Idealno osušen veš sa Bosch-om

x Bosch Masina

Sušenje veša u domu stvara vlagu, a na terasi nije preporučljivo i zato vam je potrebna Bosch mašina za sušenje veša.

Kada je hladno vreme i kada su niže temperature veliki problem je sušenje veša. Smučilo vam se da pomerate i premeštate sušilice za veš iz jedne sobe u drugu, a napolju će se sušiti danima i pokupiće sve mirise iz spoljne sredine. Imamo rešenje. Bosch mašina za sušenje veša koja nosi oznaku WTR85T00BY je odličan izbor.

Veš, garderobu i ostalo će brzo, jednostavno i lako osušiti, a biće mekan i bez omekšivača. Ovaj model je sa toplotnom pumpom pomoću koje više štedi energiju, za razliku od standardnih električnih grejača. Vazduh u njoj neprestano kruži, zagreva se i hladi.

Nova tehnologija Bosch mašina za sušenje veša omogućava malu potrošnju struje uz izvarednu brzinu i posebno prilagođene programe. Ova mašina za sušenje veša je štedljiva, efikasna i ima nisku potrošnju energiju. Nosi oznaku A ++.

U ovoj mašini možete pomoću određenih programa prilagoditi sušenje u zavisnosti od vrste veša i materijala. Veoma je stabilna i tiha zahvaljujući AntiVibration dizajnu protiv vibracija. Inovativni AntiVibration bočni zidovi specijalno su dizajnirani tako da pružaju veću stabilnost i optimalno smanjuju vibracije. Bosch mašine za sušenje veša su posebno tihe tako da neće remetiti vaš san, jer poboljšana izolacija takođe reguliše nivo buke na 64 dB.

Poseduju ekološki prihvatljiv gas. Bosch nove mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom odlikuju se novim i ekološki prihvatljivijim rashladnim sredstvom R290. To je ekološki najprihvatljivije, prirodno rashladno sredstvo dostupno na svetskom tržištu.

U ovoj mašini za sušenje, veš će biti nežno tretiran. Sa Sensitive Drying System – om veš se suši blagim, toplim vazduhom koji dolazi sa svih strana, a zaobljene Soft prečke nežno prevrću veš koji se ne lepi na bubanj sa strukturom pogodnom za tkaninu. Rezultat je mekan veš bez nabora. Bubanj je od nerđajućeg čelika sa asimetričnim prečkama.

x Bosch

Funkcija AutoDry omogućava pažljivo i nežno sušenje veša i samo do nivoa suvoće koji želite, bilo da je to dovoljno suvo za peglanje, odlaganje ili ekstra suvo. Senzori mašine stalno mere temperaturu i preostalu vlagu i tako štite veš od prekomernih temperatura i prekomernog sušenja.

Ona obavlja veoma efikasno sušenje sa EasyClean filterom. Čišćenje zaštitnog filtera za kondenzator je jednostavno. Zahvaljujući jedinstvenoj strukturi bubnja SensitiveDrying sistem pruža meko i ravnomerno sušenje.

Programi su: standardni ( pamuk, lako održavanje ), posebni programi ( bluze/košulje, fini veš, peškiri, mešano, super 40, sportswear, vuna, vremenski program – hladno, vremenski program – toplo ). Fantastične funkcije omogućavaju da se sve obavi besprekorno: ciklus protiv gužvanja 60 min posle završenog programa, TouchControl dugmad, EasyClean filter, AutoDry tehnologija, Soft dial. Korišćenje je jednostavno. Poseduje veliki LED displej za prikaz preostalog vremena, pretpodešavanje vremena uključenja do 24 h, prikaz toka programa i dodatnih funkcija. Sa Bosch mašinom za sušenje veša ćete biti sigurni, jer ima opciju zaključavanja pred decom, kao i zvučni signal na kraju programa.

MCIM  AutoClean IronAssist container x neu

Kapacitet sušenja je 9 kg. Krase je staklena vrata sa ramom, belo-crno sive boje, kao i metalna kvaka na vratima. Otvaranje je sa strane, udesno. Dimenzije su standardne. Širina je 59,8 visina 84,2 i dužina 59,9 cm.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i trajno rešite problem sušenja veša. Po fantastično niskoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja možete je kupiti u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *