, pink boje donosi neverovatna iznenađenja i fantastična sniženja.

Crni petak je dan neverovatno niskih cena, ali samo Vam Tehnomedia poklanja DANE Crni petak, pink boje. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih, jer Crni petak kod nas ne traje samo jedan dan, već sedam, od 23. do 29. novembra.

Preko 200 različitih proizvoda najpoznatijih brendova naći će se na popustu i većem od 50%.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i kupite i ono što ste planirali i ono što niste, jer se ovakva prilika ne propušta.

Neka vas neko pridrži da ne padnete u nesvest kada ugledate najveća sniženja i neverovatne popuste u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Ako ne volite gužvu možete odabrati i online kupovinu i poručiti željene aparate, uređaje, tehniku i proizvode iz fotelje…

Black Friday…

Crni petak je nezvanični praznik popusta, rasprodaja i kupovine, a mnogi ne znaju odakle taj naziv. Većina tvrdi da ima neke veze sa Crnim danima na berzi, jer je Black Friday nastao u vreme “ekonomske krize” i velike depresije” u SAD. 29. oktobra 1929. godine desio se najpoznatiji Crni petak koji se smatra i početkom deceniju duge Velike depresije. U to vreme američki vlasnici radnji su crvenom bojom obeležavali dug, a crnom zaradu. Petak je posle Dana zahvalnosti bio Crni petak zbog velike prodaje.

Postoji i druga teorija. Kako bi spojili praznik Dan zahvalnosti sa vikendom zaposleni radnici su često uzimali slobodan dan posle. Vlasnicima se to nije dopalo i ljuti zbog toga nazvali su ga Crni.

Tehnomedia vam poklanja dane neverovatnih popusta – Crni petak, pink boje. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i ne zaboravite Black Friday u Tehnomedia prodavnicama traje 7 dana, od 23. do 29. novembra.

Fantastične cene i popuste i do 55 % o kojima ste mogli samo da sanjate otkrivamo 23. novembra...Šoping praznik je pred nama. Odbrojavanje počinje!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *