Pravi espresso

naslovna kafa

Omiljeni napitak možete pripremiti pomoću De’Longhi kafe aparata.

Dan počnite toplim crnim napitkom. Espresso je odličan izbor, jer kafu možete brzo da skuvate, a samim tim dobijate više vremena da uživate u njenom ispijanju ili doručku.

Ako želite da popijete dobar espresso neophodan vam je aparat brenda De’Longhi.

Ceo proces pripreme espressa traje oko 30 sekundi. Pravi se od posebnih vrsta kafe, a neophodan vam je aparat za espresso De’Longhi. Kroz krupnije mlevenu kafu propušta se vrela voda pod jakim pritiskom. Finoća mlevenja se može podesiti prema ukusu. U zavisnosti od ukusa možete dodati i mleko ili slatku pavlaku. Espresso kafa se razlikuje od drugih po: peni, ukusu, mirisu i aromi. Najsloženiji napitak među kafama je espresso. Mnogo je bogatija koncentriranija. Na oko 90 stepeni se priprema espresso i odmah nakon pripreme može da se konzumira. Koristi se i kao osnova za mnoge druge kafe poput latte ili cappucino.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite odgovarajući model De’Longhi aparata za kafu. Sa ovim brendom dobijate odličan kvalitet aparata i savršen ukus.

Sve ja lakše pomoću DeLonghi. Kontrolisaćete korišćenje, aromu. Veoma su praktični i funkcionalni aparati sa brojnim programima poput programiranja tvrdoće vode. Zvučni signal će vas obavestiti kada je priprema gotova. Tu je i program za čišćenje, brisanje i otklanjanje kamenca, kao i funkcija za štednju energije.

Može se koristiti za mlevenu kafu ili uz kapsule “Easy Serving Espresso”. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite model po svojoj meri. U ponudi su aparati različitog pritiska, snage, zapremine rezervoara za vodu, veličine. Nisu bučni, a imaju i veći broj podešavanja. Karakteriše ih: brzo zagrevanje, parna mlaznica, funkcija za vruću vodu, funkcija zagrevanja šoljice, funkcija za zaustavljanje protoka i prilagođavanje visine nivoa kafe. Naravno tu je i funkcija Auto-Cappuccino. Veoma su praktični jer imaju i opciju za automatsko ispiranje i uklanjanje vodenog kamenca kao i elektronsku kontrolu temperature.

Izaberite model u crnoj, srebrnoj, crvenoj ili sivoj boji. Prelepog su dizajna i lepo će se uklopiti u vašu kuhinju.

Za trenutke uživanja u tradicionalnom italijanskom espressu u vlastitom domu potreban vam je baš ovakav De’Longhi aparat.

Za najbolji espresso samo lepo podesite aparat. Možete podesiti i za pripremu cappuccina i lattemacchiato.

Možete aparat poručiti i iz fotelje online. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Jednostavno ćete pripremiti ovu kafu pomoću praktičnog aparata. Za uživanje u tradicionalnom italianskom espressu u domu potražite De’Longhi u Tehnomedia prodavnicama.

De’Longhi

Kompaniju je 1902. godine osnovala DeLonghi porodica. U početku je to bila mala radionica industrujskih proizvoda. 1950 veliki proizvođač prenosivih grejalica i klima uređaja je počela da stiče popularnost. Proširila se i prisutna u svakoj kategoriji malih kućnih aparata i uređaja u domaćinstvu. Poznati su i po svojim popularnim aparatima za kafu.

Recept za savršen espresso…

Potrebni su vam: 6,5 do 7 g  profesionalno pržene i samlevene kafe, pritisak vode ( odnosno rada pumpe ), temperatura između 88 ° C i 92 ° C. Između 25 i 30 sekundi je idealno vreme prolazak vode kroz mlevenu kafu. Služi se u suvim i zagrejanim do 60 ° C porcelanskim šoljicama.

Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama.Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *