Huawei poklanja

naslov laptop

Posetite Tehnomediu, kupite Huawei MateBook i dobićete vredne poklon.

Laptopovi ovog brenda su dobro izbalansirani uređaji sa izvrsnom izradom, sigurni, jaki, sa odličnim performansama i elegantnog dizajna. Funkcionalni sa brojnim mogućnostima. Vodeći su u kategoriji tankih i lakih laptopova. Vrhunac u estetici dobijate sa Huawei laptopovima.

Najbolje sredstvo za rad, učenje i zabavu dobijate sa ovim laptopom. Prilikom kupovine jednog od ponuđenih modela do 6. aprila, Huawei vam poklanja ranac i Windows Home 10 operativni sistem.

Izaberite savršen uređaj po povoljnoj ceni u Tehnomedia prodavnicama: Huawei MateBook D14, Huawei Matebook X srebrni, ili isti model X u zelenoj boji, a možete se odlučiti i za model sa oznakom D15.

image

Laptopovi su osetljivi na dodir. Različitih su rezolucija ekrana 1 920x 1 080 pix (modeli D14 i D15 ), dok je model X rezolucije 3 000 x 2 000 pix.

Laptopovi poseduju Huawei Share opciju, pa ćete moći Huawei telefon da povežete sa računarom i pokrenete različite interesantne funkcije. Možete pomoću međusobne saradnje ekrana, Multiscreen Collaboration, sa mobilnog telefona odgovarati na poruke pomoću tastature laptopa. Opcijom drag-and-drop moguće je podatke prebaciti sa jednog na drugi uređaj ili preko ekrana samo prevlačenjem.

Putem otiska prsta moguće je otključavanje laptopa. Bezbednost podataka koji se nalaze u laptopu su dodatno osigurani jer je u taster za uključivanje računara integrisan skener otiska prsta. Kamera je smeštena u takozvani “f bar” na tastaturi, odnosno na sredini prvog reda tastature u taster. Kada se to dugme pritisne kamera se podiže i počinje da beleži audio i video prijem. Laptopovi su izuzetno pregledni i zauzimaju najveći deo površine koji je uokviren izuzetno tankim ivicama tako da ćete dobiti unapređeno Ultra Full-View Display iskustvo tokom gledanja. Ovi modeli imaju izdržljivu bateriju, a tu jer i super brzi punjač. Verovali ili ne podržavaju 15 sati aktivnog kancelarijskog rada, pri pretraživanju 11 sati, dok tokom reprodukcije video zapisa možete biti mirni 13 sati.

Izdvajamo na primer, Huawei Matebook D 14 53010TUA SilverMoćan je i lagan sa samo 1, 38 kg. Sve što vam je potrebno nalazi se ovde. To znači da uvek sa sobom možete imati kompjuter i stvari rešavati onako kako pristižu. Dijagonala ekrana je 14″. RAM memorija 8 GB DDR4. HDD: 512 GB SSD. Opremljen je neverovatnim 1920 x 1080 IPS ekranom i okvirima koji su smanjeni na samo 4,8 mm, čineći FullView displej od 14 inča skoro beskrajnim. Ekran je živopisan i lep i vizuelno će vas ostaviti bez daha sa uglom gledanja od 178°. Njegova debljina je 15,9 mm, a ugao otvaranja je do skoro 180°. Na taj način sve će vam biti pregledno bilo u kom položaju da se nalazite.HUAWEI MateBook D 14 je moćan. Pokreće ga AMD Ryzen 5 3500U procesor. Sa PCIe SSD i pakovanje do 16 GB u DDR4 RAM arhitekturi sa dva kanala, brzine čitanja i pisanja su izuzetno brze. Svakodnevni rad možete usavršiti ili uživati u zabavi lako i jednostavno sa Radeo Vega 8 grafikom.

Možete kupovati i iz fotelje i poručiti laptop online. Podsećamo vas da su načini plaćanja za ovakav vid poručivanja: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Vreme je za kupovinu laptopa i iskoristite ovu akciju. Kupite uređaj i uživajte u darovima: Huawei rancu i Windows Home 10 operativnom sistemu. Akcija traje mesec dana, od 6. marta do 6. aprila. Sa ovim brendom dobijate laptop visokog kvaliteta i vrednosti kao i odličnog pratioca u svakodnevnim aktivnostima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *